Velkommen til Valdemar Skoglands gate 2!

Haugesund - Hemmingstad - Meget flott og påkostet enebolig i kjede - Høy standard BUD MOTTATT

Prisantydning:
 4 490 000
Eiendomstype:
Rekkehus
P-rom/BRA:
138/140 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  4 490 000
Eiendomstype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Byggeår
2014
Primærrom
138 kvm.
Bruksareal
140 kvm.
Bruttoareal
154 kvm.
Soverom
3
Tomt
4021 m²
Kommune
Haugesund
GNR
34
BNR
375
Oppdragsnr.
1-0356/20
Finnkode
193469304

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Enebolig i kjede oppført over 2 etasjer, som inneholder:

1. etasje: Vindfang/entré, gang med trapp, kjøkken/allrom, soverom og bad/vaskerom.

2. etasje: Stue, 2 soverom og bad. Fra stuen er det utgang til terrasse med overbygget utestue

I tillegg er det carport og bod integrert i boligen.

+- Standard

Boligen er meget pent innredet og er påkostet utover standard leveranse. Da boligen er gjennomgående påkostet oppleves boligen svært gjennomført og helheten gjør det hele til en god boopplevelse.
Hovedplan: Yttergang har fliser på gulv og varmekabler. Gangen er malt i lune og fine farger og det er i tillegg en meget god og praktisk garderobe. Videre kommer du inn i allrom/kjøkken hvor gulvet er belagt med en fin og lys parkett i Ask. Vegger er malt i lyse farger. Kjøkkeninnredningen er selve hovedattraksjonen i rommet og her er det ikke spart på detaljene. Det er montert en stor og meget flott kjøkkeninnredning som er levert av Designa kjøkken. Det er rikelig med skapplass og helheten oppleves som svært gjennomført. Det er store og gode høyskap, rikelig med skuffer og skap. Alle hvitevarer er integrert og det er blant annet to stekeovner hvorav den ene har dampfunksjon. Det er innebygget hylle/skap til kjøkkenmaskin. Dette skapet har selvsagt lagt opp strøm. Benkeplaten er av høy kvalitet og er laget i Silestone som er levert av Skattkjær skiferindustri. Vasken som er i samme farge som benkeplaten er spesialbestilt til benkeplaten. Blandebatteri av merket Ycon. Over kjøkkeninnredningen henger en lampe av type «Luceplan Piatto».

Det elektriske anlegget i boligen er påkostet med Elko-pluss system og hele 30 ekstra elektriske punkt. Videre er det montert 27 innfelte downlights av typen Junistar exclusive. Alle rom utenom det ene soverommet har dimmer på belysning. Det er montert 12 dimmere i huset. Hvitevarer er levert med Elextrolux basis Premium-pakke.

Soverom og stuer forøvrig har det samme lyse parkettgulvet i Ask. Det er montert garderober av god kvalitet
Boligen har medfølgende gardiner leverer av INdesign Haugesund.

Flott trapp fra trapp fra trapperingen med rekkverk i helt glass.

Begge baderom er oppgradert med lyse og tidløse fliser på vegger og gulv. Toaletter er oppgradert med finere designtoaletter. Det er lyse og pene baderomsinnredninger. Det ene badet har badekar. Det er lagt opp til vaskemaskin og tørketrommel bak skyvedører.

Hele boligen er gjennomført og må sees for rett inntrykk.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt boligområde – Rolig og barnevennlig samtidig som det er kort vei inn til alle fasilitetene i Haugesund sentrum.

I nærområdet er det anlagt lekeplasser og gangvei/allé. Om du følger veien østover ankommer du de gamle jordene til Hemmingstad Gård, «Akebakken» og de flotte turområdene ved Storasundsfjellet. Herfra kan du ta deg videre til toppen av Vardafjellet, med flott utsikt over byen, eller inn i Djupadalen med et vell av opparbeidede turveier og turstier, samt bademuligheter i Eivindsvatnet.

Spaserturen ned til Haugesund sentrum tar omlag 20 minutter. Rossabø Skole (1-7 kl.) og Rossabø Fus Barnehage på Hemmingstad ligger like ved. Fra Valdemar Skoglands gate 2 tar det få minutter med bil til Handelsområdet Raglamyr.

Her ligger alle forholdene til rette for en komfortabel hverdag i barnevennlige omgivelser

+- Omkostninger

112 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
0 000,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
11 500,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

På egen tomt eller i egen carport

+- Adkomst

Enkel adkomst fra Spannavegen. Ta inn på Lyngvegen, ta første til venstre og deretter første til høyre og igjen første til venstre. Boligen ligger da på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Se kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmekabler på bad, i entre og garderobe. Peisovn i stue andre etasje.

+- Diverse

Boligen er tilknyttet Sameiet Valdemar Skoglands gate 2-24. Vi oppfordrer alle interessenter til å sette seg godt inn i sameiets vedtekter, regnskap og innkalling/protokoll fra tidligere sameiermøter.

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?