Velkommen til Knut Knutsen OAS gate 6!

Hel tomannsbolig beliggende i attraktivt villa-område - Garasje - Godt vedlikeholdt utvendig!

Prisantydning:
 3 390 000
Eiendomstype:
Tomannsbolig
P-rom/BRA:
272/293 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 390 000
Eiendomstype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1913
Primærrom
272 kvm.
Bruksareal
293 kvm.
Bruttoareal
331 kvm.
Soverom
5
Tomt
405 m²
Kommune
Haugesund
GNR
40
BNR
1081
Oppdragsnr.
1-0427/20
Finnkode
204426228

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Kjeller:
P-rom: Bad, gang, vaskerom, garderobe, 2 disponible rom.
S-rom: Kott

1. Etasje:
P-rom: Bad, gang 1, gang 2, kjøkken, vindfang, 3 soverom
S-rom: Hagestue

2. Etasje:
P-rom: Bad, kjøkken, stue, trapperom, entré, spisestue, 2 soverom

Loft:
Innredet rom

Garasje: 23 BTA/19 S-rom

+- Standard

Kjeller:

Baderom: Flott fliselagt baderom med vegghengt toalett, dusj på vegg med dusjhjørne og baderomsinnredning med dobbel vask. Avtrekksvifte i himling og tilluft under dør.

Vaskerom: Svært praktisk vaskerom med skiferfliser på gulv og malte vegger. Rommet inneholder vaskeromsinnredning med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Avtrekksvifte i vegg og dør som kan åpnes.

Disponible rom: I underetasjen er det 3 disponible rom. Rommene kan brukes som for eksempel klesskap eller oppbevaring. Vi gjør oppmerksom på at rommene ikke er godkjent til varig opphold. Dette betyr at rommene ikke kan brukes som oppholdsrom.

1. Etasje:
Vindfang: Velkommen inn! Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Kjøkken: Hyggelig, separat kjøkken med kjøkkeninnredning med fronter i finer og heltre. Det er ventilator over komfyr. Det er vaskemaskin og en liten varmtvannsbereder i skap.

Stue: Romslig stue med store vinduer som slipper inn godt med lys. Spotter i tak og parkett på gulv. Det er også installert vedovn som varmer godt på kalde dager.

Soverom: I dennne etasjen er det totalt 3 soverom. Alle soverommene er av god størrelse med plass til seng, nattbord og oppbevaring. Hovedsoverommet er spesielt romslig med stor skyvedørsgarderobe.

Baderom: Fliselagt baderom med baderomsinnredning med vask, toalett og dusj på vegg i dusjnisje med glassdør. Ventil i himling.

Hagestue: Hyggelig hagestue med utgang til terrassen.

2. Etasje:
Entré: Plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Stue: Romslig stue med flere klassiske detaljer. Brede lister, høyt under taket og nydelig rosett i himling. Her er det massevis av potensiale!

Kjøkken: Separat kjøkken med kjøkkeninnredning med malte fronter. Det er ventilator over komfyr. Vaskemaskin og liten varmtvannsbereder i skap.

Baderom: Baderom med nyere baderomplater på vegg, vinylbelegg på gulv. Badet inneholder vask med skuffer, vegghengt toalett og dusj på vegg, samt en liten varmtvannsbereder. Ventil i himling og vindu som kan åpnes.
Soverom:

Loft:
Innredet loft. Hybelkjøkken er ikke tilkoblet vann og avløp. Vi gjør oppmerksomme på at det ikke finnes byggegodkjente tegninger på loftsetasjen. Megler får derfor ikke sjekket dagens bruk med godkjent bruk. Takvindu er ikke godkjent rømningsvei for rom med varig opphold.

For å få et vindu godkjent som rømningsvei, skal det i et hvert enkelt tilfelle søkes om å få tiltaket godkjent. Det er flere faktorer som spiller inn. Blant annet må høyden fra gulv til vindusbrett ikke overstige 1 m, og den frie vindus-åpningen må ha minimum bredde på 50 cm og minimum høyde på 60 cm, samt at summen av bredde- og høydemål er minimum 150 cm. I de fleste størrelser på takvinduer, må topphengslet vindu benyttes.
I tillegg så er det over 5 m høyde ned til bakken slik at det er krav om rømningsstige. Opplysningene er gitt av takstmann.

