Velkommen til Støvegen 10!

Karmøy - Karmøy - Åkrasanden Atrium

Solrikt beliggende, lekker enebolig i rekke ved Åkrasanden - Hage/takterrasse - NY PRISANT

Prisantydning:
 4 290 000
Eiendomstype:
Rekkehus
P-rom/BRA:
137/137 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  4 290 000
Eiendomstype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Byggeår
2018
Primærrom
137 kvm.
Bruksareal
137 kvm.
Bruttoareal
154 kvm.
Soverom
3
Tomt
374 m²
Kommune
Karmøy
GNR
17
BNR
142
Oppdragsnr.
1-0429/20

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Støvegen 10 og Åkrasanden Atrium – Særpreget enebolig i rekke med fantastisk beliggenhet på Åkrahamn, i umiddelbar nærhet til vakre Åkrasanden med fantastiske bade- og turmuligheter. Åkrasanden Atrium består av 7 eneboliger i rekke med flott arkitektonisk utforming, oppført i 2018. Prosjektet vant Karmøys byggeskikkpris samme år. Foruten flott design, er boligen innholdsrik, har energivennlige løsninger og en meget praktisk utforming med hovedstue/kjøkken, stue nr. 2, tre soverom, 2 bad, separat vaskerom entré/gang. Herlig, skjermet terrasse og hage i 1. etasje og stor, solrik takterrasse med havutsikt i 2. etasje. Det er carport og bod på eiendommen, og ellers gode parkeringsmuligheter i asfaltert gårdsrom. Her vil dere trives!

+- Innhold

Boligen er oppført over to plan og inneholder:
– 1. etasje: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom/bod/teknisk rom, gang og vindfang.
– 2. etasje: Stue, soverom med walk-in-closet, bad.

I tillegg er det oppført carport og utebod på eiendommen.

+- Standard

Boligen holder en moderne/høy standard. Utstrakt bruk av parkett og listfrie overganger. Delikate fargevalg på overflater.

Første etasje:
– Entré/gang med praktisk skyvedørsgarderobe. Flislagt gulv med varmekabler.
– Stor diamantformet stue med åpen kjøkkenløsning. God plass til både sofa og spisegruppe. Dekorativ vedovn skaper både hygge og varme på kalde vinterdager. For øvrig er det gulvvarme i rommet som gir en utrolig lun følelse. Fra stuen er det utgang til skjermet terrasse og hage.
– Pen og tidløs kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Schmidt. Integrerte hvitevarer. Lekker ventilator! Laminat benkeplate med svært god arbeidsflate.
– Etasjen har to gode soverom, begge med garderobeskap: Soverom nr. 1 er av svært god størrelse og har egen utgang til uteområdet. Plass til dobbeltseng m.m. Soverom nr. 2 er perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor.
– Helfliset bad inneholder veggmontert klosett, stedbygd dusj og ventilasjon. Det er varmekabler i gulv.
– Vaskerom/bod/teknisk rom inneholder opplegg for vaskemaskin, fordelerskap, ventilasjon og varmtvannsbereder. Belegg på gulv med oppbrett. Sluk. Malte flater på vegger.

2. etasje:
– Romslig oppholdsrom/stue med god plass til sittegruppe. Utgang til stor og solrik takterrasse med pergola og utsikt mot havet.
– Stort soverom med god plass til dobbelsenseng. Adkomst til romslig walk-in-closet mellom soverom og bad.
– Lekkert, helfliset bad med veggmontert klosett, stedbygd dusj, servant/baderomsinnredning og ventilasjon. Det er varmekabler i gulv.

For øvrig:
– Balansert ventilasjon.
– Rør-i-rør.
– Automatsikringer.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig parkett og fliser.
Vegger: Hovedsakelig malte flater og fliser. Listfrie overganger.
Himlinger: Hovedsakelig malte slette himlinger med innfelt belysning. Listfrie overganger.

+- Beliggenhet

Åkrehamn er kanskje mest kjent er byen for sin fantastiske, langstrakte sandstrand – Åkrasanden. I Støvegen 10 bor dere bare noen steinkast ifra, i en blindvei uten gjennomgangstrafikk. Fra boligen er det også umiddelbar nærhet til lekeplass. På varme sommerdager samles store og små for piknik, bading og aktiviteter på Åkrasanden. Stranda er også et yndet sted for vindsurfing. På stormfulle dager er stranden en barsk, men mektig opplevelse. Videre er det flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet til deres nye hjem – Man kan f.eks spasere til Ferkingstad i vakkert kyst- og kulturlandskap (ca. 3,8 km).

Til å være en liten by har Åkrehamn overraskende mange servicetilbud, ja til og med sitt eget kjøpesenter med ca. 30 butikker! For ikke å snakke om en rekke trivelige kaféer og restauranter. Byen har skoler i alle trinn (fra 1. klasse til videregående), flere barnehager, samt idrettsanlegg.

Befolkningen i Åkrehamn har alltid vært knyttet til sjøen og fiskeindustrien, siden storhavet ligger rett utenfor stuedøren. Gamle Åkra kommune var i sin tid landets største fiskerikommune og ennå finnes et aktivt fiskerimiljø her. Fra det gamle havneområde med idylliske små trehus, går fremdeles sjarkfiskerne ut til fiskefeltene hver morgen.

+- Omkostninger

107 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
120 022,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen omfattes av følgende planer:
– Kommuneplan 2014-2023 (ID 670). Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende.
– Reguleringsplan «Ådland» (ID 2057). Formål: Boligbegyggelse – Konsentrert småhusbebyggelse.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter i carport og asfaltert gårdsrom. Bygg med carport og bod er oppført på denne eiendommen og naboeiendom. Bygget inneholder carport og bod for begge disse boligene. Grense kan sees i grunnkart som er vedlagt i salgsoppgaven.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Fundamenter av betong. Fast grunn og steinfylling. Yttervegger i bindingsverk av tre kledd med Royalimpregnert trepanel. Flatt tak i trekonstruksjon tekket med sarnafilbelegg.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Vedovn i stue/kjøkken. Gulvvarme på begge bad, i gang, samt i stue/kjøkken i 1. etasje.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?