Velkommen til Bekkefaret 12!

Vinje - Vågslid

Tyrvelid - Fritidseiendom med attraktiv beliggenhet nær skisenter og langrennsløyper - Flott utsikt

Prisantydning:
 3 790 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
71/75 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 790 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2001
Primærrom
71 kvm.
Bruksareal
75 kvm.
Soverom
3
Tomt
910 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
267
Oppdragsnr.
1-0164/21
Finnkode
218174544

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Bekkefaret 12 – En flott beliggende fritidseiendom med fin utsikt over området og mot vannet. Hytta er innredet over 1 plan og har i tillegg hems. Fra hytta er det kun få meter ned til langrennstraseen og kun et par minutter fra Haukelifjell skisenter. Hytta inneholder 3 soverom, bad med dusj og wc, stue med kjøkken i åpen løsing og ganger. Det er bod i hytta.

+- Innhold

Hytta inneholder: Yttergang, skibod, bad, gang, 3 soverom og stue med kjøkken i åpen løsning. Det er hems

+- Standard

Hytta holder opprinnelig standard. Det er for det meste trepanel på vegger og i tak. Gulv er belagt med trebord. Det er kjøkkeninnredning med malte skapdører. Bad har fliser på gulv og panel på vegger og tak. Det er montert Porsgrunn Showerama dusjkabinett og wc. Stor romslig baderomsinnredning med skapdører i furu. Vedvn i stue

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på Tyrvelid på Vågslid. Flott utsikt utover området

Området ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med.

Tomten ligger i like ved lysløypen og alpintanlegget på Vågslid som har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har varmestue med afterski og sportsbutikk.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, samt jakt og fiske.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågsli er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Arbuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.

Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting. Eiendommen ligger på Tyrvelidfeltet på Vågslid.

Området ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med.

+- Omkostninger

94 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
107 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler. Tomten er regulert under en eldre reguleringsplan fra 1997. Det tillates BYA på 110 kvm eller maks 15 % utnyttelse av tomteareal. Det er varslet omregulering av hele feltet i 2021 hvor det legges opp til en fortetting. Det er uvisst hvor mange nye hyttetomter som søkes innregulert men det kan dreie seg om ca 40-50 stk. Det er videre et rekkefølgekrav i denne reguleringsendringen at det bygges nytt kryss/ avkjøring ved utkjøringen til E-134. Det jobbes videre med planer om ny langrennstrase like i nærheten av hytta. Dette vil bedre infrastrukturen i området. Vei/adkomst fra E-134 og frem til denne hytta vil i den anledning endres i forhold til dagens trase.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

På egen tomt – Like foran hytta

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Følg vegen og ta 2 vei til høyre. Følg denne til endes.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Fritidsbolig oppført i 2001. Fritidsboligen er oppført på forstøtninger i betong. Trebjelkelag. Yttervegger i tradisjonelt bindingsverk
som er utvendig kledd med villmarkspaneler.
Saltak i trekonstruksjon som er utvendig tekket med torv.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved

+- Diverse

Hytte/brøyteavgifter:
Det betales en årlig avgift til hytteforeningen på ca. kr. 7 000, som inkluderer brøyting helt inn til hyttene, samt løypeavgift og noe fremtidig vedlikehold.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?