Velkommen til Fosnavegen 280!

Idyllisk beliggende småbruk kun ca.15 min fra Haugesund - Tomt ca. 482 mål - strandlinje og naust - Renoveringsobjekt

Prisantydning:
 2 990 000
Eiendomstype:
Småbruk
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 990 000
Eiendomstype
Småbruk
Eierform
Selveier
Byggeår
1920
Bruksareal
159 kvm.
Soverom
3
Tomt
482642 m²
Kommune
Karmøy
GNR
109
BNR
9
Oppdragsnr.
1-0297/20
Finnkode
189075052

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Våningshuset er oppført over 3 plan og inneholder:

1. etasje: Gang, hall, 2 stuer, kjøkken og bad.
Loft: 3 soverom, 2 kott og 1 bod.
Kjeller: Kjellerrom og 3 boder.

For øvrig er det oppført løe, garasje og naust på eiendommen.

+- Standard

Foruten naustet har bygningsmassen på eiendommen behov for vesentlig oppgradering. Enkelte bestanddeler er oppgradert i senere tid.

Våningshuset er opprinnelig tømret på begynnelsen av 1900-tallet med utvendig grunnflate på ca. 68 m2, i tillegg til et mindre påbygg med yttergang. Boligen holder enkel standard. Varmepumpe er installert i 1. etasje. I 2. etasje er det 3 soverom. Kaldkjeller med tykke steinmurer har vært benyttet til oppbevaring og som vaskekjeller. Det er lav takhøyde i kjelleren. Det ble skiftet tak på huset i 1992. Boligen har et generelt behov for oppgraderinger.

Garasjen ble oppført på begynnelsen av 1970-tallet med en grunnflate på ca. 35 m2. Garasjen er tilkoblet strøm. Oppført med trereisverk på støpt plate og ringmur. Utvendig kledd med eternittplater på vegger og som taktekker.

+- Beliggenhet

Idyllisk, usjenert og fredfullt beliggende på Fosen med nydelig utsikt mot Førresfjorden og kulturlandskapet. Fra Fosnavegen 280 tar det kun ca. 15 minutter med bil inn til Haugesund sentrum, og alle fasilitetene som befinner seg her.

+- Omkostninger

74 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
87 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen omfattes av:
– Kommuneplanen for Karmøy kommune (ID 670). Delarealer er avsatt til LNF, andre sikringssoner, offentlig eller privat tjenesteyting og andre typer bebyggelse og anlegg (nåværende).
– Reguleringsplan for «Åsgard transport str over Fosen».

+- Parkering

Parkering på egen eiendom. Det er oppført garasje og naust på tomta.

+- Byggemåte

Selger opplyser: Våningshus opprinnelig tømret på begynnelsen av 1900-tallet. Utvendig bordkledd. Alu.plater som taktekker.
Garasje oppført med trereisverk på støpt plate og ringmur. Utvendig kledd med eternittplater på vegger og som taktekker.
Driftsbygning opprinnelig oppført tidlig 1900 som grindbygning med tradisjonell fjøsdel og låveklopp/høytuft. Bygningen er snere påbygget i flere etapper. I fjøsdelen er det opprinnelig 12 båsplasser for ku. Det er også laget til med redskapshus under et halvtak på østsiden av bygningen. Noe spinkle takkonstruksjoner med noe mott. Utvendig er bygningen bordkledd med trekledning med eternitt som taktekke. Sjøhuset har tidligere vært nyttet til rutebåt/skyss.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Hovedsakelig elektrisk oppvarming.

+- Diverse

Selger opplyser at det er en avtale med fritidseiendom Fosnavegen 274 (gnr/bnr 109/60). Avtalen innebærer at Fosnavegen 274 har fått tillatelse til å opparbeide en grøft til tilkobling av vann langs gårdens grense mot sør. Avtalen skal foreligge skriftlig før overtakelse.

Det opplyses også om at eiendommen ikke er oppmålt. Arealene på våningshuset er hentet fra en landbrukstakst.

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige. Megler har ikke mottatt byggetegninger for bolighuset.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?