Velkommen til Tømmerdalen 165!

Familievennlig og innbydende enderekkehus over tre etasjer - Carport - Hage og takterrasse - Flytt rett inn!

Prisantydning:
 3 390 000
Eiendomstype:
Rekkehus
P-rom/BRA:
140/142 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 390 000
Eiendomstype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Byggeår
2011
Primærrom
140 kvm.
Bruksareal
142 kvm.
Bruttoareal
159 kvm.
Soverom
4
Tomt
147 m²
Kommune
Haugesund
GNR
3
BNR
268
Oppdragsnr.
1-0320/20
Finnkode
206744364

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Boligen er oppført og innredet over tre etasjer, og inneholder:

1. etasje: Vindfang/entré, kjøkken, stue og bad.
2. etasje: Gang med trapp, bad/vaskerom og 3 soverom.
3. etasje: Stue med utgang til takterrasse og bod. Hovedsoverom.

I tillegg er det på eiendommen oppført carport med sportsbod.

+- Standard

Boligen holder en tidsriktig, gjennomført standard. Utstrakt bruk av parkett og downlights. Pratisk og lettstelt bolig som bør sees!

1. etasje:
– Romslig stue med flott parkett på gulv og malte vegger. Stuen har store vindusflater som gir mye naturlig lys. God plass til sofagruppe og spisestue. Skyvedører ut til skjermet, vestvendt hage med mye sol.
– Praktisk og godt utnyttet kjøkken med mye skap- og benkeplass. Tidsriktig og moderne kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren HTH med integrerte hvitevarer.
– Tiltalende, helfliset bad som inneholder vegghengt toalett, dusjhjørne og baderomsmøbel med servant.

2. etasje:
– Meget familievennlig soveromsetasje med 3 soverom og bad/vaskerom – Perfekt for småbarnsfamilier! Hovedsoverom har god plass til dobbelseng og garderobe. Parkett på gulv og malte vegger i lyse fine farger.
– Helfliset bad/vaskerom med opplegg for vaskemaskin, plass/opplegg for til tørketrommel, dusjhjørne, vegghengt toalett, baderomskap og baderomsmøbel. Tidløse fargevalg.

3. etasje:
– Trivelig loftstue med parkett på gulv og malte vegger. Utgang til vestvendt, solrik takterrasse med flott utsikt. God plass til flere sitte grupper. På takterrassen er det praktisk bod til oppbevaring.
– Romslig soverom nr. 4. Parkett på gulv og lyse vegger.

For øvrig:
– Boligen har ventilasjonsanlegg.
– Luft til luft varmepumpe

+- Beliggenhet

Skåredalen er et meget populært sted å bosette seg for barnefamilier, grunnet det trivelige bomiljøet og enkel tilgjengelighet til «alt», herunder barnehager, skole, dagligvareforretninger, offentlig transport, handelsområdet Raglamyr og fantastiske tur/rekreasjonsområder som Steinsfjellet og Djupadalen. I umiddelbar nærhet finner dere stort friområde med lekeplass og ballplass.

Steinsfjellet er en slags samlebetegnelse for friområdet/platået øst i Haugesund. På toppen av Steinsfjellet troner den gamle tv-masten – Dette er et flott utsiktspunkt hvor man kan skue utover byen og havet i vest. Videre kan man bevege seg østover på platået. Her er det anlagt turvei inn til Krokavatnet, og ellers er det turstier opp til topper som Søre Krokvassnut, Presten, Såt og helt bort til Nesheim og Håvåshytta. Steinsfjellet har egen kafé/seter, Kringsjå, som normalt holder åpent søndager mellom kl. 10 og 14. Kringsjå er et ypperlig mål for de minste turgåerne, ikke minst ettersom det er mulighet for vafler og saft når man kommer frem (i åpningstiden). Det går sti opp til Steinsfjellet og Kringsjå både fra Skåredalen og parkeringen på Steinsfjellet. Deler av Steinsfjellet “holdes ryddig” av villsauer hele året.

Djupadalen er kanskje det mest populære rekreasjonsområdet i Haugesund. Enten du skal lufte den firbeinte, jogge eller ta med familien på søndagstur finnes det et vell av muligheter med stier og turveier. I hjertet av Djupadalen ligger Eivindsvatnet, som er et godt utgangspunkt for spennende turer. Herfra kan dere til eksempel gå opp til Steinsfjellet, Kattanakk, utsiktspunktet Årkjå eller en barnevennlig runde rundt selve vannet, gjerne med en velfortjent sjokoladepause i gapahuken. I sommerhalvåret er Eivindsvatnet et yndet sted for badeglade i alle aldre. Her finnes barnevennlige badeplasser, felles grill og benker.

+- Omkostninger

84 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
97 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering i egen carport.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Bolig i rekke bygget i 2011. Boligen er oppført på støpt såle, betonggulv. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler og noe fasadeplater. Etasjeskillere i tre. Kompakttak som er utvendig tekket med sarnafil.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe i stue i 1. etasje. Varmekabler i gulv på begge bad, samt i entré/vindfang.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?