Velkommen til Gamlevegen 19, 21 og 23!

Vinje

Vågslid - Haukelifjell skisenter - Meget flotte utsiktstomter beliggende i gangavstand fra skitrekket og langrennsløyper

Prisantydning:
 1 300 000
Eiendomstype:
Tomt
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 300 000
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Tomt
746 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
871
Oppdragsnr.
1-0227/20

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Gamlevegen 19,21 og 23 – 3 flotte utsiktstomter med en umiddelbar nærhet til Haukelifjell skisenter samt langrennsløypenettet i Vågslid. Fra alle tomtene har du en nydelig og fri utsikt mot Eivindbuvatnet og fjellene rundt. Tomtene har en solrik beliggenhet. Tomtene har en god beliggenhet og området er delvis opparbeidet. Tomtene har ingen byggeklausul og kjøper kan fritt velge hytteleverandører. Megler kan være behjelpelig med tips om byggefirma og hyttetyper som passer til tomtene.

+- Beliggenhet

Eiendommene ligger på Tyrvelidfeltet på Vågslid. Fenomenal utsiktsbeliggenhet som forandrer seg i takt med årstiden. På sommerhalvåret vil majestetiske fjell speiles i Eivindbuvatnet, mens man om vinteren har full oversikt over løypenettet inn mot Fossen.

Området ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med.

Tomtene ligger i gangavstand fra alpinanlegget på Vågslid som har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har varmestue med afterski og sportsbutikk.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i
fjellvann, samt jakt og fiske.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågsli er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Arbuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.

Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Følg vegen noen hundre meter oppover og ta til venstre. Fortsett oppover og tomtene kommer på venstre hånd.

+- Omkostninger

Per tomt:
32 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr

———————————-
33.872,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler. Tomtene er regulert under plan av Tyrvelid og tillater hytte med areal 110 kvm BYA samt anneks på 15 kvm

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Følg vegen noen hundre meter oppover og ta til venstre. Fortsett oppover og tomtene kommer på venstre hånd.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Hytte/brøyteavgifter:
Det betales en årlig avgift til hytteforeningen på ca. kr. 8.000,-, som inkluderer brøyting helt inn til hyttene, samt løypeavgift og noe fremtidig vedlikehold.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?