Velkommen til Høievegen 105!

Tysvær

Førresfjorden - Sjøeiendom med strandlinje, brygge og naust på solsiden av Førresfjorden - Klar for overtagelse i sommer

Prisantydning:
 2 390 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
35/35 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 390 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1937
Primærrom
35 kvm.
Bruksareal
35 kvm.
Bruttoareal
41 kvm.
Soverom
1
Tomt
900 m²
Kommune
Tysvær
GNR
79
BNR
115
Oppdragsnr.
1-0242/20
Finnkode
222427891

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Høievegen 105 – En nydelig beliggende eiendom på solsiden av Førresfjorden, med egen brygge, naust og hage. Eiendommen er bebygd med en enkel hytte som er fint plassert øverst på tomten. Hytten anses som et omfattende renoveringsprosjekt/saneringsobjekt. Foran hytten er det anlagt en fin hage med gressplen og beplantning. Her har man enkel adkomst ned til eget naust og brygge. Denne eiendommen er et fint utgangspunkt for tilgang til sjøen og den flotte skjærgården i området. Hytten kan pusses opp eller rives, alt etter om en ønsker seg en liten koselig fritidseiendom eller en flott boligtomt til sjø.

+- Innhold

Hytten er innredet med all beboelsesareal på ett plan.

Innhold: Gang, bad, kjøkken, soverom og stue.

Kjeller: Oppbevaringsrom.

+- Standard

Hytten holder enkel standard og bør renoveres.

+- Beliggenhet

Meget flott beliggenhet på Solsiden av Førresfjorden. Eiendommen grenser til sjø og her har du egen sjølinje og brygge ned til Førresfjorden. Fra eiendommen og hytten er det flott utsikt ned mot fjorden. Førresfjorden er kjent som en rolig fjord og med mange muligheter. Her kan du ta båten ut fra egen eiendom og nyte skjærgården. Haugesund sentrum ligger ca 15 min unna eiendommen. Skole og barnehage ligger i kort avstand fra eiendommen.

+- Omkostninger

64 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
77 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke G og oppvarmingskarakter oransje.

+- Parkering

På egen grunn eller i garasje (Se punkt diverse).

+- Byggemåte

Enkel bygningskonstruksjon/hytte oppført i trekonstruksjon.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og privat vei/ avløp. Det foreligger en pågående jordskiftesak mellom Høievegen 105 og nærmeste nabo. Dom i saken er nylig avsagt (27.04.2021) og grensene er dermed besluttet. Det er imidlertid en ankefrist for motparten. Denne ankefristen utgår ved utgangen av mai 2021. Dokumentasjon kan sees hos megler.

Det foreligger imidlertid tinglyst veirett frem til eiendommen (Høgevegen 105) samt rett til å gå på siden av garasjen og inn på eiendommen.

Det foreligger erklæring om byggegrenser. Se vedlegg salgsoppgave.

Det gjøres i tillegg oppmerksom på at det foreligger avtale mellom Asbjørn Lie og Tysvær Kommune om at søknad skal sendes på Trebrygge når Jordskifteretten har konkludert med endelig grense.

Tilleggskommentarer egenerklæring:
Maur har forekommet rundt terrassedør. Dette forsvant etter behandling i følge selger. I tillegg opplyser selger at det er spor av mott i kjeller.

Det gjøres oppmerksom på at selger boligselgerforsikring kun omfatter tomteforhold og ikke bygningsmasse. Dette grunnet tilstand på hytten, samt at det ikke foreligger tilstandsrapport el., som er vilkår for å kunne tegne boligselgerforsikring.

NB! Tomterael på 800 kvm er ikke endelig og er kun estimert ihht til jordskiftedom. Dette vil fremkomme endelig etter oppmåling mai 2021

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?