Velkommen til Haakonsvegen 80!

Splitter ny og lekker leilighet - Høy standard - Vestvendt altan - P-plass - Heis - Fantastiske fasiliteter - Husbank finansiering

Prisantydning:
 3 650 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
89/89 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 650 000
Fellesutg.
kr  2 641 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2020
Primærrom
89 kvm.
Bruksareal
89 kvm.
Soverom
2
Tomt
3610 m²
Kommune
Haugesund
GNR
29
BNR
671
Oppdragsnr.
1-0458/20
Finnkode
201330439

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Leiligheten ligger i høy 1. etasje og inneholder stue/kjøkken, 2 soverom, bad, wc-rom, vaskerom/bod og gang/entré.

I tillegg medfølger én parkeringsplass i felles garasjeanlegg, samt sportsbod på fellesareal. Det er heis i bygget, slik at man enkelt kan transportere tunge handleposer fra garasjeanlegg og opp til leiligheten.

+- Standard

Leiligheten holder en gjennomgående høy standard. Utstrakt bruk av hvitpigmentert eikeparkett på gulv, slette vegger, listfrie overganger og vannbåren varme i gulv.

– Sosial åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til overbygget altan på ca. 18 m2. Altanen er vestvendt og solrik. I oppholdsrommet er det god plass til både sofa og spisegruppe. Store vindusflater gir godt med naturlig lys i rommet.
– Delikat, sort kjøkkeninnredning fra Schmidt med integrerte hvitevarer. Kjøkkenøya skaper som et naturlig skille mellom stue- og kjøkkensone, samtidig som den tilfører større arbeidsflate og mer oppbevaringsplass.
– Stort hovedsoverom med direkte adkomst til baderom. God plass til dobbeltseng.
– Soverom nr. 2 er perfekt som barnerom eller kontor.
– Tiltalende og romslig bad med flislagte gulv og vegger. Badet inneholder flott baderomsinnredning fra Schmidt med nedfelt servant, dusjnisje med glassdører, veggmontert klosett fra Villeroy & Boch. Gulvvarme. Badet har adkomst både fra gang og hovedsoverom.
– Separat wc-rom med veggmontert klosett fra Villeroy & Boch, baderomsinnredning fra Schmidt, flislagt gulv og slette, malte vegger.
– Separat vaskerom som blant annet inneholder opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder (200 liter). Flislagt gulv med sluk fliselist og membran. Slette, malte vegger. Ventil i himling.
– Gang/entré av god størrelse. Plass til yttertøy. Dørcallinganlegg med skjerm (det er montert kamera ved hovedinngang slik at man kan se hvem som ringer på.

For øvrig kan boligen skilte med:
– LED belysning i gang, bod, sov, vaskerom, wc, terrasse og spot på bad.
– Balansert ventilasjon.
– Glassrekkverk på altan.
– TV og bredbånd.
– Prosjektet leveres etter TEK10.
– Adgang til felles treningsrom.

Overflater:
Gulv: Hvitpigmentert eikeparkett i stue/kjøkken, soverom og gang/entré. Fliser på bad wc-rom og vaskerom.
Vegger: Slette, malte flater og fliser. Gipsplater som er sparklet og malt. Listfrie overganger. Fliser på bad.
Himlinger: Gipsplater som er sparklet og malt.

+- Beliggenhet

Ved inngangen til vakre Djupadalen! Kvednatunet har en fantastisk beliggenhet i umiddelbar nærhet til Djupadalen er kanskje det mest populære rekreasjonsområdet i Haugesund. Enten du skal lufte den firbeinte, jogge eller ta med familien på søndagstur finnes det et vell av muligheter med stier og turveier. I hjertet av Djupadalen ligger Eivindsvatnet, som er et godt utgangspunkt for spennende turer. Herfra kan dere til eksempel gå opp til Steinsfjellet, Kattanakk, utsiktspunktet Årkjå eller en barnevennlig runde rundt selve vannet, gjerne med en velfortjent sjokoladepause i gapahuken. I sommerhalvåret er Eivindsvatnet et yndet sted for badeglade i alle aldre. Her finnes barnevennlige badeplasser, felles grill og benker.

For øvrig er det kort vei til skoler, barnehager, dagligvarebutikker, treningssenter og alle fasilitetene i sentrum!

+- Omkostninger

6 500,- Dokumentavgift (2,5% av andel tomteverdi)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
5 000,- Etableringskostnad til sameiet
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
24 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Området omfattes av følgende planer:
– Kommuneplan for Haugesund. Formål: Bebyggelse og anlegg.
– Reguleringsplan «Kvernatunet» (planID RL1690, gnr 29 bnr 98 m.fl.). Formål: Boligbebyggelser, grønnstruktur, hensynssone m.m.
– Reguleringsplan «industriområde Grønhaug» (PlanID RL927). Formål: Industri.

Bygg 2 i Kvednatunet er under oppføring og det må påregnes en del byggeaktivitet på eiendommen fremover.

+- Parkering

Det medlfølger én parkeringsplass i felles garasjeanlegg tilrettelagt for EL-bil (100%) og HC-plasser. Sykkelparkering for hver leilighet utenfor hoveddør (delvis under tak). I tillegg har sameiet utendørs gjesteparkering.

En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte samtykke dersom det foreligger en saklig grunn. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier.

+- Byggemåte

Bæresystemer i plasstøpte gulv/vegger og etasjeskiller i betong. Utvendig fasade er en kombinasjon av Accoya trekledning og fasadeplater.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Hovedsakelig elektrisk, samt vannbåren varme. Balansert ventilasjonsanlegg med avsug fra kjøkken, bod og bad med tilluft i alle oppholdsrom (aggregatet montert i vaskerom/bod). Vannbåren varme i gulv i stue/kjøkken og gang/entré. Gulvvarme på bad.

+- Diverse

Sameiet Kvednatunet består av 46 boligseksjoner på eiendommen gnr. 29, bnr. 671 i Haugesund kommune. Den enkelte bruksenhet består av en hoveddel, samt eventuelt en eller flere seksjonerte tilleggsdeler. Hoveddelen består av en klart avgrenset og sammenhengende del av en bygning, med egen inngang. Seksjonerte tilleggsdeler omfatter bod, parkeringsplasser (i garasjekjeller) og private uteplasser. De deler av eiendommen som ikke inngår i de enkelte bruksenheter er fellesareal.

Sameiet har vedtatt at man kan glasse inn terrasse/balkong.

Som forbildeprosjekt for Husbanken vil Sameiet Kvednatunet bli brukt som en god pilot for andre prosjekter på landsbasis. Dette er historisk og helt unikt for et boligprosjekt på Haugalandet.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?