Velkommen til Storrliåsen 21!

Vågslid - Storrliåsen 21 - Meget stor og flott hytte med anneks og gjennomførte uteområder

Prisantydning:
 6 250 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
168/177 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  6 250 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2014
Primærrom
168 kvm.
Bruksareal
177 kvm.
Bruttoareal
203 kvm.
Soverom
6
Tomt
1000 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
788
Oppdragsnr.
1-0324/20
Finnkode
192689688

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytten er innredet over 2 plan og inneholder:

Hovedetasje: Svalgang , stor bod, hovedgang, vaskerom, bad, matbod, 3 soverom og kjøkken med stue i åpen løsning.

2.etasje: Loftstue, bad og 3 soverom

Anneks: 1.etg: Svalgang, lagrings/oppbevaringsrom med snekkerbenk

2.etg. Gangsone/ Stue /soverom med plass til seng. Det er ikke takhøyde som tilfredsstiller krav til å kunne kalles soverom.

+- Standard

Hytta er innredet som fullstandardhytte med alle fasiliteter. Det er lagt opp vann, kloakk og strøm og det er brukt gode kvaliteter innvendig og utvendig. De fleste gulv er belagt med fliser eller parkett og gulv med fliser har varmekabler. Begge baderom har fliser på vegger og gulv og det er montert både dusjvegger og boblebadekar. Det er rikelig med dowlights i hytten. Flotte uteområder og detaljer både ute og inne gjør at dette er en hytte som må sees for riktig inntrykk. Lokal håndverker har laget skjenk, speil, senger 1 etasje mm.

Det er lagt opp app for micromatic varmestyringssystem av varmekabler. Her kan man styre og overvåke 10 soner hjemmefra.

Må sees for Inntrykk. Sengeplass til 16 stk

Planløsningen er genial med tanke på storfamilien. Her er rikelig med boder, baderom, anneks med verksted/lager og oppholdsrom. Hytta er komplett og klargjort for helårsbruk

+- Beliggenhet

Hytta ligger fritt og fint i Storrliåsen hyttefelt på Vågslid. Deler av tomten grenser til friområde. Eiendommen er omkranset av spektakulært fjellandskap – Her har alle årstider sin sjarm. Spenn på skiene og gå rett ut i det flotte langrennsnettet på Vågslid. Treningstur i lysløypa om kvelden, eller søndagstur med barna til Fossen – Her kan dere velge og vrake i et vell av turmuligheter året rundt.

Haukelifjell Skisenter ligger ca. 5 minutters kjøring unna. Alpintanlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/bånd. Her finner dere også trivelig varmestue med matservering, afterski (alle rettigheter) og sportsbutikk.

Det er flere fiskevann like i nærheten, som Arbuvatn og Vågslidvatnet. Fiskekort fås kjøpt av grunneier (besøk www.inatur.no for mer info). Det er for øvrig meget gode jaktmuligheter på Haukelifjell i regi av blant annet Statskog SF og Haukeli Jeger- og Fiskarforeining.

Vågslid har en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper og bademuligheter i fjellvann.

Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet på Vågslid. Selskapet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert, og traseene varierer fra de helt enkle og korte til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800-1.600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene.

Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring fra hytta. Har dere ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 min kjøring unna.

+- Omkostninger

156.250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11.500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
169 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsboligformål, utleie og friområde.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter

+- Adkomst

Fra E134, ta første veg til høyre etter Fjellstad (Fjellstad ligger på venstre side av veien, etter både avkjørsel til skitrekket og Arbuvollen Kiosk). Følg vegen nedover, og ta til høyre inn Vågslidvegen. Følg vegen inn på Storrliåsen og kjør ca. 250 m.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

+- Byggemåte

For beskrivelse av byggemåte se vedlagt tilstandsrapport

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?