Velkommen til Heinavegen 4A!

Haugesund - Kvalsvik - Særdeles flott og meget stor enebolig med sjøutsikt - Helt ny bolig med høy standard

Prisantydning:
 9 950 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
297/347 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  9 950 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2019
Primærrom
297 kvm.
Bruksareal
347 kvm.
Bruttoareal
377 kvm.
Soverom
6
Tomt
732 m²
Kommune
Haugesund
GNR
22
BNR
709
Oppdragsnr.
1-0070/20
Finnkode
191924691

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Boligen er innredet over 3 plan og inneholder:

Hovedplan: Yttergang/hall, bad, garderoberom, gjestewc, soverom/TV-stue, grovkjøkken samt stor stue med meget høy takhøyde. Loftsstue med galleri ned mot stue.

Loft: Gang, soverom, kontor/lekesone samt stor loftstue med meget flott utsikt både mot vest og mot nord. Fra hemsen har man galleri ned mot stuen og herfra har man en nydelig utsikt mot vest. I tillegg er det 3 store velux-verandaer mot nord. Her kan man åpne opp disse taklukene og man har en flott veranda med nydelig utsikt nordover mot sjøen og solnedgangen

Sokkelplan: Her er det meste gjennomtenkt. Det første som møter deg er en meget stor gang med plass til mye garderobeskap, videre er det et kott under trappen. Hovedbadet på dette planet er meget stort og er innredet som en egen spa-.avdeling. Her er dobbel seksjon, badekar, dobbel dusj, innebygget kjøleskap samt inngang til egen badstue. Videre er det vaskerom med egen inngang/utgang, 2 soverom, I tillegg til dette er det en heilt egen sone/ utleiedel som er tilknyttet huset. Her er gang, bad, kjøkken samt 2 soverom. Det ene rommet har egen garderobesone. Denne delen av boligen har selvsagt egen inngang og er avdelt med eget strømanlegg m.m. Perfekt for kunder som har ungdommer i hus, egen bedrift med hjemmekontor eller de som ønsker en egen gjesteavdeling til barn eller familie bosatt utenbys.

Sokkeletasjen har totalt 4 soverom. Det er samlet 6 soverom i hele huset

I tilknytning til boligen er det en stor dobbel garasje. Garasje har et eget rom hvor det er opplegg for wc, vask og dusj. Det er lagt inn vann i garasje med egen krane.

+- Standard

Boligen er ferdig innredet og fremstår som en komplett og meget gjennomført bolig med høy innvendig og utvendig standard. Her er det meste tenkt på og det er valgt gode og moderne valg av både materialer og farger. Denne flotte boligen må sees for riktig inntrykk. Hele boligen fremstår som meget gjennomført og med moderne tidsriktige valg av både løsninger og kvaliteter. Innerdører og lister er i sort utførelse. Stikkontakter og blandebatterier er i sort utførelse. Her er det meste tenkt på.

Hovedplan: Hele hovedetasjen har flott enstavs parkett (Meister longlife white oak – matt lakk format 2400×255), malte vegger og tak. Listfrie overganger. På dette plan er det både baderom og gjeste-wc. Baderommet er særdeles flott innredet med 60×60 fliser på vegger og gulv. Her er vegghengt wc, flott sortbeiset innredning med ovalt speil med integrert lys. Her er bygget flott dusjnisje med sort blandebatteri og takdusj.

Gjestewc – Særedeles flott innredet med flotte 60×60 marmorfliser på vegger og gulv. Vegghengt wc, flott seksjon m.m

Kjøkken – Her har eier valgt en meget smart og praktisk løsning hvor arbeidsdelen av kjøkkensonen er inndelt i et eget rom mens den resterende delen av kjøkkenet er ute i stuen. Begge soner kan benyttes samtidig ved at døren til arbeidsdelen av kjøkkenet holdes åpen og man har kontakt med gjestene som sitter i barløsningen på stuedelen. Ved store samlinger som selskap m.m kan man enkelt lukke igjen arbeidsdelen av kjøkkenet og har det ryddig og fint i stuedelen. Kjøkkenet holder meget god standard og det er valgt flotte løsninger med hvitevarer av høy kvalitet. Kaffemaskin fra MIELE. 2 stk varmluftsovner med pyrolyse fra IKEA. Microbølgeovn med varmluft fra IKEA. Flott innredning fra IKEA med gripelist og slette overflater. Meget flott benkeplate med nedfelt vask og sort blandebatteri. Downlights i tak og Led-lysplater under overskap. Stuedelen av kjøkkenet har veggskap og øy med vask. Her er innebygget vinskap fra TEMPTECH og flotte lampependler over disk.

