Velkommen til Haukaberg!

Vindafjord - Skjold

Ålfjorden -Tosvoll - Haukaberg hyttefelt

Prisantydning:
 890 000
Eiendomstype:
Tomt
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  890 000
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Tomt
721 m²
Kommune
Vindafjord
GNR
148
BNR
12
Oppdragsnr.
1-0118/21
Finnkode
252257712

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Haukaberg hyttefelt beliggende til attraktive Ålfjorden – Hyttetomten ligger høyt i terrenget og fra hytta som bygges vil man få en flott utsikt mot sjøen og landskapet rundt. Fra eiendommen er det kort avstand med til sjøen hvor det er oppført et flott kaianlegg med kai betong, stor flytebrygge/ bølgebryter i betong samt felles naustbygg med egen bod. Her kan man realisere hyttedrømmen og ta del i miljøet på feltet og ikke minst få tilgang til Ålfjorden som er en svært ettertraktet hyttedesitanasjon.

+- Beliggenhet

Tomten ligger fritt plassert på Haukaberg hyttegrend med utsikt både utover Ålfjorden og innover kulturlandskapet.
Det er vei til sjøbod/båtplass i Tosvollvika like nedenfor. Ved kaien er det treterasse og strand med bademulighet. Båtplass i helårs betongflytebryggeanlegg. Eiendommen er perfekt om dere ønsker et tilbaketrukket sted i rolige, landlige omgivelser og samtidig ha kort vei til både Haugesund og Stavanger. Idyllisk og solrik beliggenhet helt ned til Ålfjorden med alt sjøen har å tilby rett utenfor døren.
Tar du sjøveien utover Ålfjorden er du midt i smørøyet med tanke på beliggenhet. Her finnes mange flotte bade og fiskeplasser. Ta for eksempel båten over til Plassabakeriet for litt godt bakverk eller ta båten og besøk venner på hytta. Muligheten er mange fra denne flotte beliggenheten.
Kort vei til både Isvik og Aksdal hvor dere finner et godt utvalg av servicetilbud med blant annet matbutikk (Meny), apotek, frisør, bakeri, jernvare, flott badeanlegg, klatrevegg, idrettshall, kino m.m. Eiendommen har også part i et jaktløyve

+- Omkostninger

27 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr

———————————-
28 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsformål og er regulert under detaljregulering for Haganes hytteområde. Reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgaven. Selger har tidligere sett på mulighetene for oppføring av hytte og har sett på muligheten for å føre opp hytte på 100 kvm BYA.

Hyttene skal førast opp i ein etasje utan kjellar eller loft. Frittliggjande uthus er ikkje
tillate. Hytter som ligg meir enn 100 meter frå sjø kan ha grunnflate på inntil 135 m2 BYA. Parkeringsplassar kjem i tillegg.
Gesimshøgde skal vere maksimalt 3.5 meter og mønehøgd maksimalt 5.5 meter, målt frå gjennomsnittleg planert terreng.
Grunnmur/pelar skal ikkje vere høgare enn 1,0 meter

+- Parkering

Tomtekjøper har rett til 2 parkeringsplasser på opparbeidet parkeringsplass i tomtegrensen.

+- Adkomst

Kjør ca. 25 km fra Haugesund mot Skjold, ta til venstre mot Dalavik, og videre opp til venstre mot Håvik. Kjør over 2 fartsdumper og ta til høyre inn på en grusveg som leder gjennom feltet rett på tomten.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Hyttefelt med nyere hytter som fortsatt er under utvikling. Etterspurt beliggenhet til Ålfjorden. Ingen byggeklausul.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?