Velkommen til Spannalia 8B!

VISNINGSHELG! Strøken leilighet i 1. etasje - 2 sov, nydelig bad og kjøkken - Overbygd, solrik terrasse på 18 kvm!

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
60/60 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Fellesutg.
kr  1 099 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2012
Primærrom
60 kvm.
Bruksareal
60 kvm.
Bruttoareal
67 kvm.
Soverom
2
Tomt
10158 m²
Kommune
Karmøy
GNR
149
BNR
450
Oppdragsnr.
2-0169/20

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder:

Gang, 2 soverom, bad, vaskerom og stue/kjøkken.

– Romslig gang med god plass til yttertøy ønsker deg velkommen inn i denne leiligheten og Spannalia 8B. En av få leiligheter som har oppgradert fra parkett til gulv med varmekabler og fliser, som er praktisk med tanke på våte sko og yttertøy.
– Åpen og luftig stue/kjøkken som går fra yttervegg til yttervegg, noe som gir gjennomgående lys i rommet gjennom vindusflater på kjøkkenet og i stort stuevindu. I stue/kjøkkenløsningen har en plass til spisebord og stort sofahjørne. Peisovn sørger for kos og god oppvarming av en allerede varm leilighet.
– Tiltalende kjøkken med hvite fronter, fliser mellom under- og overskap samt god skap- og benkeplass. Utgang fra rommet til 18 kvm overbygd terrasse med sol fra ca. 13:00 til 21:30 sommerstid.
– Badet ligger som hjerte av leiligheten, er nydelig og helfliset. Flott baderomsinnredning, sideskap, vegghengt toalett og dusjkabinett. Adkomst videre fra badet til stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, to nattbord og rikelig med garderobeplass.
– Tidligere hadde en vaskemaskin på badet, men i 2017 gjorde en om boden i leiligheten til vaskerom. En løsning som er plassbesparende på badet, i tillegg til at badet blir enda flottere. På vaskerommet har en opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel, anlegget for den balanserte ventilasjonen, rør-i-rør systemet, motoren til sentralstøvsugeren og varmtvannstank.

I tillegg er det en utvendig bod på ca. 5 kvm med gode lagringsmuligheter (inngår ikke i boligens P-rom)

+- Standard

– Leilighetskompleks og innflytningsklar leilighet med nyere byggeår i 2012.
– Leiligheten er tiltalende innredet, har liten slitasje og holder god standard.
– Lik parkett lagt i gang, på soverom og i stue/kjøkken, som sammen med «I vinden» fargevalg på vegger, gir leiligheten et tidsriktig uttrykk. Vegger i gang, hovedsoverom og i stue er malt i perioden 2017-2020.
– Gang leveres med parkett på gulv, i denne leiligheten er gang oppgradert med varmekabler og fliselagt gulv.
– Tiltalende Svane kjøkken med hvite fronter, grå benkeplate og fliser mellom under- og overskap fra 2013. Videre kan kjøkkenet skilte med integrert oppvaskmaskin (ny i 2015), komfyr og platetopp.
– Nydelig, helfliset bad med lyse, lette fargevalg og varmekabler i gulv. Vegghengt toalett, dusjkabinett, sideskap, flott baderomsinnredning og servant. Det er opplegg for vaskemaskin på badet.
– I bod med sluk og varmtvannstank ble det lagt opp for vaskemaskin og innredet som vaskerom i 2017. På vaskerommet har en plass til tørketrommel, anlegget for den balanserte ventilasjonen, rør-i-rør systemet og motoren til sentralstøvsugeren.
– Terrasse beiset i 2018.

+- Beliggenhet

Prosjektet Spannalia er et prosjekt for den som ønsker å bo sentralt på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Norheim bor en midt i smørøyet med de fleste fasiliteter en kan ønske seg innenfor gangavstand. Området rundt er enda i utvikling og vil tiltrekke seg flere bedrifter i årene fremover.

Utallige butikker på Raglamyr med Amanda storsenter. På Norheim finnes en rekke butikker, Oasen storsenter, lege- og tannlegekontor. Godt kollektivtilbud ved hovedveien, hvor en også finner nyetablert dagligvarebutikk, bensinstasjon og Burger King.

For den turglade har en turområde i naturskjønne omgivelser oppe ved Spannhelgeland og i populære Norheimskogen. Like ved leiligheten ligger Espira barnehage.

Denne leiligheten i Spannalia 8B har flott beliggenhet med gode solforhold fra ca. 13:00 til langt på kveld.
Utgang fra stue/kjøkkenet til stor og delvis overbygd terrasse. Her kan en virkelig nyte solen som en har til langt på kveld.

Leiligheten er for øvrig strategisk plassert med tanke på den nye T-forbindelsen mellom Haugesund, Karmøy og Bokn.

Ellers kort avstand til Nordhuset med Sportsklubben Nord som kan skilte med gode fasiliteter og et tilbud for fotball og håndball i de aller fleste aldersgrupper.

+- Omkostninger

47 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
56 022,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.
Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Se vedlagt reguleringsplan.

+- Parkering

Fast biloppstillingsplass for leiligheten som nærmeste rekke til leiligheten (p-plass nr. 2 fra høyre).

Rikelig med gjesteparkeringsplasser.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
– Veggkonstruksjonen med reisverk i tre. Utvendig fasade har liggende og stående kledning av tre.
– Vinduer og dører er fra byggeår (2012).

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmekabler i gang og på bad.
Peisovn i stuen.

Ellers elektrisk oppvarming.

+- Diverse

– Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.
– Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Roger Frøyland

Stilling
Backoffice
E-post
roger@meglerhuset-rele.no
Telefon
93062776

Lurer du på noe?