Stue har meget høy takhøyde og store vindusflater. Fra stuen har man meget fort utsikt til sjø og Tonjer Fyr. Fra stuen ser man opp på galleriet /loftstuen. Stor og flott vedovn fra RAIS med innsyn fra 3 sider. Det er bygget 2 store nisjer til ved. Takhimling har innfelte downlights. Fra stue er det utgang til terrasse med opplegg til jacuzzi.

Loftsetasje: Her er en særedeles flott stue med galleri ned mot hovedstuen. Herfra har man en nydelig utsikt mot havet i vest og videre nordover mot havet. Flott glassrekkverk ned mot stue. Det er montert 3 store Velux-verandavinduer som kan åpnes opp.

Soverom og kontorfløy er belagt med flotte parkettgulv og vegger og tak er malt.

Sokkeletasje:

Det første som møter deg er en stor og god gang med plass til mange garderobeskap. Her er også kott under trapp. Gulv her har store fliser.

Baderom – Denne etasjen har 2 flotte baderom. Det største baderommet er innredet som en egen Spa-avdeling med et meget stort og særdeles flott bad med tilhørende badstue. Dette rommer holder meget høy standard med flotte 120×60 fliser fra Azuma by Imola på vegger og 60×60 på gulv, stor dobbel seksjon, flott badekar fra Vikingbad (Oval 180×95) med vannfallsbatteri , stor dusj med sorte rainshower dusjbatterier fra Newform. Her er direkte adkomst til egen sauna. Prikken og i`en her er det innfelte kjøleskapet. Her kan du ta deg en forfriskning mens du nyter et bad eller benytter saunaen. Alle detaljer på baderom er i sort utførelse. Det er rikelig med innfelte downlights i tak. Flotte nisjehyller med lys i veggene. Det er opplegg for tv foran badekaret.

Baderom 2 har 60×60 fliser på vegger og gulv. Dusjnisje med glassdører og sorte lister. Sort blandebatteri og dusjgarnityr. Pen baderomsinnredning med sort blandebatteri. Speil med innebygget lys

Kjøkkeninnredning fra IKEA med integrerte hvitevarer i sort utførelse. Her er 60×60 fliser på gulv. Egen inngang/utgang til hage.

Soverom på dette plan har den samme flotte parketten. Vegger er malt i mørke og fine farger. Sorte detaljer som stikkontakter, lister og vinduer. Det ene soverommet har egen garderobesone med plass til mye skaper.

Vaskerom/ Teknisk rom. Egen inngang/utgang fra denne delen. Det er lagt opp strøm og vann til 2 stk vaskemaskiner og 2 stk tørketromler. Det er montert Valiant veske vann varmepumpe, Type Flexocompact exclusive med integrert varmtvannstank, denne er koblet opp mot borehull på 150 meter i hagen som energien hentes i fra. Denne varmepumpen kan styres med App-funksjon slik at du har full kontroll. Vannet ledes fra dette anlegget og ut i alle gulv i boligen. Alle rom styres med egen termostat. Dette kan og kobles opp på app slik at du kan styre hvert enkelt rom. Det er montert Swegon Casa smart ventilasjonsaggregat som kan kobles opp med smart accsess for mobil oppkobling. Dette er idag koblet opp mot smart kontrollpanel.

Det er vannbåren gulvvarme i alle gulv utenom hemsen. Varmen kommer fra borehull i hagen/tomten

En særedeles gjennomført bolig som bør sees

+- Beliggenhet

Meget flott beliggenhet nord i Haugesund. Fra eiendommen og boligen er det flott utsikt mot sjøen og mot Tonjer Fyr.

Med en slik utsikt har alle årstider sin sjarm. På sommeren når havet ligger stille og på vinteren når vinterstormene slår inn for fullt er utsikten en underholdning i seg selv.
Eiendommen ligger i et veletablert boligområde på Kvala i nordre bydel av Haugesund. Sykkel- og gangsti til Gard skole. Kort gang avstand til barnehage.
For øvrig gangavstand til Kvala senter med bla. matbutikk, bakeri, frisør og blomsterbutikk. Eventuelt en kortere spasertur til Rimi matvareforretning.Kort spasertur til flotte turstier ved Kvalsvik.

+- Omkostninger

37 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
50 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energiklasse B

+- Parkering

På egen gårdsplass eller i egen garasje.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyring

Det er montert Valiant veske vann varmepumpe, Type Flexocompact exclusive med integrert varmtvannstank, denne er koblet opp mot borehull på 150 meter i hagen som energien hentes i fra. Denne varmepumpen kan styres med App-funksjon slik at du har full kontroll. Vannet ledes fra dette anlegget og ut i alle gulv i boligen. Alle rom styres med egen termostat. Dette kan og kobles opp på app slik at du kan styre hvert enkelt rom. Det er montert Swegon Casa smart ventilasjonsaggregat som kan kobles opp med smart accsess for mobil oppkobling. Dette er idag koblet opp mot smart kontrollpanel.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?