Velkommen til Mjåsundvegen 24!

Generasjonsbolig (i praksis to eneboliger) - Stor garasje - Stor hage - Nyoppusset

Prisantydning:
 4 590 000
Eiendomstype:
Tomannsbolig
P-rom/BRA:
285/301 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  4 590 000
Eiendomstype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1960
Primærrom
285 kvm.
Bruksareal
301 kvm.
Bruttoareal
332 kvm.
Soverom
7
Tomt
1009 m²
Kommune
Haugesund
GNR
26
BNR
484
Oppdragsnr.
1-0247/20
Finnkode
182481183

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Tomannsbolig oppført over 2 etasjer som inneholder:

Bolig 1 (nyeste del):
Hovedplan:
Vindfang, gang, bad, kjøkken, 3 soverom, stue og kjøkken.

Kjeller:
Trappegang, vaskerom, yttergang (felles med bolig 2), bad, soverom (hobbyrom), kjellerstue, gang/oppbevaringsrom og 2 boder.

Bolig 2 (eldste del):
Hovedplan:
Vindfang, gang, bad, kjøkken, 3 soverom, stue og kjøkken.

Kjeller:
2 ganger, vaskerom og to boder. Adkomst til felles yttergang.

I tillegg er det oppført garasje på eiendommen med et BRA på 30 m2. Her er plass til to biler.

+- Standard

Boligen er vedlikeholdt ved behov og er generelt i god stand. Bolig 1 er nyoppusset det siste året.

Bolig 1
Hovedetasje:
– Vindfang med praktisk garderobeskap.
– Romslig hall/gang med adkomst til de øvrige rommene i hovedetasjen. Trapp ned til kjelleretasje.
– Stor og luftig stue med god takhøyde. Mange store vindusflater gir godt med naturlig lys. God plass til både sofa og spisegruppe. Fra stuen er det utan til terrasse/hage.
– Kjøkken med åpen løsning mot stuen. Tidsriktig innredning av nyere dato. Det er avtrekksvifte over komfyr og ventiler i vinduer. Det er montert oppvaskmaskin. Trivelig frokostplass ved vinduet hvor man kan nyte morgenkaffen. Hvitevarer av enkel stand medfølger, om ønskelig.
– Hovedetasjen har 3 gode soverom, hvorav hovedsoverom har utgang til luftebalkong.
– Pent bad med fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Badet inneholder dusjkabinett, toalett, servant og baderomsinnredning. Det er avtrekk i himling, ventiler i vinduer og spalte under dør for tilluft.

Kjelleretasje:
– Romslige kjellerstue med flere innredningsmuligheter. Takhøyde er målt til ca 2,1 meter.
– Soverom (evt kontor), med panel i himling. Soverommet er byggemeldt som hobbyrom.
– Bad i kjeller med gulvbelegg på gulv og våtromstapet på vegg. Panel i himling. Badet har toalett, servant og dusj. Badet er avtrekk i himling, men ikke spalte i dør for tilluft. Blandebatteri på vask er defekt ved kran til kaldtvann.
– Vaskerom med fliser på gulv, samt trepanel og malt mur på vegg. Vaskerommet har utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder. Det er ventil i vegg og ventil i himling. Varmtvannsbereder er på 198 liter fra 2003. Det er vannrør av kobber. Tilgjengelige avløpsrør av plast. Det er installert vannmåler i boligen.
– Stor gang/hall med panelte vegger og himling.
– Gang/oppbevaringsrom med trapp opp til hovedetasje.
– Godt med lagringsplass i to boder.
– Yttergang med adkomst også fra bolig 2.

Soverom og kjellerstue i kjelleretasje i bolig 1 har for liten lysflate i vinduer i forhold til veiledningen i teknisk forskrift. Krav om tilstrekkelig dagslys er oppfylt når dagslysflate utgjør minst 10 % av bruksarealet.

Bolig 2
Hovedetasje:
– Vindfang med oppbevaringsplass for yttertøy.
– Hall/gang med trapp ned til kjelleretasje.
– Lys og romslig stue med store vindusflater. God plass til salong og spisegruppe. Vedovnen skaper hygge og varme på kalde dager. Fra stuen er det utan til altan.
– Separat kjøkken med direkte adkomst til stuen. Innredning med god skap- og skuffeplass. Oppvaskmaskin, kombiskap og stekeovn av nyere dato medfølger.
– Hovedetasjen har til sammen 3 soverom.
– Bad med gulvbelegg på gulv og malte baderomsplater på vegg. Badet har toalett, seksjon med vask og dusjkabinett. Badet er ventilert med ventil i himling, men ikke spalte i dør for tilluft.

