Velkommen til Lensmannsvegen 44!

Lekker halvpart av tomannsbolig (2010) - Familievennlig planløsning - Garasje - Altan og terrasse - Utsikt

Prisantydning:
 2 990 000
Eiendomstype:
Tomannsbolig
P-rom/BRA:
148/204 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 990 000
Eiendomstype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2010
Primærrom
148 kvm.
Bruksareal
204 kvm.
Bruttoareal
231 kvm.
Soverom
3
Tomt
328 m²
Kommune
Vindafjord
GNR
168
BNR
174
Oppdragsnr.
1-0444/20
Finnkode
206247937

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Boligen er oppført over tre etasjer, og inneholder:

– 1. etasje/hovedetasje: Stue/kjøkken/hall, soverom, bad, vindfang og bod.
– 2. etasje: 2 soverom, stue og bad.
– Underetasje: Garasjerom, vaskerom, 2 boder, disponibelt rom/bod og gang.

+- Standard

Boligen holder er god, moderne standard og fremstår som velholdt både utvendig og innvendig. Tiltalende fargevalg og utstrakt bruk av parkett og downlights.

Hovedetasje/1. etasje:
– Overbygget inngangsparti. Trivelig vindfang/entré med god plass til yttertøy. Gulv med laminatfliser og downlights i himling.
– Stor stue/hall med åpen kjøkkenløsning. Flere innredningsmuligheter! Parkett og downlights. Utgang til solrik altan. Prikken over i’en er en dekorativ vedovn som skaper hygge og varme på kalde vinterdager. Fra hallen er det trapp opp til 2. etasje og trapp direkte ned til garasjerom/underetasje.
– Praktisk og godt utnyttet kjøkken. Delikat, sort innredning fra Ikea med integrerte hvitevarer; Platetopp, komfyr, mikro, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Godt med oppbevarings- og arbeidsplass. Flott benkeplate i laminert spon.
– Soverom av god størrelse. Plass til dobbeltseng. Skyvedørsgarderobe med fronter i hvit høyglans. Downlights i himling.
– Romslig og tidsriktig bad som inneholder dusjhjørne med glassvegger, servant nedfelt i baderomsinnredning med skuffer og veggmontert klosett. Fliser/varmekabler i gulv og baderomspanel på vegger. Downlights i himling. Vindu som kan åpnes. Baderomsplater har i nedre del i våtsone trukket noe vann. Det er derfor noe svell i platene her. Ventilasjonsanlegg, samt luftespalte under døren.

2. etasje:
– Meget romslig stue med mange innredningsmuligheter! Utgang til balkong med fantastiske utsiktsforhold mot Skjoldafjorden og området for øvrig. Parkett og downlights.
– Denne etasjen har to soverom – Ett med plass til dobbeltseng og ett som passer fint som barnerom, kontor eller gjesterom.
– Stort baderom som inneholder dusjhjørne med glassvegger, servant nedfelt i baderomsinnredning med skuffer og veggmontert klosett. Fliser/varmekabler i gulv og baderomspanel på vegger. Dobbelt stikk på vegg. Downlights i himling. Vindu som kan åpnes, ventilasjonsanlegg og luftespalte under dør.

Underetasje:
– Garasjerom i flukt med boligdelen – Dere kan med andre ord gå tørrskodd inn/ut av bilen. Adkomst til boligdel via trapp fra hovedetasje eller gang i underetasje.
– Vaskerom som inneholder opplegg for vaskemaskin og fordelerskap for rør i rør. Det er lagt klart til utslagsvask. Belegg på gulv og baderomspanel på vegger. Ventilasjonsanlegg og luftespalte under dør.
– Godt med oppbevaringsplass i to boder, samt disponibelt rom/bod.
– Gang med adkomst til de øvrige rommene i underetasjen.
– Det er klargjort for wc i denne etasjen.

For øvrig:
– Ventilasjonsanlegg.
– Brannalarmer og slukkeapparat.
– Jordfeilautomater og AMS strømmåler.
– Solcelleanlegg.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig parkett, fliser, belegg, flislaminat og betongflater.
Vegger: Hovedsakelig malte overflater. Baderomspanel på våtrom. Store deler av vegger i kjeller er plateslått men ikke ferdigstilt. Noe malte flater.
Himlinger: Hovedsakelig gipsplater som er sparklet og malt. Noe systemhimling. Takplater, takess i kjeller, samt i soverom i 2. etasje.

+- Beliggenhet

Super beliggenhet i et veletablert og barnevennlig boligområde i Isvik. Eiendommens topografi gir fine utsiktsforhold mot blant annet Skjoldafjorden. Fra eiendommen er det kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikk, treningssenter og flotte turområder.

+- Omkostninger

74 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
87 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering i garasjerom i underetasje, samt i gårdsrom under altan.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Enebolig i rekke oppført i 2010. Boligen er oppført på grunnmur i plasstøpt betong, betonggulv. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Saltak i trekonstruksjon som er utvendig tekket med betongtakstein.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Det er vedovn i stuen.

+- Diverse

Selger opplyser at det er observert skjeggkre eller sølvkre i boligen.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?