Velkommen til Gloppegata 23!

Særdeles lekker, ny og gjennomført 4-roms panoramaleilighet i 4. etg. - 2 store parkeringsplasser

Prisantydning:
 5 090 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
99/99 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  5 090 000
Fellesutg.
kr  3 050 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2020
Primærrom
99 kvm.
Bruksareal
99 kvm.
Bruttoareal
108 kvm.
Soverom
3
Tomt
1663 m²
Kommune
Haugesund
GNR
35
BNR
1740
Oppdragsnr.
1-0290/20
Finnkode
188618989

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Leiligheten ligger i 4. etasje og inneholder stue/kjøkken, 3 soverom, 2 bad, vaskerom og gang/entré.

I tillegg medfølger én bod i 1. etasje, samt 2 parkeringsplasser i lukket, felles garasjeanlegg.

+- Standard

Leiligheten ble ferdigstilt i 2020 og holder en delikat, moderne standard med gjennomgående, funksjonell planløsning. Utstrakt bruk av lys, lekker eikeparkett og ellers pene overflater/innredninger holdt i tidsriktige, duse farger.

– Romslig stue/kjøkken i åpen løsning med store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys. Lys eikeparkett og vannbåren gulvvarme. Utgang til terrasse med glass/metallrekkverk, for full utnyttelse av den nydelige utsikten mot Karmsundet.
– Kjøkkenet har smakfull kjøkkeninnredning utførelse fra Designa. Integrerte hvitevarer fra Siemens (kombiskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp og stekeovn). Nedfelt stikkontakt i benkeplate (3 stikk + 2 USB). Praktisk barløsning. Vannbåren gulvvarme.
– Leiligheten har til sammen 3 soverom, hvorav hovedsoverom har skyvedørsgarderobe og adkomst til eget bad. De to øvrige soverommene har garderobeskap og lys eikeparkett.
– Bad tilknyttet hovedsoverom er helfliset (60 x 60 fliser – minus dusjsone) og inneholder dusjnisje, baderomsseksjon med nedfelt servant, veggmontert klosett, downlights og speilskap med stikk. Vannbåren gulvvarme. Avtrekksventil i himlingen og tilluft under dør.
– Helfliset hovedbad (60 x 60 fliser) med veggmontert klosett, dusjnisje, baderomsseksjon med nedfelt servant, veggmontert skap og downlights. Vannbåren gulvvarme. Avtrekksventil i himlingen og tilluft under dør.
– Separat vaskerom/teknisk rom som inneholder varmtvannsbereder på ca 200 liter, utslagsvask med skap, samt opplegg for vaskemaskin. Malte vegger og flislagt gulv. Avtrekksventil i himlingen og tilluft under dør.
– Gang med dørcallingsystem. Lys eikeparkett og vannbåren gulvvarme.

+- Beliggenhet

Boligen har en fantastisk beliggenhet med Karmsundet som «nærmeste nabo». I tillegg er det gang- og sykkelavstand til sentrum (ca. 1 km) og alle fasilitetene som finnes her, enten dere vil se en forestilling på Festiviteten, shoppe, ta en kaffe med venner eller nyte en bedre middag hos en av byens mange restauranter.

+- Omkostninger

127 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
136 022,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen omfattes av:
– Kommuneplanen i Haugesund, arealbruk: Bebyggelse og anlegg, fremtidig. Bruk og vern av sjø og vassdrag med tilhørende strandsone, nåværende.
– Reguleringsplan RL1628. Uteoppholdsareal og boligbebyggelse (blokkbebyggelse).

+- Parkering

To stk parkeringsplasser medfølger – Den ene plassen har ekstra størrelse. Parkeringsplassene ligger i felles, lukket garasjeanlegg. Selger opplyser at det er lagt strøm frem til P-plass.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Leilighet i 4. etasje i boligblokk med seks etasjer som er bygget i 2020. Bygningen er oppført i betong og trekonstruksjoner. Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Hovedsakelig vannbåren varme, samt elektrisk oppvarming.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?