Velkommen til Rogalandgata 50!

Haugesund - Sentralt beliggende selveierleilighet over to plan - Meget pent oppusset bolig med 3 soverom

Prisantydning:
 1 990 000
Eiendomstype:
Tomannsbolig
P-rom/BRA:
111/111 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 990 000
Eiendomstype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1950
Primærrom
111 kvm.
Bruksareal
111 kvm.
Bruttoareal
119 kvm.
Soverom
3
Tomt
521 m²
Kommune
Haugesund
GNR
33
BNR
625
Oppdragsnr.
1-0157/20
Finnkode
181670099

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Leiligheten inneholder:

2.etg: Gang, bad, 2 soverom, stue med kjøkken i åpen løsning
Loft: Stor stue samt soverom

+- Standard

Leiligheten er smakfullt innredet og fremstår både moderne og i god stand. Hele leiligheten er bygget opp på ny og holder god standard. Vegger og tak er kledd med gipsplater som er sparklet og malt med listfrie overganger. Alle oppholdsrom har eikeparkett. Det er lagt inn downlights i tak. Meget flott bad som er flisebelagt på vegger og gulv. Flott dusjnisje med glassvegg og god plass. Pen baderomsmøbel i heltre. Opplegg for vaskemaskin og gulvvarme. Kjøkkeninnredning fra IKEA i lys utførelse. Leiligheten er innflyttingsklar

+- Beliggenhet

Sentral og attraktiv beliggenhet helt sør i Rogalandgata. Fra eiendommen er det kort vei til Haugesund sykehus, Høgskolen Stord Haugesund og Haugesund sentrum. Butikk ligger like ved leiligheten og det er kort vei til videregående skoler som Haugaland og Vardafjell. Området er etterspurt og i stor grad bebygget med rekkehus, enebolig og andre tilsvarende boliger.

+- Omkostninger

49 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
58 522,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Adkomst

Følg Rogalandgata sørover til du kommer til Coop matbutikk på høyre side av veien. Leiligheten ligger i neste bolighus like etter butikken.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:

Tomannsboligbygget i 1950. Boligen er oppført på plassstøpt betong. Betonggulv. Etasjeskillere i tre. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Vinduer i tre med trekarm og isolerglass.
Pipe i tegl som er utvendig påsatt mansjett, ildsted i stuen.
Saltak i trekonstruksjon som er utvendig tekket med skifer.
Tilstanden på boligen fremstår som generelt god, både innvendig og utvendig. Det må allikevel påregnes vedlikehold av boligen. Utvendig trekledning trenger noe utvendig behandling.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann senere i rapport. Jeg anbefaler at rapporten leses i sin helhet.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyring

+- Diverse

«Disponibelt rom» er en uformell klassifisering av rom i bolig/bygning som innebærer at arealet kan tas i bruk, men høyst sannsynlig ikke oppfyller gjeldende krav til varig oppholdsrom.

Loftet er noe forandret fra original byggetegning. Tidligere var det to pikeværelser og noen kott, i dag er det to pikeværelser og en loftstue.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?