Velkommen til Tvitjønnvegen 22!

Vågslid - Listøyl - Meget stor og innholdsrik familiehytte med anneks - 6 soverom - Gode kvaliteter

Prisantydning:
 5 990 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
191/210 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  5 990 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2010
Primærrom
191 kvm.
Bruksareal
210 kvm.
Bruttoareal
225 kvm.
Soverom
6
Tomt
751 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
659
Oppdragsnr.
1-0345/20
Finnkode
192695843

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytta inneholder:

Bruksareal:
1.etg: Gang, bad/vaskerom, 3 soverom og stue med kjøkken i åpen løsning. Denne etasjen har 115 kvm BRA
2.etg: Bad, 3 soverom og stue. Denne etasjen har 76 kvm BRA

+- Standard

Hytta holder en gjennomgående høy standard. Gode materialvalg gjennom hele hytta. Vannbåren varme i hel første etasje (Utenom bod) samt i loftstue, bad på loft og ett soverom på loft. Alle rom i hytten er av meget god størrelse. Heltre kjøkken med benkeplate i man-made-stone. Stor stue med åpen løsning inn til kjøkken og spisestue. Utgang fra stue til stor støpt terrasse med skiferfliser. Store baderom med fliser på gulv og vegger. Baderommet i første etasje har også styringsenhet/pumpe for vannbåren varme samt opplegg for vaskemaskin. Stor baderomsinnredning med dobbel servant, dusjkabinett og wc. Baderommet i andre etasje har stor innredning med dobbel servant , dusjkabinett, wc og stort badekar. Alle de 6 soverommene er av god størrelse. 4 av rommene er innredet med dobbelseng, ett med 4x 120cm senger og ett uinnredet soverom. Utvendig bod med svalgang fra hovedhytte.
Hytten selges møblert med unntak av to runde bord i stue.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på Listøyl, sentralt på Vågslid. Her finnes stort sett alt man ønsker seg av en fjellhytte: Kort avstand til alpinanlegg og langrennsnett, gode solforhold og flott utsikt over området og fjellene.
Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. Dette gjør at Vågslid trekker folk fra Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

Listøyl ligger like ved alpintanlegget på Vågslid. Dette har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere (og nylig påbygget) varmestue med afterski og sportsbutikk.

Eiendommen har et godt utgangspunkt for flotte langrennsturer. For eksempel kan man ta skiheisen til toppen for å komme til den 3 mil lange løypa som kjøres for Haukelirennet (løypa er kortere resten av sesongen). Alternativt har man kort avstand til nyere og forlenget lysløype som går helt til Botn. Denne er perfekt for treningsturer om kvelden. Fra denne løypa har man også tilgang til det omfattende løypenettet som går innover mot Fossen og videre.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslid er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Abuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra. Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

149.750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
162 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er regulert til fritids- og turistformål

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Se vedlagt reguleringsplan.

Eiendommen har fått fritak fra utleieklausulen i reguleringsplanen

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

På eget gårdstun

+- Byggemåte

Hytten er oppført på støpt betongplate på grunnen, yttervegger av isolert bindingsverk og tak tekket med torv.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Hytten har vannbåren gulvvarme i hele første etasje ( Med unntak av bod) samt loftstue, bad og ett soverom i andre etasje. Forøvring er det montert vedfyrt i stue.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?