Velkommen til Korlevoll!

Ullensvang - Seljestad - Korlevoll

Flott, fullt møblert hytte - Herlig 1487 kvm utsikts- & endetomt - Skiløyper rett utenfor & kort avstand til Røldal!

Prisantydning:
 2 690 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
68/88 m2
Visning:
01.08.2021 12:00 - 13:30
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 690 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1999
Primærrom
68 kvm.
Bruksareal
88 kvm.
Bruttoareal
99 kvm.
Soverom
4
Tomt
1487 m²
Kommune
Ullensvang
GNR
32
BNR
8
Oppdragsnr.
2-0033/21
Finnkode
208581747

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Er du og dine klar for en herlig sommer med flotte turer og neste skisesong? Denne hytten fra 1999 er klar til bruk og selges fullt møblert.

Hytten har romslig tomt på 1487 kvm og herlig beliggenhet høyt i terrenget med fritt utsyn og utsikt utover naturen og fjelltoppene.

Trygge omgivelser for barna rundt hytten, kort avstand til snøsikre Røldal skisenter og en kan gå rett ut døren, spenne skiene og ha umiddelbar tilgang på Korlevoll med utallige og kveldsbelyste løyper.

Hytten inneholder gang, bod med hems, toalett, bad, 4 soverom, mindre loftstue og herlig åpen kjøkken/stueløsning med stigende takhøyde opptilt 4,3 m.

Holder normalt god standard med byggeår 1999, tilknyttet offentlig kloakk i 2019 og med borehull fra 2003 fordelt på tre hytter.

Velkommen på visning!

+- Innhold

Hytta er innredet over en etasje + hems og uinnredet kjeller.

1. etasje:
Gang, bod med hems, 2 soverom, toalett, bad og åpen kjøkken/stueløsning.

– Herlig stue med stigende takhøyde til 4,3 m og flere vindusposter mot terrassen, naturen og fjellene. Godt med naturlig lys inn i hytten.
– I stuen har en plass til sofahjørne og spisebord for alle anledninger. Utgang til den herlige terrassen med fritt utsyn og gode solforhold sommerstid.
– Praktisk, stor bod like ved inngangsdøren. God oppbevaringsplass, plass til alt en har av skiutstyr, plass til kjøl/fryseskap og med arbeidsbenk. Stige opp til hems med lagringsplass.
– Eget toalett og bad med dusj, opplegg for vaskemaskin og stor baderomsinnredning.

Hems:
Liten loftstue og 2 soverom.

+- Standard

– Hytte oppført i 1999 med 28 mm villmarkspanel og oppført halvtak over inngangsparti i 2009.
– Hyttefeltet er opparbeidet og hytten bygget av byggmester Per Bru.
– Fasaden er jevnlig vedlikeholdt med årene med Tyrolin tjærebeis. Fasade har nå noe behov for vedlikehold i form av beising.
– Hyttefølelse med innvendig panel, furugulv i alle rom (utenom i vindfang) og gang med fliselagt gulv. Furudører med svarte håndtak.
– Bad med vinylbelegg, tapet på vegg, dusjkabinett, 120 L varmtvannstank fra 1999, baderomsinnredning, speil og to overskap. Opplegg for vaskemaskin.
– Toalettrom oppgradert med vask og vannklosett i 2019.
– Strai kjøkkeninnredning med profilerte fronter, opplegg for vaskemaskin, kjøleskap, komfyr og vask.
– Rais peisovn i 2014.
– Oppgradert elektrisk anlegg med automatsikringer og Nobo styresystem. Det var kontroll på el-anlegg for ca. 5 år. Timerstyring på oppvarming av hytten, nå stilt innpå fredag 12:00 – 21:00, slik at hytten er varm når en kommer opp helgen. Her kan en selv velge sine egne innstillinger. Kjøleskap, fryseboks og ovn toalett, varmekabler bad, ovn gang og varme i kjeller står på kontinuerlig og er ikke styrt på timer.
– Offentlig kloakk fra 2019 og 3 hytter på et borehull fra 2003.
– Lagt nytt vannrør fra pumpehuset inn til hytten med ny termostatstyrt varmekabler 2014.
– Det er telenor internett i hytten i dag, men iflg. selger er det mulighet for Altibox på hyttefeltet.

+- Beliggenhet

Hytta har en fantastisk beliggenhet på Korlevoll – usjenert, fritt på ende og med nydelig utsikt til omgivelsene. Her står opplevelsene i kø både på sommer- og vinterstid. Det har ikke vært omsatt hytter på dette feltet etter at det var nytt, så dette virker å være et sted med høy trivselsfaktor. Bilfritt hyttefelt gjør at barna har trygge omgivelser for lek rundt hytten.

Gå rett ut av hytta, spenn på skiene og nyt omgivelsene. Fra hytta er det også enkel tilkomst til det preparerte løypenettet like på andre siden av vegen. Umiddelbar nærhet til Korlevoll Skistadion med flott lysløype og gode forhold. Turmulighetene er uendelige i retning Etnefjellene og Hardangervidda.

Kort kjøreavstand til Røldal. Røldal kjent for å være en av Europas mest snørike destinasjoner og her er ofte meget gode offpiste/pudderforhold. Røldal er et velkjent alpinsportssted og tilbyr både grønne løyper, utfordringer i brattheng og løssnøkjøring. Røldal Skisenter har til sammen 5 heiser og toppen av det øverste trekket ligger hele 1284 moh.

Også på sommerstid er hytten et godt utgangspunkt for turer innover vidden. Hytta ligger like ved porten til Hardangervidda. Dette er Norges største nasjonalpark og det finnes løyper for både lengre og kortere turer. Haukeliseter, Folgefonna, Dyranut og Hårteigen er alle tilgjengelige med utgangspunkt fra Seljestad.

+- Omkostninger

67 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
80 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Det medfølger 1 parkeringsplass på felles parkeringsplass ved Korevoll skistadion, samt tilhørende gangvei til hytta (tinglyst servitutt). Parkeringsplassen er merket med nr. 8. Mulighet for av- og pålessing ved hovedveien like nedenfor hytten.

+- Byggemåte

Bygningen er oppført med grunnmur og pæler i betongblokker, trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler, trebjelkelag. Saltak i trekonstruksjon tekket med tretak.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler i gulv i entré, gang og på badet.

+- Diverse

– Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.
– Hemsen har ikke målbar høyde på minst 190 cm i en bredde på 60 cm.
– Alt inventar og møbler medfølger, foruten om pyntegjenstander/malerier.
– Ca. kr. 900,- i brøyteavgift til velforeningen i 2021 som hovedsaklig går til brøyting av vei og parkeringsplass.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Hedda Knutsen

Stilling
E-post
hedda@meglerhuset-rele.no
Telefon
48228520

Lurer du på noe?