Velkommen til Bjørkevegen 15!

Arkitekttegnet perle av en funkisbolig på 298 kvm - Sjelden og herlig utsiktsbeliggenhet - Dbl. garasje i flukt!

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
224/298 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2014
Primærrom
224 kvm.
Bruksareal
298 kvm.
Bruttoareal
325 kvm.
Soverom
4
Tomt
714 m²
Kommune
Karmøy
GNR
114
BNR
322
Oppdragsnr.
2-0022/21
Finnkode
208128919

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Lekker og innholdsrik enebolig over 2 plan som inneholder:

Hovedetasje:
Hall, gjestetoalett, vaskerom, delvis åpen kjøkken/stueløsning og hovedsoverom med walk-in-closet og eget bad.

– Stor hall ønsker deg velkommen inn i solide Bjørkevegen 15. Umiddelbart inn døren ser en rett frem til det store vinduet i trapperommet som måler 2,4 m x 5,6 m i høyde med nydelig utsikt utover Førresfjorden.
– Videre har en buet vegg og stor skyvedør i glass som leder videre til kjøkkenet og stuen. Først kommer en til kjøkkenet og plassen for spisebordet. Ved spisebord har en 3,5 m terrassedører i glass som kan foldes til side. Her kan en invitere til hyggelige sammenkomster med familien og venner, skyve dørene til side og spise i vakre omgivelser til Førresfjorden og sjøen. Et måltid inne samtidig som en er ute.
– Stort kjøkken med sitteplass ved kjøkkenøy. God benkeplass gir flotte arbeidsforhold for den matglade. På kjøkken har en også rikelig oppbevaringsplass og det en skulle trenge av hvitevarer.
– Hovedetasjen er på 132 kvm med store rom og store vindusflater med nydelig utsikt mot Førresfjorden, sjøen og videre innover fjelltoppene.
– Foreldreavdeling på ca. 28 kvm med hovedsoverom, walk-in-closet og bad. Herlig hovedsoverom med doble dører og fransk balkong. På solrike, varme dager kan en åpne terrassedørene, sove og se opp mot himmelen, ut mot fjorden og sjøen.
– Overbygd inngangsparti med skillevegg. Her har en skjermet plass med god plass til oppheng av klær med dør til vakserommet. Praktisk!

Underetasje:
Garasje, bi-inngang, hall med trapp, 4 boder, bad, kontor, 2(3) soverom og tv-stue.

– Stor underetasjen over bakkenivå på hele 166 kvm inkl. garasje.
– Praktisk inngang fra den store garasjen til gang med god oppbevaringsplass for sko og annet yttertøy. Parker i garasjen og gå tørskodd inn i gangen og videre inn i din egen funkisbolig.
– Det er ikke ofte en funkisbolig fra 2014 kan skilte med så god oppbevaringsplass som fire boder.
– Etasjen er i dag innredet med to soverom, men ved å sette opp lettvegg kan denne etasjen få 3 soverom.
– Stor, luftig tv-stue med store vindusflater og utgang til uteområder på bakkeplan.

+- Standard

– Funkisbolig oppført i 2014 med nydelig og stilren fasade med hvite kontraster oppimot fargen sotgrå. Terrasse på ca. 53 kvm med glassrekkverk og overbygg på 1 m mot øst og 3 m mot sør.
– Herlig takhøyde på 2,7 m i begge etasjer. Vindusflater mot øst på kjøkken, stue, i gang og på hovedsoverom måler totalt 11 m i bredde og gir maksimal utnyttelse av den fantastiske utsiktsbeliggenheten. Hovedvindu i stuen har et areal på ca. 10 kvm.
– Hvit-tonet eikeparkett er lagt gjennomgående i hele funkisboligen og gir sammen med moderne, listfrie og ikke minste lyse overflater en fin helhet.
– Tiltalende kjøkken med matte, hvite fronter og solide overflater på benkeplater med heltre benkeplate på kjøkkenøy og hvit Avonite benkeplate som er samme materiale som i vask og på sidevang. Vask har blandebatteri med uttrekkbar slange. Integrert komfyr med pyrolyse, kombinert komfyr/mirko og kaffemaskin. Medfølgende kjøleskap og fryseskap med vann- og isbitfunksjon. Hvit, Thermex ventilator innfelt i taket.
– Nydelig bad med sandfargede 60×60 sandfliser, varmekabler og malte, lyse vegger. Plassbebygd hylle fra vegg til vegg som frisk kontrastvegg mot det hvite med fargede mosaikkfliser. Heltre side- og benkeplate med hvit og stor Svedbergs vask. Videre har badet stort dusjkabinett (1×1 meter), vegghengt toalett, sideskap og speil med belysning.
– Flott bad i underetasjen med grå 30×60 fliser på gulv med varmekabler, lyse vegger, vegghengt toalett, dusjkabinett, hvit baderomsinnredning og speil med belysning. Gjestetoalett i hovedetasjen med belegg på gulv, lyse vegger og malt toalettkasse som kontrastvegg, vegghengt toalett med Gebrit knapp, hvit vask og speil.
– Vaskerom med belegg på gulv (samme trendy og slitesterke gulvet som på gjestetoalettet) og lyse vegger. Innredning med hvit benkeplate, vask, underskap, skap og høyskap. Smart oppheng for klesvask i tak frigir gulvareal.
– Trapp med hvite vanger, glass i rekkverk og trappetrinn i eik som går i flush med eikegulvet som er lagt videre i funkisboligen.
– Sikringskap med automatsikringer og innlagt tv/internett fra Altibox. Internett-punkt ved kjøkkenøy, gang underetasjen, tv-stue underetasjen og i stue. Led downlights på kjøkken, i gang og på bad hovedetasjen.
– Balansert ventilasjon, rør-i-rør system med rørskap og sentralstøvsuger i funkisboligen.
– Garasje på ca. 41 kvm iflg. tegninger med egen kurs for strøm, elbil lader og 5 m automatisk portåpner.

+- Beliggenhet

På barne- og familievennlige Hestfaret, i enden av gaten uten gjennomgangstrafikk, ligger Bjørkevegen 15.
Nydelig utsiktsbeliggenhet med utsikt utover Førresfjorden, sjøen, over til Dragavika og videre mot fjelltoppene.

På Kolnes bor en litt på landet, samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet.

Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino.

Her bor en svært barne- og familievennlig på boligfeltet Hestfaret med barn i alle aldersgrupper. Trygg gangvei til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Kolnes barneskole, Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene går like nedenfor eneboligen.

I nærområde er det et godt miljø samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL som har et idrettsanlegg med både kunstgress, hall og gressbane. Samt golfbanen har seilt opp som et populært samlingspunkt for mange.

+- Omkostninger

149 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
162 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Se vedlagt reguleringsplan.

+- Parkering

Parkering i dobbel garasje. Lader for elbil er montert.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Boligen er oppført med grunnmur i betong, trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler, trebjelkelag. Flatt tak i trekonstruksjon tekket med papp.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmekabler i gang, på vaskerom, på badene, i stue og på kjøkken.
Peisovn i stue.

Vedovn i stuen. Ellers elektrisk oppvarming.

+- Diverse

– 6 blomsterkasser på terrasse medfølger i handelen.
– Taklamper i stue og 2 taklamper over kjøkken ved vask medfølger ikke i handelen.
– Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Roger Frøyland

Stilling
Backoffice
E-post
roger@meglerhuset-rele.no
Telefon
93062776

Lurer du på noe?