Velkommen til Leitevegen 2A leil. 501!

Ny og meget eksklusiv penthouse i 5. etasje - 73 m2 terrasse - lave omkostninger

Prisantydning:
 7 900 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
158/163 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  7 900 000
Fellesutg.
kr  3 459 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2020
Primærrom
158 kvm.
Bruksareal
163 kvm.
Soverom
3
Tomt
3238 m²
Kommune
Haugesund
GNR
30
BNR
1066
Oppdragsnr.
1-0382/20
Finnkode
193380823

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Leiligheten ligger i byggets 5. etasje – (trappefri adkomst via heis) og inneholder:

Hall med takvindu, gjestetoalett, barnerom m/walk-in, gjesterom, bad, vaskerom, hovedsoverom med bad og åpen løsning til stort walk-in, stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse.

Medfølgende garasjeplass og sportsbod i felles anlegg.

+- Standard

Leiligheten holder en ny/moderne standard. Utstrakt bruk av enstavs, 250 mm hvitoljet slottsplank (eik), slette vegger/listfrie overganger mellom vegg/himling, samt LED downlights i himling.

– Stor og lysrik stue med utgang til hovedterrasse på ca. 73 m2. Her er flere innredningsmuligheter. Rommet er spekket med store vindusflater, som sikrer godt med naturlig lys og panoramautsikt.
– Kjøkken i delvis åpen løsning mot stuen. Lekker og tidløs kjøkkeninnredning i brun ask-utførelse, med integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Siemens. Lys Silestone 20 mm benkeplate i flott kontrast mot den mørke innredningen. Her er også damp-ovn og platetopp med integrert ventilator. God plass til spisegruppe. Utgang til hovedterrasse.
– Leiligheten har til sammen tre gode soverom. Hovedsoverom har åpen løsning til stort walk-in-closet og baderom. Ett av de to andre soverommene har også walk-in-closet.
– Leiligheten har til sammen 2 delikate bad som begge inneholder Tapwell servant nedfelt i baderomsinnredning (Flow fra Vedum) med skuffer, speil med overlys, dusjnisje med Ark glassvegger og Tapwell takdusj, samt veggmontert klosett (Laufen). Både vegger og gulv er flisbelagte med store 80×80 fliser og det er varmekabler i gulv.
– Lys og romslig entré med porttelefon og takvindu.
– Innvendig bod/teknisk rom/vaskerom Nibe varmepumpebereder og opplegg for vaskemaskin.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig Eik slottsplankt (250mm hvitoljet). Fliser på bad. Heldekkende sveist våtromsbelegg med oppbrett i bod/vaskerom.
Vegger: Sparklede/malte gipsplater og betong. Fliser på bad.
Himlinger: Sparklede/malte gipsplater.

For øvrig:
– Bredbånd/TV.
– Sort elkoplus
– LED downlights Junistar Square (sort)
– Det er porttelefonanlegg ved hovedadkomst til hver inngang med betjeningsforbindelse til leiligheten.
– Fulldekkende boligsprinkleranlegg. 2 stk. røykdetektorer tilkoblet brannkonsept. 6 kg pulverapparat.

+- Beliggenhet

Stadion Terrasse ligger ovenfor Haugesund stadion, omkranset av Grindesvingen, Hollenderhaugen og StadionAmfi. Med Haugesund stadion som en av de nærmeste naboene, kan dere regne med god underholdning flere helger i året. Fra leiligheten er det få minutters gange til liv og røre i sentrumskjernen – Byens kulturliv er tilgjengelig enten du søker underholdning eller bare vil nyte en bedre middag på en av byens restauranter. Haugesund sjukehus kan skimtes i luftlinje, og det finnes shopping og spisesteder med et bredt utvalg i både Haraldsgata og på Indre kai.

For de med små barn finnes det flere barnehager i nærområdet, og skolebarna vil tilhøre Lillesund skolekrets.

+- Omkostninger

Forbrukeren skal betale følgende omkostninger i tillegg til kjøpesummen:

6 250,- Dok.avg. (2,5% av tomteverdi)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
3 000,- Etableringskostnad av sameiet til utbygger
3 000,- Etableringsgebyr til sameiet
———————————-
13 622,- (omkostninger totalt)

Ved tinglysning av flere panterettsdokument tilkommer kr. 585,- for hvert dokument. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål, parkområde, kombinert stadion/forretning/kontor, fotballbane m.m. For kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Det medfølger én oppmerket parkeringsplass i byggets kjelleretasje. Det er også mulighet for ladestasjon for El-bil. Mulighet for ekstra parkering i Hollenderhaugen Amfi, like ved.

+- Byggemåte

Fra leveransebeskrivelse: Bæresystemet med plasstøpte gulv/vegger og etasjeskiller med forskriftsmessig isolasjon. Vertikale lyd/brannskillevegger mellom leilighetene med støpte dekker/etasjeskiller. Utvendig trekledning i kombinasjon av Royalimpregnert og hvitbeiset trepanel.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Nibe varmepumpebereder som er en enhet med varmtvannsbereder, varmepumpe og balansert ventilasjonsanlegg i ett. Dette gir også energieffektivt oppvarming av tappevann. Vannbåren varme som går i viftekonvektor i stue. Varmekabler i gulv på begge baderom.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?