Velkommen til Høyvegen 35!

Karmøy - Åkrehamn - VISNINGSPÅMELDING - Enebolig på et plan, med garasje. Oppussingsobjekt.

Prisantydning:
 2 000 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
104/129 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 000 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1989
Primærrom
104 kvm.
Bruksareal
129 kvm.
Soverom
3
Tomt
712 m²
Kommune
Karmøy
GNR
15
BNR
1695
Oppdragsnr.
1-0418/20
Finnkode
197440770

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Boligen inneholder:
Hall, bad, kjøkken, vaskerom, bod, stue, wc og tre soverom.

+- Standard

Velkommen til Høyvegen 35!

Dette er en bra disponert enebolig på et plan. Asfaltert gårdsrom og garasje, sistnevnte ivaretar levetid på bilen din. Eiendommen har behov for oppgradering, men har potensial til å bli en bra plass å bo!

Baderom med belegg på gulv og baderomspanel på vegger. Ellers er det gulvmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil, samt dusjløsning med garnityr.

Vaskerom med belegg på gulv og vinyltapet på vegger. Det er opplegg for vaskemaskin, skyllekar og bereder for varmt tappevann (fra år 2000). Rommet har fått TG3 av takstmann.

Toalettrom med belegg på gulv og tapetserte vegger. Gulvmontert toalett. Rommet har fått TG 3 av takstmann.

Kjøkkeninnredning av uviss opprinnelse, som har fått TG3 av takstmann.

Overflater i huset er hovedsakelig laminat og belegg på gulv, tapetserte overflater og noe malt brystningspanel på vegg og takplater/takessplater i himling.

+- Beliggenhet

Vest på Karmøy, ytterst mot Nordsjøen, ligger strandbyen Åkrehamn med vakre sandstrender og svaberg. Befolkningen her har alltid vært knyttet til sjøen og fiskeindustrien, siden storhavet ligger rett utenfor stuedøren. Gamle Åkra kommune var i sin tid landets største fiskerikommune og ennå finnes et aktivt fiskerimiljø her. Fra det gamle havneområde med idylliske små trehus, går fremdeles sjarkfiskerne ut til fiskefeltene hver morgen.
Åkrehamn har overraskende mange servicetilbud, ja til og med sitt eget kjøpesenter med ca. 30 butikker! For ikke å snakke om en rekke trivelige kaféer og restauranter. Byen har skoler i alle trinn (fra 1. klasse til videregående), flere barnehager, samt idrettsanlegg.
Kanskje mest kjent er byen for sin fantastiske, langstrakte sandstrand – Åkrasanden. Med sin finkornede, lyse sand og langgrunne bukter kunne Åkrasanden like gjerne vært klippet ut fra et postkort fra Karibia. På varme sommerdager samles store og små for piknik, bading og aktiviteter på Åkrasanden. Stranda er også et yndet sted for vindsurfing. På stormfulle dager er stranden en barsk, men mektig opplevelse.
Videre er det flotte turmuligheter i nærområdet – Man kan f.eks spasere til Ferkingstad i vakkert kyst- og kulturlandskap (ca. 3,8 km).
I Åkrehamn er det alltid kort vei til sjøen og man kan for eksempel bo med nydelig utsikt mot det åpne havet eller blant koselig, gamle trehusbebyggelse i havna.

Eiendommen har en sentral og solrik beliggenhet med flat gangavstand til Amfisenteret og Åkrehamn sentrum. Trivelig og etablert boligområde!

+- Omkostninger

37 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
———————————-
38 872,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Tomtene nord for eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, mens tilstøtende tomt i vest er regulert til frittliggende småhusbebyggelse. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

I garasje og i eget gårdsrom.

+- Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Boligen er oppført på såle i betong, betonggulv. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Saltak i trekonstruksjon av prefabrikkerte takstoler, som er utvendig tekket med sutaksplater og betongtakstein.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtagelse er i utgangspunktet 3 måneder fra den dato begjæring om stadfestelse blir forelagt tingretten.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyrt. Luft/luft varmepumpe. Varmekabler på bad og vaskerom. Varmepumpe, varmekabler og pipe er ikke funksjonstestet, og dermed kjøpers risiko.

+- Diverse

Dersom en anke ikke er avgjort innen oppgjørsdagen inntrer forskyves betalingsplikten. Kjøper må velge mellom å betale kjøpesummen pr oppgjørsdato eller betale renter i henhold til bestemmelsene i tvangsfullbyrdelsesloven § 11-27 frem til betalingsplikten inntrer.

Eiendommen overleveres som den er, uten at den nødvendigvis er ryddet eller vasket. Kjøper aksepterer dette.

Interessenter gjøres oppmerksom på at dette salget reguleres av tvangsfullbyrdelsesloven. Det opplyses om at kjøper i slike tilfeller har begrenset reklamasjonsmulighet jfr. tvbl. § 11-39.

Kjøper forplikter seg til å følge tvangsfullbyrdelseslovens regler. Ved en eventuell anke må kjøper for eksempel tegne forsikring på eiendommen, til tross for at man ikke har overtatt/det foreligger rettskraftig dom.

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.
I forbindelse med tvangssalg risikerer man å måtte oppbevare eiers løsøre/eiendeler i en tidsavgrenset periode.

Kontakt

Torbjørn Håvås Tjønn

Stilling
Fagansvarlig / Jurist / Eiendomsmegler MNEF
E-post
torbjorn@meglerhuset-rele.no
Telefon
99246965

Lurer du på noe?