Velkommen til Flathauggata 26!

Haugesund - Hasseløy

Haugesund - Hasseløy - Særdeles flott og påkostet leilighet med høy standard og flott beliggenhet i prosjektet

Prisantydning:
 6 200 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
123/127 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  6 200 000
Fellesgjeld
kr  5 536
Totalpris
kr 6 205 536,-
Fellesutg.
kr  3 674 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2015
Primærrom
123 kvm.
Bruksareal
127 kvm.
Soverom
2
Tomt
3110 m²
Kommune
Haugesund
GNR
38
BNR
288
Oppdragsnr.
1-0037/21
Finnkode
214259588

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Flathauggata 26 og denne flotte særpregde leiligheten i Skagen brygge. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene og leiligheten oppleves som særdeles gjennomført både med tanke på utforming og ikke minst med tanke på standard og materialvalg. Leiligheten som ligger i byggets tredje etasje har en fin planløsning med åpne og lyse rom. Leilighetens høyde i bygget gir beboerne en veldig fin kontakt med utsikten og omgivelsene. Når det kommer til standard og materialvalg er leiligheten i en klasse for seg selv. Gulv i alle oppholdsrom er belagt med enstavs massiv eik og vegger/tak er kledd med gipsplater. Kjøkkeninnredningen fra Bulthaupt er et møbel i seg og kvalitet og eleganse er her i en særklasse. 2 flotte oppgraderte baderom med solide materialvalg kompletterer det hele

+- Innhold

Leiligheten ligger i 3. etasje mot syd/vest og inneholder:

Gang/entré, praktisk bod, 2 soverom (Det ene kan deles til to) , 2 bad, vaskerom, stue med åpen kjøkkenløsning samt flott utestue/stue 2 ut mot sjø.

Felles adkomst og trappeoppgang.

I tillegg medfølger parkeringsplass og sportsbod/tørrbod i felles garasjeanlegg i byggets kjelleretasje.
Det er egen lader for el-bil på egen parkeringsplass

Det er heis i bygget

+- Standard

Leiligheten oppleves som særdeles gjennomført og tidsriktig og er smakfullt innredet. Store vindusflater gir godt med lys! Praktisk, gjennomgående planløsning.

Entré med plass for oppbevaring av yttertøy og sko. Dørcallinganlegg. Fra entréen er det adkomst til leilighetens øvrige rom. Like ved ytterdøren er det inngang til en romslig og god innebod. Gang/ Entre har fin enstavs massiv eik på gulv. Vegger og tak er kledd med gipsplater som er sparklet og malt med listfrie overganger.

Leiligheten har 2 soverom, begge med flotte garderober. Det ene soverommet er stort og har 2 vinduer ut mot sør. Dette rommet kan deles opp i 2 mindre rom. Begge soverom har flott enstavs massiv eik på gulv. Det er montert integrerte lysskinner i takhimling.

Stuen er luftig og lys og har rikelig med vinduer. Utgang til sydvendt balkong med utsyn mot Smedasundet. Sosial, åpen kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredningen i en egen klasse. Innredningen er levert av kvalitetsleverandøren Bulthaupt. Tysk kvalitetsleverandør som leverer det ypperste innen kjøkkeninnredning. Innredningen ble levert fra Tyskland med egne montører. Vegg over og bak disk er levert i kontrastfarge av samme leverandør. Alle hvitevarer fra Miele inklusive 90 cm stekeovn og avansert vinskap. Stuene har de samme flotte massive eikegulvene som resten av leiligheten.

2 meget flotte og påkostede baderom med dusjvegger i glass, veggmonterte klosett, samt servant/baderomsinnredning i høy kvalitet og moderne tidløs stil. Varmekabler i gulv.

Lagringsplass i sportsbod i kjelleretasjen i bygget. Her medfølger i tillegg 1 garasjeplass (felles garasjeanlegg). Det er montert ladepunkt fra Zaptec som gir rask og effektiv lading.

Porttelefon.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Sentralstøvsuger.

Altibox.

Sprinkleranlegg.

Heis til lukket garasjeanlegg og tørrbod.

Egen lader for el-bil på egen garasjeplass

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

+- Beliggenhet

Meget trivelig og sentral beliggenhet på vestsiden av Hasseløy/Bakarøynå mot Smedasundet. Hasseløy er en idyllisk vestlandsperle – den nordligste av de sentrumsnære øyene i Haugesund. Kombinasjonen av den gamle trehusbebyggelsen og moderne leilighetsbygg skaper en spennende og behagelig atmosfære. Hasseløy har et maritimt og tilbaketrukket miljø, samtidig som det er gangavstand til alle fasilitetene i og nær sentrum. Tenk å kunne spasere ned til sjøen og ta båten ut i den flotte skjærgården som omkranser Hasseløy

Det er planlagt at totalt 43 dekar land nord på Hasseløy skal utvikles med bolig- og næringsbygg. Dette innebærer at den koselige lille øya kan få tilført enda mere liv!

+- Omkostninger

155 000,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
163,772,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert under sentrumsplanen. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

1 garasjeplass (felles garasjeanlegg). Det er montert ladepunkt fra Zaptec som gir rask og effektiv lading.

+- Adkomst

Fra Haugesund sentrum: Kjør over brua til Hasseløy og ta første vei til venstre inn i Hasselgata. Sving så til høyre i Steffen Staalesens gate og fortsett rett frem. Skagen brygge kommer da på venstre side av veien like etter Kystverket.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Leiligheten ligger i leilighetsbygg som er oppført i betong og tre.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming – Varmepumpe i stue og varmekabler i gulv

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?