Velkommen til Lindvikvegen 36 og 38!

Vindafjord - Imsland

Særdeles gjennomført hytte og anneks - To separate eiendommer - Medfølgende båtplass

Prisantydning:
 7 800 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
151/169 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  7 800 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2009
Primærrom
151 kvm.
Bruksareal
169 kvm.
Soverom
4
Tomt
1751 m²
Kommune
Vindafjord
GNR
84
BNR
55
Oppdragsnr.
1-0150/21
Finnkode
218305907

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

En sjelden gang dukker det opp en helt spesiell eiendom. Den som skiller seg ut fra alle de andre. Dette er en slik eiendom. Stilfull arkitektur og høy standard, kombinert med særpreget innredning gjør eiendommen spesiell. Her får du vakre rammer til å samle hele storfamilien. Gjester, tenåringer eller besteforeldre vil nyte luksusen av å ha en helt egen hytte (anneks) for seg selv. Eiendommene ligger kun ca. 40 meter fra sjøen, hvor du har både badestrand og vakre svaberg. Båtplass i utrigger medfølger naturligvis også. Området er et ypperlig utgangspunkt sommer som vinter. Du kan nyte alt fra båttur til Festivalbygda Vikedal, flotte turmuligheter, eller en ca. 40 minutters kjøretur til Sauda Skisenter om vinteren – alt etter årstid og behov.

+- Innhold

Hytte:

Gang, teknisk rom, gjestetoalett, hovedsoverom/bad i åpen løsning, stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til terrasse fra både stue og soverom.

Hems.

Anneks:

Stor bod/vaskerom, gang, 2 soverom, stue/soverom, bad.

+- Standard

Bebyggelsen holder en høy standard og er særdeles gjennomført. Innredning er hentet fra ulike land og er særpreget. Både hytten og annekset er hovedsakelig innredet med en-stavs heltre eikegulv. Vegger og tak i lyse og lette farger. Store vindusflater gir mye naturlig lys.

Hytte:
Stue og kjøkken i åpen løsning. Her er åpen gruve med gassbluss og mønt tak. Chalon kjøkkeninnredning, som er håndlaget i England, er hyttens naturlig hjerte. Her kan du samle familie og venner rundt den praktiske kjøkkenøyen.

Om kjøkkenet er hyttens hjerte så er hovedsoveromssuiten sjelens speil. Rommet er delvis åpent mellom soverom og bad og du kan spasere rett ut på terrassen. Delikat innreding med en kombinasjon av tregulv og flisebelagt gulv. Badet inneholder badekar, dusjnisje, vegghengt wc og vask. Varmekabler hvor det er fliser.

Wc med wc og vask. Teknisk rom med varmtvannsbereder og vinylbelegg. Opphøyet del av gang ved inngangsparti har fliser og varmekabler.

Hems som er populær blant de minste.

Anneks:
2 soverom med mønt tak og direkte utgang. Stue har også mønt tak og utgang.

Fullfliset baderom med varmekabler i gulv. Dette inneholder dusjnisje, wc, og vask. Mekanisk avtrekk.

Koselig gapahuk som er det naturlige samlingspunktet til middag.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på Imsland, i et mindre og veletablert hyttefelt. Fra eiendommene har man en fantastisk utsikt til Vindafjorden og hytten ligger kun 40 meter fra sjøen!

Lindvikvegen 36 og 38 er et perfekt utgangspunkt for norsk sommer. Løp ned i stranda, til svaberget eller ta en luftetur i båten – alt etter behov. Idylliske Imslandssjøen ligger kun et par minutter spasertur unna, og du har utsikt hertil fra hytten. I Imslandsjøen står mye av den gamle bosetningen igjen, blant annet en restaurert gammel handelssted. «Bakehuset» står også enda, men bakerovnen ble revet rundt 1960. I krambua står den gamle «kringlegryta», brød-spader og diverse annet utstyr fra bakeriet. Mye av bebyggelsen er fra 1800-tallet, inkludert Imsland Kirke, en langkirke fra 1861. Store deler av bebyggelsen ved Imslandsjøen er vernet.

Fiskemulighetene i fjorden er gode, og det er rikt med krabbe på andre siden av fjorden. Med båt går det ca. 5 minutter i 25 knop til Kvaløy, hvor det er butikk som også har søndagsåpent. Ellers er det fint å kjøre til fyret på Dragneset, ankre opp og nyte en rolig dag. Forøvrig er det ca. 15 minutter med båt til Festivalbygda Vikedal med butikk, café og restaurant.

Det er mange flotte turområder i nærheten, som eksempelvis turløypene i Ølmedal. I nærmere avstand ligger også «fatet» enn topptur på rett over en times tid som starter fra hytten. Tjort (688 moh) er også et flott turmål fra hytten, med nydelig utsikt mot Vindafjorden og Ryfylket på toppen.

Om vinteren er er Svandalen og Sauda Skisenter et ypperlig mål for en herlig dagstur i alpinbakken. Kjøreturen tar ca. 40 minutter i flotte omgivelser. Skisenteret er et av de største skisentrene på Sør-Vestlandet. 5 skitrekk drar deg 5 km til fjells. Her er også skibånd for de minste.

På hytten på Imsland ligger alle forholdene til rette for en rik, og komfortabel fritid hele året.

+- Omkostninger

195 000,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
207 872,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommene ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsbolig. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

God parkering i gårdsrom.

+- Byggemåte

Både hytte og anneks er oppført med ringmur og gulv i betong. Vegger i eps-blokker som er pusset. Noe trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler. Skrått tak i trekonstruksjon tekket med tegltakstein. Beslag i sink.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Hovedsakelig elektrisk oppvarming. Gassbluss i stue.

+- Diverse

Det betales ca. kr 4000,- pr år til vedlikehold/forsikring mm. av båthavn. I tillegg betales ca. 3-400 kr. per år per eiendom til grunneier for vedlikehold av veg.

Båtplass er kjøpt, men det er ikke tinglyst rett til denne og eller vei. Rettigheten gjelder fullt allikevel, men man mangler tredjepartsvern.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?