Velkommen til Tvitjønnvegen 19!

Vinje - Vågslid

Listøyl - Unik mulighet! Kanskje Vågslids flotteste hyttetomt på 1,6 mål - Spektakulær utsiktbeliggenhet som må oppleves

Prisantydning:
 3 100 000
Eiendomstype:
Tomt
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 100 000
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Tomt
1642 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
733
Oppdragsnr.
1-0100/21
Finnkode
252257976

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

En sjelden gang dukker det opp en helt spesiell eiendom. Den som skiller seg fra alle de andre. Dette er en slik eiendom! Velkommen til Tvitjønnvegen 19 – Denne tomten som er hele 1.6 mål stor er en spektakulær utsiktstomt. Utsikten må oppleves for riktig inntrykk. Det er påbegynt vei frem til tomten og innkjøringen til tomten er på baksiden. Det er ikke er byggeklausul på tomten. Det vil si at kjøper av tomten ikke er bundet av valg av hytteleverandør. Dog må kjøper forholde seg til de begrensninger og vilkår som fremkommer av de gjeldende planbestemmelsene for området. Kort avstand til Haukelifjell skisenter (Ski-in) samt lysløypen. Dette er en sjelden mulighet på Vågslid!

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på Tyrvelid på Vågslid. Flott utsikt utover området

Området ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med.

Tomten ligger i like ved lysløypen og alpintanlegget på Vågslid som har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har varmestue med afterski og sportsbutikk.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, samt jakt og fiske.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågsli er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Arbuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.

Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting. Eiendommen ligger på Tyrvelidfeltet på Vågslid.

Området ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med.

+- Omkostninger

77 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
90 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler. Eiendommen er regulert under reguleringsplan for Listøyl fjellhyttegrend. Reguleringsplanen tillater hytter opp til grunnflate 130 kvm BYA samt anneks på 30 kvm BYA

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Følg vegen ca 100 meter og ta til høyre. Kjør gjennom bommen og hold venstre der lysløypen starter. Fortsett oppover og ta venstre i enden. Følg oppover og ta deretter første vei til høyre. Fortsett oppover og tomten kommer på venstre side av veien.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Hytte/brøyteavgifter:
Pliktig medlemskap i velforening, som bl. a. inkluderer brøyteøavgift, løypeavgift m.m. Avgiften vil kunne bli innkrevd uavhengig av bygging.
Årlig kontigent (2020) pr år ca 8.000.- Dette kan endre seg fra år til år

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?