Velkommen til Botnetjønnvegen 39B!

Bud mottatt! Lekker og meget innholdsrik familiehytte (2019) - 5 soverom - 2 stuer - 2 bad + vaskerom - Stor, solrik terrasseplatting

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
122/126 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2019
Primærrom
122 kvm.
Bruksareal
126 kvm.
Bruttoareal
134 kvm.
Soverom
5
Tomt
665 m²
Kommune
Vinje
GNR
100
BNR
143
Oppdragsnr.
1-0446/20
Finnkode
200401195

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytta er oppført over to etasjer og inneholder:
– 1. etasje: Stue/kjøkken, hovedsoverom, bad, vaskerom, hall og utvendig skibod.
– Loftsetasje: 4 soverom, stue, bad og bod.

+- Standard

Hytta holder en gjennomgående tidsriktig standard med blant annet utstrakt bruk av enstavs slitesterkt laminat, samt panel på vegger og i himlinger.

– Trivelig inngangsparti hvor man og har adkomst til skibod.
– Romslig entré/hall med plass til yttertøy. Trapp opp til 2. etasje. Flislagt gulv med varmekabler.
– Stue/kjøkken i åpen løsning skaper en romslig og sosial arena. Her er flere innredningsmuligheter med god plass til både sofa og spisegruppe. En dekorativ vedovn gjør stuen komplett, med lun hyggestemning på kalde vinterdager. Store vindusflater gir godt med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til stor og solrik terrasse som vender mot syd, øst og sydvest.
– Tidløs kjøkkeninnredning fra IKEA i lys utførelse. Integrert platetopp, komfyr og ventilator. Laminert benkeplate. Opplegg for oppvaskmaskin.
– Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng.
– Lekkert baderom som inneholder dusjnisje, veggmontert klosett, veggskap med speilfronter, samt servant nedfelt i baderomsinnredning. Panelt himling med downlights. Mekanisk avtrekksvifte og luftespalte under døren. Fliser på vegger og fliser på gulv (med varmekabler).
– Praktisk, separat vaskerom med utslagsvask, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap for rør i rør/tappevann. Det er installert mekanisk vifte i vegg, og luftespalte under døren, samt vindu som kan åpnes. Panelte vegger og flislagt gulv med varmekabler.
– Sportsbod til oppbevaring av skiutstyr.

Loftsetasje:
– I denne etasjen finner dere til sammen fire gode soverom.
– Luftig loftstue/TV-stue med mønet tak. Trapp ned til 1. etasje.
– Pent, helfliset baderom med skråtak, i samme stil som bad i hovedetasje. Badet inneholder badekar, dusjnisje, veggskap med speilfronter, servant nedfelt i baderomsseksjon, samt klosett. Mekanisk avtrekksvifte, samt luftespalte under dør. Varmekabler i gulv.
-Praktisk bod, eksempelvis til oppbevaring av støvsuger, ekstra sengetøy osv.

For øvrig:
– Automatsikringer og AMS strømmåler.
– Brannalarmer og slukkeapparat.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig enstavs parkett og fliser.
Vegger: Hovedsakelig panel og fliser.
Himlinger: Hovedsakelig panel.

+- Beliggenhet

Hytta ligger på fantastiske Vågslid, nærmere bestemt i et nyetablert hyttefelt på Botn Aust. Hyttens hovedfasade og terrasse er i retning sør-vest, som er det man ofte ønsker seg på fjellet. Fra hytta er det kort avstand til det flotte langrennsnettet på Vågslid. Området har normalt en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, samt fiske og jakt. Området ligger vest vannskillet og har flere soldager enn de fleste destinasjoner det er naturlig å sammenligne med.

Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert og varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1.600 moh.

Alpinanlegget på Vågslid ligger ca. 8 minutters kjøring unna. Her har man blant annet 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere varmestue med afterski og alle rettigheter.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Abuvollen Fjellbutikk ca. 5 minutters kjøring fra eiendommen. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 10 minutters kjøring i fra Botn Aust. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 15 minutters kjøring i fra. Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting om vinteren!

+- Omkostninger

87 250,- Dokumentavgift 2,5%
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
100 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til konsentrert fritidsbebyggelse, friluftsområde og utleiehytter/fritidshytter. Reguleringsplan: Botn Aust (felt BF2). Plan-ID: 20140015. Eiendommen omfattes i tillegg av kommunedelplanen for området (Plan-ID 20080014 – Områdenavn F15). Arealformål: Fritidsbebyggelse. For kopi av planbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering på hyttas eksklusive del av eiendommen.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Fritidsboligen er oppført på støpt såle, betonggulv. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Saltak i trekonstruksjon som er utvendig tekket med torv.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene, men overtagelse kan ikke skje før eiendommen er seksjonert.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Det er vedovn i stue i 1. etasje. Varmekabler på begge bad samt i entré/hall.

+- Diverse

Hytta vil, etter gjennomført seksjonering, bli del av eierseksjonssameiet Botnetjønnvegen 39 A og B, bestående av to seksjoner. Det er utarbeidet egne vedtekter for sameiet som interessenter må sette seg inn i før eventuell. For øvrig gjelder bestemmelsene i Lov om eierseksjoner. Seksjonene har hvert sitt eksklusive uteområde.

Det er tinglyst pliktig medlemskap i velforening ved kjøp av denne hytta. Årlig velforeningsavgift er pt kr. 7 000,- (per hytte) og denne inkluderer brøyting av feltet, vedlikehold av vei, strøm/vedlikehold av pumpestasjon, løypenettsavgift m.m. Privat brøyting ligger på ca kr. 1 000,- for hver av hyttene for å få brøytet en oppstillingsplass på tomten.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?