Velkommen til Nuntunvegen 11B!

Tiltalende og moderne halvpart av tomannsbolig (2016)

Prisantydning:
 2 700 000
Eiendomstype:
Tomannsbolig
P-rom/BRA:
126/139 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 700 000
Eiendomstype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2016
Primærrom
126 kvm.
Bruksareal
139 kvm.
Bruttoareal
146 kvm.
Soverom
4
Tomt
1688 m²
Kommune
Tysvær
GNR
65
BNR
109
Oppdragsnr.
1-0235/20
Finnkode
182993546

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Boligen er oppført over 2 etasjer og inneholder:
1. etasje: Stue/kjøkken, soverom, bad/vaskerom, gang/entré, kott og utvendig bod.

2. etasje: Hovedsoverom (evt. loftstue), 2 soverom, wc og bod (pt innredet som kontor).

+- Standard

Boligen holder en gjennomgående moderne og god standard. Overflater er holdt i tidsriktige farger. Utstrakt bruk av flott enstavs laminat.

1. etasje:
– Meget romslig og luftig stue/kjøkken i åpen løsning. Flere innredningsmuligheter. Utgang til stor, solrik terrasse via skyvedør. Store vindusflater. Varmepumpe (luft/luft). Fra stuen er det trapp opp til 2. etasje.
– L-formet kjøkken med kvalitetsmessig kjøkkeninnredning fra Schmidt i lekker, lys utførelse. Integrerte hvitevarer; Platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og ventilator. Benkeplate i laminert spon.
– Lekkert, helfliset bad/vaskerom med varmekabler i gulv. Badet inneholder veggmontert toalett og baderomsmøbel med nedfelt servant. Speil på vegg. Dusjnisje med glassvegger. Del av badet er innredet som vaskerom (kan skjules bak monterte skyvedører). Her er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, bereder for varmt tappevann og fordelerskap for rør-i-rør. Baderommet er dekket av ventilasjonsanlegget i boligen, og det er i tillegg luftespalte under døren, samt vindu som kan åpnes.
– Romslig soverom med adkomst fra gang/entré. God plass til dobbeltseng. Dette rommet passer fint som gjesterom eller lekerom!
– Utvendig bod med adkomst fra gårdsrom.

2. etasje:
– Stort hovedsoverom (eventuelt loftstue) med god plass til dobbelseng. Dette rommet har utgang til egen altan med flott utsikt mot fjorden.
– Ytterligere to gode soverom, begge har skråtak.
– Bod av god størrelse, som pt er innredet som kontor.
– Wc-rom som inneholder veggmontert klosett og servant nedfelt i baderomsinnredning med skuffer. Speil på vegg. Laminatgulv. Malte bygningsplater på vegger. Rommet er dekket av ventilasjonsanlegget, og det er luftespalte under døren.
– Gang med trapp ned til hovedetasje.

For øvrig:
– Ventilasjonsanlegg.
– Automatsikringer og AMS strømmåler.
– Brannalarmer.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig enstavs laminat og fliser.
Vegger: Malte bygningsplater.
Himlinger: Malte bygningsplater.

+- Beliggenhet

Landlig og idyllisk beliggenhet på Kallevik sør, på solsiden av Førresfjorden.

Boligområdet er relativt nyetablert og fremstår som meget trivelig. Område er et godt utgangspunkt for bokstavelig talt et hav av muligheter. Like nedenfor feltet er både bade- og fiskemuligheter. Ellers kort avstand til badeplasser i Dragavika, på Lindøy/Røyksund, eller på Aksnes – enten med båt eller bil.

Eiendommen grenser mot LNF-område mot nord og oppleves såles som skjermet, både mot nordavinden og innsyn. Her går også tursti for hverdagsturer i området.

Kort avstand til Frakkagjerd, med skole, barnehage, matvarebutikk og de fleste fasiliteter. Herfra er også muligheter for å gå rundt Aksdalsvannet, en ca. 12,5 km lang rundløype.

+- Omkostninger

67 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
80 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert/avsatt til boligformål. Området nord for eiendommer er regulert til friområde. Både kommuneplanen for Tysvær og reguleringsplan for «Kallevik sør utvidelse» er gjeldende. Kopi av planbestemmelser og kart kan fås ved henvendelse til megler.

+- Parkering

God parkering på fellestomta.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Vertikaltdelt tomannsbolig oppført i 2016. Boligen er oppført på støpt såle, plate på mark. Betonggulv. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Etasjeskiller i tre. Vinduer i pvc(plast), med isolerglass. Saltak i trekonstruksjon som er utvendig tekket med betongtakstein. Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk. Luft/luft varmepumpe.

+- Diverse

Utdrag fra sameiets vedtekter: Alt vedlikehold av fellesarealer og fellesanlegg ute og inne, så som tomten, hele bygningskroppen med vegger, trapperom, ganger, rør og ledninger påhviler sameierne i fellesskap (sameiet). Dette omfatter ikke arealer som er underlagt en eller flere sameieres eksklusive bruksrett og derav følgende vedlikeholdsansvar. Utskifting av vinduer og inngangsdører til seksjonene påhviler sameiet. Merknad: I praksis har sameierne frem til nå hatt en felles forståelse for at hver og en sameier kun tar ansvar for sin egen bolig, mtp maling, vedlikehold, opparbeiding av «sitt» uteareal m.m.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?