Velkommen til Leitevegen 2F - Leil. 304 !

Splitter ny 4-roms toppleilighet over to etasjer - Takterrasse på 40 m2 - Livsløpsstandard - P-plass - Heis - IN-ordning - Ingen dokumentavgift!

Prisantydning:
 1 128 750
Eiendomstype:
Andelsleilighet
P-rom/BRA:
80/80 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 128 750
Fellesgjeld
kr  3 386 250
Totalpris
kr 4 515 000,-
Fellesutg.
kr  6 530 per mnd.
Eiendomstype
Andelsleilighet
Byggeår
2020
Primærrom
80 kvm.
Bruksareal
80 kvm.
Soverom
2
Tomt
2390 m²
Kommune
Haugesund
GNR
30
BNR
675
Oppdragsnr.
1-0049/21
Finnkode
208436751

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Leiligheten ligger i 3. og 4. etasje og inneholder:

3. etasje: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom/teknisk rom og gang/entré.
4. etasje: Stue (eventuelt soverom) med utgang til takterrasse.

I tillegg medfølger sportsbod, samt parkeringsplass i lukket garasjeanlegg, med heis fra garasjeanlegg til alle boligplan. Felles sykkelbod.

+- Standard

Leiligheten holder en lekker, moderne standard med utstrakt bruk av hvitpigmentert, enstavs eikeparkett, slette vegger og listfrie overganger. Gjennomgående planløsning over to etasjer.

3. etasje:
– Åpen hovedstue/kjøkkenløsning skaper en romslig og sosial arena. Dette er et behagelig og luftig oppholdsrom i hjertet av leiligheten med et areal på hele 32 m2 – Her er mange innredningsmuligheter! Det er installert varmepumpe. Trapp opp til stue og takterrasse i 4. etasje.
– Tidløs, mørk kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer; Kombiskap, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Underlimt vask.
– 2 gode soverom, hvorav ett med adkomst fra gang/entré og ett med adkomst fra stue/kjøkken.
– Helfliset baderom med lekre 80 x 80 fliser, dusjhjørne, baderomsinnredning med nedfelt servant og veggmontert klosett. Gulvvarme.
– Gang med porttelefonanlegg. God plass til yttertøy/sko.
– Vaskerom/teknisk rom som inneholder opplegg for vaskemaskin og NIBE varmepumpebereder – En elegant løsning med varmepumpe, balansert ventilasjonsanlegg og varmtvannsbereder i ett.

4. etasje:
– Herlig bonusstue med utgang til stor takterrasse på hele 40 kvadratmeter! Stuen kan eventuelt benyttes som et tredje soverom, om ønskelig.

For øvrig:
– Bredbåd/TV.
– Balansert ventilasjon.
– Fulldekkende boligsprinkleranlegg.
– 2 stk. røykdetektorer tilkoblet brannkonsept.

Overflater:
Gulv: Hvitpigmentert eikeparkett (14 mm, 3-stavs). Fliser på bad. Belegg på vaskerom/teknisk rom.
Vegger: Slette, sparklede og malte flater. Fliser på bad (80 cm x 80 cm).
Himlinger: Slette, sparklede og malte flater.

+- Beliggenhet

Hollenderhaugen Amfi ligger like ved Haugesund stadion, omkranset av Grindesvingen og Stadion Terrasse. Fra leiligheten er det få minutters gange til liv og røre i sentrumskjernen – Byens kulturliv er tilgjengelig enten du søker underholdning eller bare vil nyte en bedre middag på en av byens restauranter. Haugesund sjukehus kan skimtes i luftlinje, og det finnes shopping og spisesteder med et bredt utvalg i både Haraldsgata og på Indre kai.

For de med små barn finnes det flere barnehager i nærområdet, og skolebarna vil tilhøre Lillesund skolekrets.

+- Omkostninger

480,- Hjemmelsovergang
480,- Pantsettelse
202,- Attestgebyr
4 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
——————————————–
5 262,- (omkostninger totalt)

I tillegg til ovennevnte kommer medlemskap i Haubo kr. 400,- (hvis man ikke allerede er medlem). Deretter kr. 250,- per år. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil endre de totale omkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål, parkområde, kombinert stadion/forretning/kontor, fotballbane m.m. For kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkeringsplass i felles, lukket garasjeanlegg medfølger. Mulighet for El-bil ladning (kostnad for evt. ladepunkt tilkommer!).

+- Byggemåte

Fra leveransebeskrivelse: Bæresystemet er plasstøpte gulv/vegger og etasjeskiller med forskriftsmessig isolasjon jfr. gjeldende byggeforskrifter. Utvendig trekledning i kombinasjon av Royalimpregnert og hvitbeiset trepanel. Vertikale lyd/brannskillevegger mellom leilighetene.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Lånevilkår

Lånevilkår fellesgjeld:
Långiver: Haugesund Sparebank
Type lån: Annuitetslån
Rentesats per 18.02.2021: 1,75%
Antall terminer til innfrielse: 79
Saldo per 18.02.2021: kr. 55.957.500,-
Andel av saldo: 3.386.250
Første termin: 15.12.2020
Neste avdrag: 15.12.2030
Siste termin: 15.06.2060

Fellesgjelden er avdragsfri frem til desember 2030. Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 15.12.2030 utgjøre ca. kr. 7.192 per måned for denne boligen. Dette vil komme i tillegg til dagens fellesutgifter. Rentenivå kan endres.

IN-ordning:
Borettslaget har etablert IN-ordning som gjør at andelseierne kan velge å nedbetale hele eller deler av sin andel av fellesgjelden. Dette vil være mulig til bestemte tider og kjøper må være oppmerksom på eventuell under/overkurs dersom borettslaget har bundet renten på felleslånet. Andelseiere som velger å nedbetale fellesgjelden må være oppmerksom på at sikkerheten for felleslånet gjelder i hele borettslaget, uavhengig av om enkelte andelseiere har nedbetalt fellesgjelden eller ikke. Andel fellesgjeld kan ikke nedbetales før fellesgjelden har fått rettsvern og er diskontert.

+- Oppvarming

Hovedsakelig oppvarming via Nibe varmepumpebereder – en elegant løsning med varmepumpe, varmtvannstank og ventilasjon i ett. Ellers varmekabler i gulv på bad.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?