Velkommen til Liereid - Hovedbruk!

Potensiell utviklingseiendom - Utskilt og regulert tomt medfølger - Strandlinje på ca. 483 m

Prisantydning:
 1 990 000
Eiendomstype:
Tomt
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 990 000
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Tomt
61467 m²
Kommune
Sveio
GNR
29
BNR
17
Oppdragsnr.
1-0392/20
Finnkode
197776553

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Beliggenhet

Idylliske Liereid – Et hav av muligheter!

Området har en strategisk beliggenhet og bokstavelig talt et hav av muligheter med tanke på båtutflukter. Fjordene har rikelig med både fisk, krabbe, og hummer for de med riktige ferdigheter.

Fra feltet er det bare en kort båttur inn i fjorden til vakre og landlige omgivelser i Førde sentrum.

Her kommer de idylliske omgivelsene virkelig til sin rett i sommerhalvåret. Fra Førde sentrum følger man tursti til flott strand med bl.a. Volleyballbane. Mohn-familien har lagt sin elsk på denne vakre bygda, og dette reflekteres bl.a. i flott promenade langs stranda med beplantning, steinarbeid og treskulpturer. Fra stranda kan man gå videre til Rex garden, en meget flott Rhododendron-park med treskulpturer og lekeplass. Videre er det laget stier og beplantet i store mengder på Kalløya, som ligger like ute i fjorden. Her kan man legge til med båt på flytebrygge, og spasere i flotte omgivelser.

«Kaien» i Førde, som har eksistert i årtider og er et kjent begrep på folkemunnet. Bygget og kaiområdet ble i 2012 totalrenovert og fremstår idag som et moderne anlegg med restaurant/ kafé/pub og kaianlegg/gjestehavn med pumpeanlegg for diesel og bensin. Kaien består i tillegg til kontor/-restaurantbygget av helt nye moderne kaiområder. Kaiområdet består blant annet av over 80 meter dypvannskai, gjestehavn med betong-flytebrygger og døgnåpent pumpeanlegg med avgiftsfri diesel og bensin (kortbetaling). Kaiområdet har flere uttak for vann og strøm mot betaling.

Litt lengre båtutflukter kan være over til Stord med butikk og kjøpesenter, for ikke å nevne vakre Kulleseid- og Røyksundkanalen. Baroniet i Rosendal med restaurant og kulturopplevelser ligger også innenfor avstand for en lengre dagstur.

På Liereid kan man virkelig nyte norsk sommer på sitt beste!

Liereid ligger nord i Sveio, og har følgende reisetider:
-Haugesund: ca. 35 min
-Stord: ca. 20 min
-Bergen: ca. 2 timer
-Stavanger: ca 2 timer

+- Omkostninger

49 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
62 222,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Planstatus: Eiendommen omfatter fellesarealene til et helt hyttefelt. Det er flere arealformål, blant annet hytteområde, fellesnaust, småbåthavn, veinett og friområde. Reguleringsplanens bestemmelser for de ulike formålene er gjeldende.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Eiendommen selges for Viewpoint Eiendomsutvikling AS (konkurs). Bobestyrer har abandonert eiendommen og eiendommer har da gått tilbake til skyldner (Viewpoint Eiendomsutvikling AS). Salget styres i samråd med panthaver (Handelsbanken). Kjøper er innforstått med den risikoen det innebærer å kjøpe av et konkursbo. Det finner sted en vesentlig risikooverføring fra konkursboet og til kjøper ved at det er en tilnærmet ikke-eksisterende mulighet til reklamasjon.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?