Velkommen til Dølevegen 76D!

Karmøy - Kolnes

Strøken enebolig med fantastisk utsiktsbeliggenhet - Oppført i 2013 med god standard - 20 kvm terrasse & carport!

Prisantydning:
 3 790 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
145/147 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 790 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2013
Primærrom
145 kvm.
Bruksareal
147 kvm.
Bruttoareal
159 kvm.
Soverom
4
Tomt
282 m²
Kommune
Karmøy
GNR
113
BNR
85
Oppdragsnr.
2-0049/21
Finnkode
212180016

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Dølevegen 76D ligger rolig i enden av gate uten gjennomgangstrafikk, høyt og fritt i terrenget med en fantastisk utsiktsbeliggenhet.

Her vil det hver dag lages et nydelig bilde fra terrassen eller ut ett av vinduene i eneboligen med nydelig utsikt utover sjøen, Førresfjorden og videre innover fjelltoppene. På 20 kvm terrasse i 2. etasje mot Førresfjorden kan en nyte flotte soloppganger.

Eneboligen ble oppført i 2013, holder god standard og er innflytningsklar med nydelig en-stavs parkett, lyse vegger og moderne listfrie overganger, lekre flisevalg på bad og tiltalende Sigdal kjøkken.

Innholdsrikt med sine 145 kvm og rommer vindfang, gang, praktisk bi-inngang fra carport til garderoberom, 4 soverom, vaskerom, 2 bad og herlig, luftig kjøkken/stueløsning på 55 kvm.

Carport!

+- Innhold

1. etasje:
Vindfang, bi-inngang, mellomgang, vaskerom, bad og 3 soverom.

– Praktisk bi-inngang fra carport til garderoberom med god plass til det en skulle ha av sko og yttertøy. Ut døren fra dette rommet er nærmeste dør vaskerommet og trappen like ved som leder videre til 2. etasje. En praktisk planløsning.
– 3 soverom i denne etasjen alle av god størrelse hvor et soverom faller som naturlig hovedsoverom. Hovedsoverom har plass til dobbeltseng, 2 nattbord og med 2 garderobeskap.
– På to av soverommene har en utsikt mot sjøen og fjelltoppene. På disse to soverommene og gjennomgående videre i eneboligen er utstrakt bruk av vindusflater.
– Romslig bad med godt gulvareal, lekre flisevalg og et herlig badekar.

2. etasje:
Soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning.

– Opp trappen kommer en rett til en luftig og åpen kjøkken/stueløsning. Rommet har et areal på 55 kvm iflg. tegninger, i stue-delen har en herlig takhøyde på 2,7 m og med store vindusflater mot øst og sjøen skal det ikke stå på verken utsikten eller rom-opplevelsen.
– I stue/kjøkkenløsningen har en plass til spisebord på kjøkken, stort sofahjørne og ekstra sittegruppe om det skulle være god-stoler eller et spisebord til for finere anledninger.
– Fra stuen har en nydelig utsikt utover sjøen, Førresfjorden og naturen innover fjelltoppene. Utgang fra stuen til delvis overbygd terrasse på ca. 20 kvm som vender mot Førresfjorden og soloppgangene.
– Det tiltalende kjøkken har god skap- og benkeplass med overskap, underskap og skuffer. Integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og medfølgende kjøl/fryseskap. Utgang fra kjøkkenet til uteområde mot vest med terrasseplatting og gruset område.

+- Standard

– Dølevegen 76D en strøken, innflytningsklar enebolig med nymalt fasade i 2015, maling utført av firma.
– Tidsriktig innredet med moderne, listfrie overganger mellom vegg og tak, lyse vegger og med en nydelig en-stavs parkett som er lagt i hele eneboligen som prikker over «I»en og som sørger for en fin helhet gjennom eneboligen. Parketten var en kostbar oppgradering fra utbyggers standard leveranse.
– Tiltalende Sigdal kjøkken med hvit fronter og gråtonet benkeplate. Integrert oppvaskmaskin, platetopp, komfyr og medfølgende kjøl/fryseskap. Røroshetta ventilator innfelt i overskap. Oppgradert kjøkkenet fra utbyggers standard leveranse.
– Lekre flisevalg på hovedbad med varmekabler i gulv, vegghengt toalett, hvit baderomsinnredning, speil med belysning og Interform badekar med hånddusj. Oppgradert flisevalg og badekar fra utbyggers standard leveranse.
– Flott, helfliset bad i 2. etasje med grå fliser på gulv, varmekabler og lyse, lette flisevalg på vegg. Badet har videre vegghengt toalett, hvit baderomsinnredning, speil med belysning og dusjkabinett.
– Vaskerom med fliselagt gulv, utslagsvask, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel, varmtvannstank og sentral for sentralstøvsugeren.
– Detalj med plassbebygd trapp som et fint møbel i seg selv, men som også gir en så arealeffektiv planløsning som mulig.
– Sikringsskap med automatsikringer, innlagt tv/internett fra Altibox, rør-i-rør system og balansert ventilasjon.

+- Beliggenhet

Dølevegen 76D ligger fritt til, høyt i terrenget med en utsiktsbeliggenhet som hører til sjeldenhetene.

Her vil det hver dag lages et fantastisk bilde fra terrassen eller ut et av vinduene i enten første- eller andre etasje. Nydelig utsikt utover sjøen, Førresfjorden og øygruppene og over til Dragavika. Videre har en et flott skue innover naturen og fjelltoppene.

Eneboligen ligger rolig til i gate uten gjennomgangstrafikk omringet av vakker natur og på et barne- og familievennlig boligfelt. På Kolnes bor en litt på landet samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet.

Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino.

Her bor en svært barne- og familievennlig på boligfeltet Døle med barn i alle aldersgrupper. Trygg gangvei til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Kolnes barneskole, Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene ved starten av feltet.

I nærområde er det et godt miljø samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL som har et idrettsanlegg med både kunstgress, hall og gressbane. Nylig opparbeidet tursti fra idrettsanlegget til golfbanen har seilt opp som et populært samlingspunkt for mange.

+- Omkostninger

94 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
107 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i eget gårdsrom i tillegg til carport.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:

Boligen er godt vedlikeholdt og den har god håndverksmessig standard.
Bolig med to etasjer som er bygget i 2013.
Boligen er oppført med grunnmur i betong, trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler. Flatt tak i trekonstruksjon tekket med folie.
Merk at boligen er oppført etter kravene fra byggeåret.

-Gulv på grunn er av betong.
-Vegger i trekonstruksjon med trekledning utvendig. Trepaneler som er behandlet.
-Flatt tak i trekonstruksjoner kompakt tak. Tekket med takfolie.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Peisovn i stue.
Varmekabler på begge badene.

Ellers elektrisk oppvarming.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Lurer du på noe?