Velkommen til Tømmerdalen 123!

VISNINGSHELG! Påkostet, perfekt familie enebolig - 5 soverom, nydelig bad og stort, tiltalende kjøkken - Carport!

Prisantydning:
 3 390 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
141/144 m2
Visning:
25.09.2020 14:00 - 18:00
26.09.2020 11:00 - 16:00
27.09.2020 12:00 - 18:00
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 390 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2011
Primærrom
141 kvm.
Bruksareal
144 kvm.
Bruttoareal
167 kvm.
Soverom
5
Tomt
122 m²
Kommune
Haugesund
GNR
3
BNR
289
Oppdragsnr.
2-0140/20
Finnkode
191071422

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Boligen er innredet over 3 plan som inneholder:

1. etasje: Entré/gang, bad, 3 soverom og vaskerom.

– Stor og luftig gang med fliselagt gulv og varmekabler som er praktisk med tanke på vått ytter- og skotøy. God plass til familiens klær og sko i stor skyvedørsgarderobe med praktisk garderobeløsning.
– Nydelig, helfliset bad med ny, lekker baderomsinnredning, dusjhjørne med to glassdører og badekar til de minste.
– Vaskerom er nylig pusset opp med friske fargevalg og det er laget plassbebygd innredning med benkeplass og vaskerom/tørketrommel opp i høyden.
– 3 soverom i denne etasjen. Romslig hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe og soverom 2 med utgang til skjermet uteområde med morgensol.

2. etasje: Stue og kjøkken i åpen løsning.

– En herlig etasje med stort gulvareal og hele etasjen danner stue/kjøkkenløsningen i eneboligen. Lysinnslipp gjennom store vindusflater mot øst og vest samt takhøyde 2,6 gjør dette til et veldig luftig og behagelig rom å oppholde seg i.
– I stue/kjøkkenløsning har en god plass til stort sofahjørne, spisebord for alle anledninger og annen ønsket innredning. Stort kjøkken med nok skap- og benkeplass for alle familier med kjekk kjøkkenøy og ny innredning fra IKEA. Integrert komfyr, mikro, oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap og fryseskap.
– Utgang fra kjøkkenet til vestvendt terrasse med gode solforhold, plass til utemøblement og grill.

3. etasje: Gang/loftstue, 2 soverom og toalettrom.

– Mindre loftstue med stor skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass.
– Utgang fra loftstue til herlig og skjermet takterrasse med fantastisk solforhold kveldstid og tilhørende bod til utemøblement.
– Tilhørende de to soverommene i denne etasjen er denne eneboligen oppgradert med toalett fra byggeår.

I tillegg er det to utvendige boder med gode lagringsmuligheter (inngår ikke i boligens P-rom).

+- Standard

– Innholdsrik og innflytningsklar enebolig i rekke oppført i 2011 med nymalt fasade 2018.
– Holder god standard, oppgradert fra byggeår og videre betydelig påkostet de siste årene.
– Fra byggeår ble det gjort endringer på utformning planløsning som gjorde at en fikk mindre loftstue, 2 soverom og toalett i toppetasjen. Her har de fleste i Tømmerdalen en stor loftstue eller soverom og loftstue.
– Tiltalende HTH kjøkken med fronter i hvit høyglans og fliser mellom under- og overskap. Kjekk kjøkkenøy med skuffer, platetopp og moderne, hvit ventilator i tak. Kjøkkenet er videre påkostet med ny benkeplate, vask, komfyr og mikro. I 2019 ble det satt inn ekstra innredning fra IKEA med benkeplass, skuffer, integrert fryseskap og plassbebygd benk ved spisebordet.
– Nydelig, helfliset bad med grå fliser på gulv og hvite veggfliser. Tiltalende. Badet har vegghengt toalett, dusjhjørne med to glassdører, badekar, lekker baderomsinnredning og overskap med speil-fronter fra 2020.
– Det ble lagt nytt lekkert gulv i stue og kjøkken i 2017 og vegger ble som i de fleste rom i eneboligen malt i tidsriktige fargevalg. I 2019 er gang, 4 av soverommene og stue malt. Moderne med listfrie overganger vegg/tak.
– Downlights i gang, bad og på kjøkkenet.
– Pusset opp toalettrom i 2018 med malte vegger og rålekker kontrast-tapet som går igjen i taket. Videre kan badet skilte med vegghengt toalett og baderomsinnredning.
– Vaskerom pusset opp i 2020 med malte vegger. Smart og kjekk plassbebygd innredning med benkeplass og plass til vaskemaskin/tørketrommel.
– Satt inn stor skyvedørsgarderobe med praktisk garderobeløsning i gang og i loftstue i 2017. I tillegg har en skyvedørsgarderobe på hovedsoverommet.
– Tv og internett fra Altibox, opplegg for sentralstøvsuger (motor i bod), rør-i-rør system, sikringsskap med automatsikringer og balansert ventilasjon.
– Ny varmtvannstank fra 2019.
– Opparbeidet uteområde mot øst i 2017 med ny terrasse og levegger.

+- Beliggenhet

Trivelig og svært sosialt nabolag med en rekke barnefamilier i nabohusene.

Boligen har en barne- og familievennlig beliggenhet i Skåredalen som har seilt opp som et av de mest attraktive områdene i Haugesund.

Skåredalen har alt en familie skulle trenge i så og si umiddelbar nærhet. Nyere barne- og ungdomsskole med topp fasiliteter. Flere idretts- og aktivitetstilbud med flerbrukshall, fotballbaner, basketbane, skatebane, fotballbinger og volleyballbaner. Her arrangeres det også sosiale arrangementer for alle aldersgrupper (2-18 år).

For øvrig kort avstand til flere barnehager og butikk.

Flotte turområder i Djupadalen og på Steinsfjellet. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider er Eivindsvannet en svært populær badeplass.

Kort kjøretur til Haugesund sentrum og Raglamyr med alt som medfølger.

Et aktivt og sosialt boligområde for både store og små.

+- Omkostninger

84 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
93 522,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.
Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Se vedlagt reguleringsplan.

+- Parkering

Parkering i carport eller på felles parkeringsplass.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
– Boligen er trolig oppført på fylte masser. Grunnmuren er støpt plate på mark.
– Bygningen er oppført i bindingsverk over muren. Utvendig fasade har liggende kledning av tre og fasadeplater. Eier opplyser om at utvendig fasade ble malt i 2018.
– Vinduer og dører er fra byggeår.
– Flat takkonstruksjon. Taket er tekket med PVC-belegg. Undertak er ikke tilgjengelig. Undertak i boder er med OSB-plater.
– Etasjeskillere av tre.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmekabler i gang, på bad og toalett. Det er også montert varmepumpe.

Ellers elektrisk oppvarming.

+- Diverse

– Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.
– Felleskostnader er kr 500,- pr. måned som går til fellesområde, innkjøp, strøm søppelbod, maling utvendig, forsikring fellesområde, medlemskap i velforening, gressklipping og snømåking.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Lurer du på noe?