Velkommen til Arbuneset hyttefelt !

Vinje

Vågslid - Arbuneset - Meget flotte hyttetomter/hytter i naturskjønne omgivelser like ved Arbuvannet - 2 Ledige tomter

Prisantydning:
 1 190 000
Eiendomstype:
Tomt
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 190 000
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Tomt
994 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
960
Oppdragsnr.
1-0223/20
Finnkode
242231991

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Ikke gå glipp av denne muligheten og la en bit av Haukelifjell bli din! Salget er igang og utbyggingen er allerede startet. Dette er tilbaketrukne, flotte tomter som ligger på Arbuneset i Vågslid. For deg som er kjent i områdene her oppe så ligger hyttetomtene innerst på Arbuneset, forbi Hydrofeltet. Området og Vågslid er en perle sommer som vinter og er kjent for å være en av de mest snøsikre destinasjonene å bygge hytte. Alt ligger tilrette for varierte friluftsaktiviteter i nydelig høyfjell terreng. Nedenfor finner dere informasjon om tomtene, priser, regulering og info om området rundt tomtene. Ta kontakt for informasjon eller en uforpliktende visning.

Tomtene ligger på Vågslid i Vinje kommune, ca 810 moh.

+- Beliggenhet

Ikke gå glipp av din mulighet til å sikre deg «Din bit av Haukelifjell»!
Tilbaketrukne hyttetomter i et trivelig etablert og koselig hyttefelt. God avstand mellom hyttene, fin utsikt og umiddelbar nærhet til stier og skiløyper. Fin utsikt, snøsikkert og fiskevann rett ved.

Vågslid på Haukelifjell har vært en populær destinasjon i en årrekke og er en av de mest snøsikre destinasjonene i Norge. Ring oss for mer informasjon dersom dere er på søk etter tomt og hytte på fjellet. Vi gir dere en uforpliktende visning dersom dere vil se nærmere på området og tomtene.

Eiendommen ligger på Arbuneset i Vågslid, Vinje kommune ca. 810 moh. Vågslid, Haukelifjell – ved inngangen til Hardangervidda.

Beliggende tilbaketrukket innerst i Arbuneset hyttefelt i Vågslid. Tomtene er plassert i ulike høyder og ligger vakkert til i et attraktivt område. Alle tomtene har god utsikt, nærliggende aktiviteter og milevis med tur- og skiløyper. Noen tomter ligger helt nede ved vannet med nydelig utsikt og noen av tomtene ligger på et høydedrag med nydelig utsikt vestover.

Utbyggingen av de 13 tomtene har startet og infrastruktur blir lagt fram til tomtegrensen. Haukeli hytter og hus er en lokal hyttebygger og setter opp hytter på tomtene etter kundens ønske. Haukeli hytter og hus er totalleverandør og tilbyr også komplette hytteløsninger på tomtene. Vi bygger i både laft, stavlaft, bindingsverk og massivtre. Her kan du finne mer informasjon: www.haukelihytter.no/arbuneset (Lim inn lenken i søkefeltet).

Vinje kommune ligger øverst i Telemark og strekker seg langt inn i Hardangervidda Nasjonalpark.
E- 134 går tvers gjennom kommunen og er et hovedsamband mellom øst og vest. Vinje kommune har tre kommunesentre, Haukeli, Rauland og Åmot.

Rekreasjon, fritid og aktiviteter:
Sommer og høst har du umiddelbar tilgang til flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, samt jakt og fiske. I tillegg er området rikt på bær.
Arbuvatn ligger som nærmeste nabo til hyttefeltet. Det er til sammen ca. 65 fiskevann i området, så enhver ivrig sportsfisker kan boltre seg her. Alle på samme fiskekort.
Det finnes utallige turmuligheter med mange naturopplevelser. Turstiene er mange om du velger å gå fra hytteveggen, eller kjøre et lite stykke til f.eks. Prestegård eller Haukeliseter. Det finne fine skogsbilveger som egner seg godt for terrengsykling. Kano og kajakkutleie finner du også i området, om du ikke har egen.
Vinter og vår på Haukelifjell er et vakkert vintereventyr. Det er skikkelig vinter med masse snø. Snøforholdene er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Det betyr en lang skisesong, som kan benyttes til langrenn, slalom, aking og leik. Vågslid/Haukelifjell kan friste med 65 km oppkjørte langrennsløyper, i høyfjellslandskap og i skogsterreng. Lysløype-trasèen som går fra Skisenteret til Botn er 7.5 km og er i drift hele vinteren. For å teste formen eller bare kose seg med løyper i verdensklasse, bør du sette av tid på våren til Haukelirennet. Turrenn på 32 km som går i friteknikk.
Det finnes også flere kvistede løyper om du ønsker enda mer fjellopplevelse. Vil du prøve frikjøring finnes det flotte toppturer.
Haukelifjell Skisenteret har normalt åpent fra midten av november og fram til første helgen i mai. Skianlegget kan tilby 16 nedfarter og 6 skitrekk. Det er også et et barneområde med barnebånd og en terrengpark.

+- Omkostninger

29 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
———————————-
31.122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning på 1.190.000.- Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler. Tomtene er regulert under plan av Arbuneset og tillater hytte (Primærbygg) med areal 120 kvm BYA samt sekundærbygg på 40 kvm. Avstand fra primærbygg til sekundærbygg skal være maks 5 meter. Utnytting på tomtene skal ikke overstige 160 kvm BYA

Tomt 66 og 70 er regulert blå i reguleringsplan og har dermed utleieplikt (Næringsregulering)

+- Adkomst

Det er bomveg frem til feltet. Ring oss for avtale om åpning av bommen. Det fikses lett.

Fra Haugesund:
Følg E- 134 mot Oslo over Haukelifjell. Ved avkjørsel til Haukelifjell Skisenter, fortsett videre 800 m, ta av til høyre Arbuvollen Fjellbutikk. Til høyre for butikken, passèr bom, og følg veien ca. 1,5 km.

Fra Oslo:
Følg E-134 mot Haugesund. Ved avkjørsel til Vågslidtun hotell, fortsett videre 3,8 km, ta av til venstre Arbuvollen Fjellbutikk. Til høyre for butikken, passèr bom, og følg veien 1,5 km.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Hytte/brøyteavgifter:
Det betales en årlig avgift til hytteforeningen som inkluderer brøyting helt inn til hyttene, samt løypeavgift og noe fremtidig vedlikehold.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?