Kjelleretasje:
– Vaskerom som inneholder vask, opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder. Det er ventil i vegg. Det er støpejernsluk i gulv. Varmtvannsbereder er på 152 liter, trolig fra 1970-tallet. Det er vannrør av kobber. Tilgjengelige avløpsrør i opprinnelig del er av støpejern. Vaskerommet er bygget etter datidens byggeskikk med støpt gulv og pussede vegger. Det er ingen membran, som heller ikke er påkrevd ved normal bruk.
– Godt med lagringsplass i to boder.
– Gang 1 med trapp opp til hovedetasje.
– Gang 2 med adkomst til bod, vaskerom og felles yttergang.

For øvrig:
– De to boligene har felles yttergang i kjelleretasjen med adkomst fra både bolig 1 og bolig 2.
– Det er installert 2 vannmålere i boligen.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger svært familievennlig til, i et veletablert og trivelig boligområde på Gard.
Kort vei til Gard barneskole (1.-7. klasse), Haraldsvang ungdomskole (8.-10. klasse) og flere barnehager.

Umiddelbar nærhet til et av byens idrettspark og et av de flotteste rekreasjonsområdene i Haugesund; Vangen. I hjertet av Vangen ligger Skeisvannet hvor det er anlagt sandstrand og stupetårn på østsiden. På varme sommerdager er dette et yndet sted for avkjøling, bading, piknik og hygge for Haugesundinger i alle aldre. Restauranten «Vangen Terrasse» er sesongåpnet i sommerhalvåret – Her kan dere nyte en bedre middag med flott utsikt mot Skeisvannet. Vangen tilbyr fantastiske turmuligheter for både store og små. Et nettverk av turveier og stier strekker seg fra Vangen til Kattanakk, Djupadalen og helt opp til Steinsfjellet.

Sørvest for Vangen ligger den store idrettsparken i Haugesund. Parken byr på fotballbaner, ballbinger, volleyballbaner, ishall, klatrevegg, skytebane, svømmehall, turnhall, skatehall, tuftepark, friidrettsarena med mer.
Ellers er det behagelig gang- og sykkelavstand til alle fasilitetene i Haugesund sentrum!

+- Omkostninger

114 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
127 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig avsatt/regulert til boligformål. Både kommuneplanen for Haugesund og reguleringsplan RL867 er gjeldene for denne eiendommen. For kopi av planbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering i egen garasje (plass til 2 biler) samt gårdsrom.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Tomannsbolig med opprinnelig del fra 1962. Halvpart av tomannsbolig mot nord er tilbygg fra 1981. Kjeller i opprinnelig del er uinnredet. Grunnmurskonstruksjonen på den opprinnelige delen er av betong. Grunnmur på tilbygg er med Lecablokker, pusset utvendig. Bygningen er oppført i bindingsverk over muren. Utvendig fasade har stående og liggende kledning av tre. Det er saltakskonstruksjon av tre, med kaldt ventilert loft. Konstruksjonen på opprinnelig del er bygget med sperrer. Takkonstruksjonen på tilbygget er bygget med W-takstoler, sperrer og limtredrager. Taket på opprinnelig del er tekket med teglsteinpanner. Tak over tilbygg er tekket med betongtakstein. Undertak på opprinnelig del er av pløyde bord. Undertak på tilbygg er av sutaksplater.

Boligen er vedlikeholdt ved behov og er generelt i god stand. Vinduer og utvendig kledning er skiftet ved behov. Drenering på deler av tilbygget er fornyet. TG:2 er gitt på følgende: Opprinnelig drenering, vinduer som er av eldre dato, punkterte vinduer, taktekking, opprinnelig pipe/ildsted, opprinnelig bad, bad i kjeller i tilbygg, opprinnelig vaskerom, opprinnelig kjøkken, innvendig trapp i opprinnelig del og VVS i opprinnelig del, på grunn av alder.

Garasjen er oppført i bindingsverk av tre med trekledning på utvendig fasade. Det er saltakkonstruksjon av tre. Taket er tekket med betongtakstein.

For øvrig vises til rapportens beskrivelse av de enkelte bygningsdeler og tilhørende levetidsbetraktninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?