Velkommen til Kråkebergbakken 8!

Flott og innholdsrik familiebolig - Nydelig utsikt mot Førresfjorden - Dobbel garasje

Prisantydning:
 3 950 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
203/213 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 950 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1980
Primærrom
203 kvm.
Bruksareal
213 kvm.
Bruttoareal
237 kvm.
Soverom
4
Tomt
1605 m²
Kommune
Karmøy
GNR
117
BNR
95
Oppdragsnr.
1-0010/21
Finnkode
206145486

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Boligen er oppført over tre plan og inneholder:

– 1. etasje: Vindfang, gang, stue/kjøkken, 2 soverom og bad.
– Loftsetasje: Loftstue og hovedsoverom.
– Underetasje: Gang, kjellerstue, gjesterom/trimrom/kontor, bad, vaskerom, bod og bi-inngang.

I tillegg er det på eiendommen oppført dobbel garasje med et BRA på 40 m2.

+- Standard

Boligen holder en gjennomgående god standard. Bygningsmassen er jevnlig vedlikeholdt/oppgradert. Kjelleretasjen ble overflateoppusset i 2017. Ikea-kjøkken i 2011. Oppgradert bad i hovedetasje i ca. 2012. De fleste vinduer ble skiftet ut i ca. 2015, unntatt to vinduer i vaskerom og tre på kjøkken som er i fra byggeår.

1. etasje/hovedetasje:
– Vindfang med fliser/varmekabler og panelte vegger. Plass til yttertøy. Ytterdøren har glassfelt som slipper inn naturlig lys.
– Gang med enstavs eikeparkett.
– Romslig stue med sosial, åpen løsning mot kjøkken. Store vindusflater skaper en lys og luftig atmosfære, samtidig som de lar den fantastiske fjordutsikten komme til sin rett. Dekorativ vedovn. Det er i tillegg montert varmepumpe (Panasonic) i stuen. Panelte vegger, enstavs eikeparkett og takess i himling. Utvendige og elektriske screens for solskjerming, styres med fjernkontroll. Fra stuen er det utgang til stor og herlig terrasse med plass til lounge, spisegruppe, grill m.m!
– Pent, praktisk og godt utnyttet kjøkken med Ikea kjøkkeninnredning (ny i 2011) med lakkerte, profilerte fronter. Integrerte hvitevarer; Koketopp med induksjon, stekeovn og oppvaskmaskin. Side-by-side-kjøleskap medfølger. Heltre benkeplate i eik.
– I hovedetasjen finner dere to gode soverom, begge med enstavs eikeparkett.
– Delikat, helfliset baderom som ble oppgradert i ca. 2012 iflg. forrige eier. Badet inneholder dusjnisje med mosaikkfliser, hjørnebadekar, veggmontert klosett og baderomsinnredning med nedfelt servant. Varmekabler i gulv og downlights i himling. Avtrekksvifte i tak og tilluft under dør, samt vindu som kan åpnes.

Loftsetasje:
– Trivelig loftsstue med skråtak og vakker utsikt mot Førresfjorden, via store vindusflater mot sydøst. Rommet er i dag innredet som kontor/lekerom. Furugulv (malt). Panelt himling og vegger.
– Hovedsoverom med skråtak og god plass til dobbeltseng, kommode m.m. Furugulv. Panelt himling og vegger.

Arealet i denne etasjen er byggemeldt som tørkeloft.

Kjelleretasje:
– Romslig bi-inngang med flislagt gulv/varmekabler og praktisk innredning for yttertøy. Skinne med spotbelysning i himling.
– Gang/hall med enstavs eikeparkettgulv/gulvvarme. Trapp opp til hovedetasje.
– Kjellerstue med enstavs eikeparkett.
– Gjesterom/trimrom/kontor med adkomst til walk-in-closet/bod.
– Flislagt baderom med varmekabler i gulv. Dusjnisje, klosett og servant/baderomsskap. Ventil i vegg og tak. Gulvet på dette badet er gitt tilstandsgrad 3 i tilstandsrapport, grunnet blant annet motfall. Det må påregnes utbedring av baderommet.
– Vaskerom som inneholder vaskeromsinnredning med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin, samt varmtvannsbereder på ca. 200 liter (ny ca. 2018). Malt betonggulv, sluk av plast. Vegger: Malteplater, noe trepaneler og felt med synlig isolasjon. Rommet har ventil i vegg, samt vinduer.
– Lagringsplass i uinnredet bod.

For øvrig:
– Sikringsskap med automatsikringer.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig parkett, tregulv og fliser.
Vegger: Hovedsakelig panel og fliser.
Himlinger: Hovedsakelig takess og malte bygningsplater.

+- Beliggenhet

Kråkebergbakken 8 ligger plassert i naturskjønne omgivelser på Aksnes/Kolnes. Her bor en litt på landet samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet.

I tillegg til skole og flere barnehager, har Kolnes gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Kolnes IL har idrettsanlegg med både kunstgress, hall og grasbane. Golfbanen på Kolnes har seilt opp som et populært samlingspunkt.

Fra Kråkebergbakken 8 er det ca. 1,1 km til Kolnes skole, idrettsanlegg og barnehager. Kort gangavstand (ca. 10 min) til den flotte Aksnesstranda, med gode badeforhold og iskiosk på varme sommerdager. Ellers kort kjørevei til rekreasjonsområder som Tuastadvannet, Lindøy m.m.

Med bil er det også kort veg til Raglamyr hvor man finner de fleste servicetilbud og fasiliteter; Her er Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank.

I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino, samt et lite kjøpesenter.

Det er og kort kjørevei inn til Haugesund sentrum (ca. 10 minutter).

+- Omkostninger

98 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
111 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen omfattes av Kommuneplan 2014-2023 (ID 670). Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende.

Naboeiendommen mot sør (gnr. 117 bnr. 129 (Skrevegen 375) har sendt ut nabovarsel vedrørende oppføring av blant annet frittstående garasje, terrasse, samt fasadeendring/tilbygg på bolighuset m.m. Nabovarselet er vedlagt i salgsoppgaven.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter i dobbel garasje og gårdsrom.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Bolig med kjeller, første etasje og loft som er bygget i 1980. Boligen er oppført med grunnmur i betong, trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein. Merk at boligen er oppført etter kravene fra byggeåret.

Garasje oppført i 1984, med et BRA på 40 m2. Gulv og grunnmur i betong, det er vegger i bindingsverk. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med betongstein. Leddport i metall med el. åpner, dør og vindu i trekonstruksjon.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Det er luft-til-luft varmepumpe i stuen i 1. etasje. Gulvvarme på begge bad, i vindfang hovedetasje, samt i bi-inngang og gang/hall i kjeller.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?