Velkommen til Vassbrekkevegen 87!

Haugesund - Vassbrekke

Moderne og tiltalende enebolig i rekke - 3 soverom - Carport

Prisantydning:
 3 790 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
121.5/124.6 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 790 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2017
Primærrom
121.5 kvm.
Bruksareal
124.6 kvm.
Soverom
3
Tomt
293 m²
Kommune
Haugesund
GNR
1
BNR
92
Oppdragsnr.
1-0184/21
Finnkode
219304708

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Vassbrekkevegen 87. En gjennomført og moderne enebolig i et barnevennlig og nyetablert boligfelt. Eneboligen har god standard med lys eikeparkett og slette vegger på de fleste flater. Listfri overgang mellom vegg og tak gir et moderne preg. Stue er stor med god plass til både sofagruppe og spisebord. Store vindusflater slipper inn mye naturlig lys. Utgang til stor terrasse og gressplen. Fint og tidløs kjøkken med lys innredning og mørk benkeplate. Praktisk bolig for en barnefamilie med alle soverommene på sammen plan. 2 helfliset bad og separat vaskerom. Et veldig barnevennlig område. Lekeplass i umiddelbar avstand til boligen. Velkommen på visning!

+- Innhold

Moderne og innholdsrik enebolig i rekke med praktisk planløsning:

1. etasje:
3 soverom, bad, vaskerom og hall/entré.

2. etasje:
Stue med åpen kjøkkenløsning og toalett.

Carport med bod i bakkant

+- Standard

Gjennomført og moderne enebolig i rekke fra 2017.

2.etasje:
Eneboligen har god standard med lys eikeparkett og slette vegger på de fleste flater. Listfri overgang mellom vegg og tak gir et moderne preg.
Stue er stor med god plass til både sofagruppe og spisebord. Store vindusflater slipper inn mye naturlig lys. Utgang til stor terrasse og gressplen. Fint og tidløs kjøkken med lys innredning og mørk benkeplate. Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin medfølger. Mye skap- og benkeplass. Det flott rom for kvalitets tid med familie og gjester.

Etasjen har et praktisk gjestetoalett i samme etasje. Badet inneholder vegghengt toalett, baderomsmøbler og dusjkabinett.

1.etasje:
Denne etasjen er praktisk for en barnefamilie med alle soverommene på sammen plan. Totalt er det 3 soverom hvor alle er av god størrelse.
Hovedsoverommet er av god størrelse og med god garderobeplass. Utgang til egen hage. to mindre soverom som passer god som barnerom, kontor eller gjesterom

Stort helfliset bad med varme i gulv. Lekre fliser i tidløse farger. Badet inneholder vegghengt toalett, dusjkabinett og baderomsmøbel med servant.

Praktisk vaskerom seperat fra baderom. Det er opplegg for vaskemaskin og sluk. Våtromsbelegg på gulv og slette vegger. Stor varmtvannstank.

Carport.

+- Beliggenhet

Boligen ligger i et nyere boligområde like ved Raglamyr. Her har man Amandasenteret og de fleste fasiliteter i umiddelbar nærhet. Flott utsikt til Vassbrekkevannet og området rundt.

I nærområdet finner man nesten alt. Her har du Vassbrekke Fus Kulturbarnehage like ved. Videre er det trygg og rolig skolevei til Brakahaug barneskole og Skåredalen ungdomskole.

Flotte turområder langs Vassbrekkevannet, samt innover mot Skåredalen og Steinsfjellet.

Gode bussforbindelser fra Raglamyr.

+- Omkostninger

62 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
75 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i egen carport og i eget gårdsrom

+- Byggemåte

Boligen er oppført på støpt såle og oppført i tre.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn og elektrisk oppvarming.
Varmekabler i gulv på bad

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?