Overflater:
Gulv: For det meste parkett, laminat i enkelte rom, fliser, vinylbelegg, skiferfliser.
Vegger: Fliser, baderomsplater, malt tapet, malt strie,
Himlinger: Malte himlinger
(Opplysningene er gitt av takstmann)

+- Beliggenhet

Boligen har en sentral beliggenhet i Haugesund. Fra boligen kan man gå til det aller meste. Sentrum med alle tilbudene man trenger ligger bare en kort gangavstand unna. Er ikke det fint å tenke på? Så enten man ønsker å få med seg en teateroppsetning, treffe venner over en kaffe, kjøpe klær til sommerfesten eller få anbefalt en rødvin til indrefileten på lørdag er alt dette like i nærheten. Bilen står og bena går. Bare det i seg selver en god investering.

Men sentralt i Haugesund finner du ikke bare motebutikker, spisesteder, kafeér, optikere, og et yrende folkeliv. Edda Kino, HSH, Haugesund sykehus finnes like ved og når fotballfeberen kaller er jammen ikke stadion langt unna den heller. En rekker knapt å få varmen i kroppen før en sitter der, helt fremme på stolen, og maner de hvitkledde til å «peisa på» for et nytt år med medalje i Tippeligaen.

Joggeturen legges gjerne til Vangen eller Djupadalen.

+- Omkostninger

84 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
97 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Kommuneplaner:
Id: RL1700
Navn: Kommunedelplan for sentrum 2014-2030, Sentrumsplanen
Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende
Hensyn: Bevaring kulturmiljø

Ved Fasadearbeider, reparasjoner og rehabilitering bør det tidligere eksteriør m.h.t kledning, belasting, vindusform og taktekking søkes opprettholdt.

Reguleringsplaner:
RL1024
Navn: Reguleringsplan for området vest for Karmsundgata mellom Dr. Eyes gate og Djupaskarsvegen.
Formål: Gang-sykkelvei, boliger, kjørevei

+- Parkering

Parkering i garasje og i gaten.

+- Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Grunnmur i plassstøpt betong, vegger i trekonstruksjon med tre kledning utvendig, mansardtak i trekonstruksjoner som er innkledd, i følge eier er det luftespalte mellom isolasjon og sutak. Tekket med skifer-takstein. Over hagestuen er det tekket med plastplater og over inngang er det metallplater. Vindskier i tre. Takrenner og nedløp i plast og metall. Beslag i metall. Utvendig trapp i betong. Innvendige trapper i tre. Etasjeskillene i trekonstruksjon. Opplysningene er gitt av takstmann.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn og elektrisk.

+- Diverse

Selger opplyser om at det er godkjent skattefri utleie av 2. etasje.

Takstmanns konklusjon:
Boligen har en normal standard og vedlikehold og den er i god stand med tanke på bygningens alder, andre etasje har behov for oppgraderinger innvendig. Tomannsbolig med kjeller, to etasjer og loft som er bygget i 1913, oppgradert innvendig og utvendig senere år, unntatt tak og innvendig i 2. etasje. Boligen er oppført med grunnmur i betong, trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler, trebjelkelag. Mansardtak i trekonstruksjon tekket med skifertakstein.

Det er følgende anmerkinger med TG. 2:
-Drenering, takkonstruksjon, tekking, takrenner, trapper, pipe og ildsted, etasjeskille, gulvene på badene og vaskerom, ventilasjon på bad og vaskerom, kjøkkeninnredning, innvendige overflater i andre etasje og ledningsnett for sanitærinstallasjoner, samt garasjen.

Det er følgende anmerkninger med TG 3:
– Laminatgulv på kjøkken i 2. etasje.

Soverom 1 kjeller: Vindu tilfredsstiller ikke dagens krav til rømning med åpning på minst 50 cm og lengde + bredde på 150 cm. Rommene som i dag brukes som soverom er ikke godkjent til varig opphold i følge bygningstegninger.

Vannledninger i kobber, til bad og vaskerom i kjeller er det vannledninger i plast, rør i rør. Avløpsledninger i plast.

Det har vært mistanker om gnagere i boligen, i den forbindelse har anticimex vært på befaring. Ingen skadedyr ble påvist, se vedlagt rapport fra Anticimex.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Lurer du på noe?