Velkommen til Listøylvegen 159 A!

Vinje

Listøyl - 2 Halvparter av tomannshytte/duohytte over to plan pluss hems -Like ved langrenns/alpinløyper - 1 av 2 solgt

Prisantydning:
 3 500 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
77/79 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 500 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2008
Primærrom
77 kvm.
Bruksareal
79 kvm.
Bruttoareal
93 kvm.
Soverom
2
Tomt
558 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
474
Oppdragsnr.
1-0044/21
Finnkode
207018414

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Begge Inneholder:

1.etasje:
2 soverom, bad/badstue og vaskerom/lagring,

2. etasje:
Stue med åpen kjøkkenløsning, entré

Hems

Listøylvegen 159A: Prisantydning: 3.500.000.- Ledig
Listøylvegen 159 B: Prisantydning: 3.500.000.- Solgt

+- Standard

Flott hytte i idylliske omgivelser på Listøyl. Hytta holder en normal standard ute og inne. Hytta er utvendig beiset mørk.

Innbydende stue med åpen kjøkkenløsning. God takhøyde og praktisk hems. Store vindusflater gir mye naturlig lys. Ubehandlet panel på vegger og i tak gir mange muligheter for å sette sitt preg på hytta. Trivelig rød kjøkkeninnredning skaper et godt uttrykk. God skap, og benkeplass. Integrerte hvitevarer som medfølger i handelen. Flott heltregulv. Vedovn står for oppvarming og peiskos etter lange dager ute på ski. Praktisk hems som gir mulighet for fleres soveplasser.

Soverommene har god størrelse. God plass til dobbelseng og flere sengeplasser. Store vinduer med mye naturlig lysinnslipp. Innholdsrikt bad med panel på vegg og fliser på gulv. Inneholder toalett, servant, dusjkabinett og badstue. Eget vaskerom med gode mulighet for oppbevaring. Opplegg for vaskemaskin.

Praktisk utvendig bod til skiutstyr m.m

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger like ved skisenteret på Vågslid. Eiendommen har gode solforhold. Lysløypa ligger rett nede i bakken og her starter gjerne turen mot det omfattende langrennsnettet i området.. Fra Listøylvegen 159 B kan du velge og vrake i et vell av turmuligheter året rundt.

Vågslid er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper og bademuligheter i fjellvann. Snøforholdene i området er meget gode og kan historisk regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800-1600 moh.

Haukelifjell Skisenter ligger få minutter unna. Alpintanlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/bånd. Her finner dere også trivelig varmestue med matservering, afterski (alle rettigheter) og sportsbutikk.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Det er flere fiskevann like i nærheten, som Vågslidvatnet og Arbuvatn. Fiskekort fås kjøpt av grunneier (besøk www.inatur.no for mer info). Det er for øvrig meget gode jaktmuligheter på Haukelifjell i regi av blant annet Statskog SF og Haukeli Jeger- og Fiskarforeining.

Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring fra hytta. Har dere ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 min kjøring unna.

+- Omkostninger

87 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
100 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsformål

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Byggemåte

Hovedsaklig oppført i tre. Tak tekket med torv.

Tilstandsrapporten utdeles på visning og gjøres tilgjengelig for nedlastning fra finn den 06.02.2021.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn og elektrisk oppvarming

+- Diverse

Leiligheten er del av et såkalt «forenklet» sameie. Bygget er seksjonert (to seksjoner), men det er ikke funnet vedtekter for sameiet og det avholdes ikke faste sameiermøter. Sameierne har dog et felles ansvar for bygningsmassen/tomta og vedlikehold av disse.

Arealene kan fravike, se tilstandsrapport som utleveres på visning.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?