Velkommen til Høievegen 105!

Førresfjorden - Sjøeiendom med strandlinje, brygge og naust på solsiden av Førresfjorden - Klar for overtagelse i sommer

Prisantydning:
 2 200 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
35/35 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 200 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1937
Primærrom
35 kvm.
Bruksareal
35 kvm.
Bruttoareal
41 kvm.
Soverom
1
Tomt
966 m²
Kommune
Tysvær
GNR
79
BNR
115
Oppdragsnr.
1-0242/20
Finnkode
182467895

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hytten er innredet med all beboelsesareal på ett plan.

Innhold: Gang, bad, kjøkken, soverom og stue.

Kjeller: Oppbevaringsrom.

+- Standard

Hytten holder enkel standard og bør renoveres.

+- Beliggenhet

Meget flott beliggenhet på Solsiden av Førresfjorden. Eiendommen grenser til sjø og her har du egen sjølinje og brygge ned til Førresfjorden. Fra eiendommen og hytten er det flott utsikt ned mot fjorden. Førresfjorden er kjent som en rolig fjord og med mange muligheter. Her kan du ta båten ut fra egen eiendom og nyte skjærgården. Haugesund sentrum ligger ca 15 min unna eiendommen. Skole og barnehage ligger i kort avstand fra eiendommen.

+- Omkostninger

55 000,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
67 872,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke G og oppvarmingskarakter oransje.

+- Parkering

På egen grunn eller i garasje (Se punkt diverse).

+- Byggemåte

Enkel bygningskonstruksjon/hytte oppført i trekonstruksjon.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og privat vei/ avløp. Det foreligger en pågående jordskiftesak mellom Høievegen 105 og nærmeste nabo. Det er nabo som har initiert denne saken, da vedkommende hevder at veisnippen, garasjen og parkeringsarealet står på vedkommendes eiendom. Høievegen 105 har på sin side benyttet både veien, garasjen og parkeringsarealet siden ca. 1970, og har i sitt tilsvar v/ Advokat gjort gjeldende at dette er rettigheter som eiendommen har ervervet ihht. Blant annet reglene om hevd. Kjøper aksepterer å overta risikoen for eventuelt utfall som måtte komme etter at Jordskifteretten. Det er uvisst når denne behandlingen vil finne sted. Dokumentasjon kan sees hos megler.

Det foreligger imidlertid tinglyst veirett frem til eiendommen (Høgevegen 105) samt rett til å gå på siden av garasjen og inn på eiendommen. Stridens kjerne med nabo dreier seg om eiendomsretten til grunnen og ikke veirett.

Det foreligger erklæring om byggegrenser. Se vedlegg salgsoppgave.

Det gjøres i tillegg oppmerksom på at det foreligger avtale mellom Asbjørn Lie og Tysvær Kommune om at søknad skal sendes på Trebrygge når Jordskifteretten har konkludert med endelig grense.

Tilleggskommentarer egenerklæring:
Maur har forekommet rundt terrassedør. Dette forsvant etter behandling i følge selger. I tillegg opplyser selger at det er spor av mott i kjeller.

Det gjøres oppmerksom på at selger boligselgerforsikring kun omfatter tomteforhold og ikke bygningsmasse. Dette grunnet tilstand på hytten, samt at det ikke foreligger tilstandsrapport el., som er vilkår for å kunne tegne boligselgerforsikring.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?