Velkommen til Vassbrotet 20!

Haugesund - Vassbrekke

Lys og moderne 3-roms - Heis - Livsløpsstandard - Parkering i carport - Nyere bygg fra 2016!

Prisantydning:
 2 200 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
64/64 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 200 000
Fellesutg.
kr  1 728 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2016
Primærrom
64 kvm.
Bruksareal
64 kvm.
Bruttoareal
71 kvm.
Soverom
2
Tomt
8299 m²
Kommune
Haugesund
GNR
1
BNR
69
Oppdragsnr.
1-0041/21
Finnkode
208333571

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Vassbrotet 20!
Denne flotte leiligheten inneholder 2 romslige soverom, stue, lyst og pent kjøkken og fliselagt baderom med inngang til vaskerom. Parkeringsplass i carport og bodplass medfølger leiligheten. Det er enkel adkomst til leiligheten, med heis like ved. Takstmann opplyser at våtrom og kjøkken er i god stand og med minimal bruksslitasje.

Leiligheten ligger i landlige, men samtidig sentrumsnære omgivelser på Vassbrekke, like øst for Raglamyr. Fra leiligheten er det gangavstand til barnehage og alle fasilitene på Amanda storsenter og ellers på Raglamyr. Kort vei til fantastiske turområder i blant annet Djupadalen og på Steinsfjellet. Strategisk beliggenhet med enkel adkomst til E-134.

+- Innhold

P-rom: Gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom

+- Standard

Gang: Hyggelig og romslig gang med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Stue: Lys og pen stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig dagslys. Fra stuen er det utgang til terrassen.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning i lys utførelse. Det er integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og ventilator. Benkeplate i laminert spon. På kjøkkenet er det plass til spisebord med tilhørende stoler.

Soverom: Denne leiligheten inneholder to soverom. Hovedsoverommet er romslig med plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Det er også satt inn garderobeskap. Soverom 2 er også av god størrelse med plass til seng og skrivebord. Rommet passer utmerket som gjesterom, kontor eller barnerom.

Baderom: Pent fliselagt baderom med veggmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil og dusjløsning med garnityr. Fra badet er det inngang til vaskerommet.

Vaskerom: Praktisk vaskerom med opplegg for vaskemaskin, ventilasjonsanlegg, fordelerskap for rør i rør, bereder for varmt tappevann og sprinklersentral.

Overflater
Gulv: Parkett, fliser på baderom og belegg på vaskerom.
Vegger: Malte flater
Himlinger: Takess

+- Beliggenhet

Leiligheten ligger i landlige, men samtidig sentrumsnære omgivelser på Vassbrekke, like øst for Raglamyr. Fra leiligheten er det gangavstand til barnehage og alle fasilitene på Amanda storsenter og ellers på Raglamyr. Kort vei til fantastiske turområder i blant annet Djupadalen og på Steinsfjellet. Strategisk beliggenhet med enkel adkomst til E-134.

Djupadalen er kanskje det mest populære rekreasjonsområdet i Haugesund. Enten du skal lufte den firbeinte, jogge eller ta med familien på søndagstur finnes det et vell av muligheter med stier og turveier. I hjertet av Djupadalen ligger Eivindsvatnet, som er et godt utgangspunkt for spennende turer. Herfra kan dere til eksempel gå opp til Steinsfjellet, Kattanakk, utsiktspunktet Årkjå eller en barnevennlig runde rundt selve vannet, gjerne med en velfortjent sjokoladepause i gapahuken. I sommerhalvåret er Eivindsvatnet et yndet sted for badeglade i alle aldre. Her finnes barnevennlige badeplasser, felles grill og benker.

Steinsfjellet er en slags samlebetegnelse for friområdet/platået øst i Haugesund. På toppen av Steinsfjellet troner den gamle tv-masten – Dette er et flott utsiktspunkt hvor man kan skue utover byen og havet i vest. Videre kan man bevege seg østover på platået. Her er det anlagt turvei inn til Krokavatnet, og ellers er det turstier opp til topper som Søre Krokvassnut, Presten, Såt og helt bort til Nesheim og Håvåshytta. Steinsfjellet har egen kafé/seter, Kringsjå, som normalt holder åpent søndager mellom kl. 10 og 14. Kringsjå er et ypperlig mål for de minste turgåerne, ikke minst ettersom det er mulighet for vafler og saft når man kommer frem (i åpningstiden). Det går sti inn til Kringsjå både fra Skåredalen og parkeringen på Steinsfjellet. Deler av Steinsfjellet “holdes ryddig” av villsauer hele året.

+- Omkostninger

55 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
63 772,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

+- Parkering

Boligen har fast parkeringsplass i carport like under leiligheten.

+- Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Hovedsakelig oppført i tre.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Balansert ventilasjon &varmepumpe

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Lurer du på noe?