Velkommen til Flathauggata 35!

Haugesund

Haugesund - Hasseløy - Innholdsrik andelsleilighet over to plan - 2 bad

Prisantydning:
 1 490 000
Eiendomstype:
Andelsleilighet
P-rom/BRA:
96/101 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 490 000
Fellesgjeld
kr  271 471
Totalpris
kr 1 761 471,-
Fellesutg.
kr  4 079 per mnd.
Eiendomstype
Andelsleilighet
Byggeår
1953
Primærrom
96 kvm.
Bruksareal
101 kvm.
Bruttoareal
113 kvm.
Soverom
2
Tomt
2843 m²
Kommune
Haugesund
GNR
38
BNR
20
Oppdragsnr.
1-0202/20

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Flathauggata 35 på idylliske Hasseløy. Leiligheten som går over to plan ligger fint plassert i en korsdelt firemannsbolig helt vest på Hasseløy. Rundt boligen er det en koselig hage med gressplen og godt med areal. Leiligheten er lys og trivelig og er innholdsrik. Det er 2 bad i leiligheten og i tillegg egen kjellerstue m.m. Fra stuen har man direkte adkomst til en felles terrasse som er avdelt mot naboen. Flott sentrumsnær beliggenhet i et etablert og etterspurt boligområde.

+- Innhold

Praktisk innredet over to plan og inneholder:

1. etasje: Entre/gang, to soverom, baderom, kjøkken og stue med utgang til balkong.

Underetasje: Kjellerstue, baderom, soverom og bod.

Soverom og kjellerstue har ikke vinduer som stiller krav til lysinngang og rømning. Vindeltrapp til kjeller stiller ikke krav til bredde.

+- Standard

Lys og trivelig leilighet med lyse og moderne fargevalg. Vegger er kledd med malte panelplater. Gulv er belagt med moderne laminat og eller parkett. Flott nyere kjøkkeninnredning i hvit utførelse. Børstet stål over kjøkkendisk. Integrert stekeovn. Kjøkken og stue er i åpen løsning og det er montert downlights i takhimlingen. Bad på hovedplan er belagt med fliser på gulv og våtromsplater på vegger. Dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.
Kjelleren er innredet med kjellerstue som har fliser på gulv og malte plater på vegger og i tak. Vindeltrapp mellom etasjene. Disp.rom i kjeller er innredet med fliser på gulv og malte panelplater på vegger og tak. Bad i kjeller har fliser på gulv, våtromsplater på vegger. Forøvrig er det dusjkabinett, seksjon og wc.

+- Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Hasseløy like utenfor sentrumskjernen. Boligen ligger i den nordre delen av øya. Kort gangavstand til sentrum med de fleste fasiliteter. Barne og ungdomsskole ligger kun 1,1 km fra boligen. Barnehage, lekeplass og fotballøkke ligger i nærområde. Småbåthavn med mulighet for å søke om båtplass kun 50-100 meter fra boligen. Nordre del av Hasseløy er under regulering og det planlegges en storstilt utbygging i denne delen de neste årene. Det ligger skisserte tegninger på 150 boenheter med tillegg av næringsarealer. Dagligvarebutikk ligger inne i reguleringen og dette kan etterhvert komme tilbake på øya.

Litt om Hasseløy:
Hasseløy er et meget populært og sentrumsnært boligområde beliggende i rolige omgivelser like utenfor bykjernen. Boligområde blir stadig mer etterspurt.
Området er meget barnevennlig med stor lekeplass, fotballøkke og en velforening som er meget aktiv med tanke på befolkningens trivsel og da spesielt barna.

+- Omkostninger

480,- Hjemmelsovergang
480,- Pantsettelse
202,- Attestgebyr
4 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
——————————————–
5 262,- (omkostninger totalt)

I tillegg til ovennevnte kommer medlemskap i Haubo kr. 400,-. Deretter kr. 250,- per år. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil endre de totale omkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplanen er avsatt til boligformål. Nabotomta i sør er regulert til næring (Kystverket). Sentrumsplanen gjelder også her. Kopi av regulerings/planbestemmelser og kart, kfr. megler

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i offentlig gate etter gjeldende bestemmelser.

+- Adkomst

Følg veien over Hasseløy bru og ta til venstre i enden av bruen. Følg veien et stykk ned og hold høyre i enden av veien. Fortsett rett frem og videre forbi Kystverkets kontorbygg. Følg veien et lite stykke og 4-mannsboligen kommer på høyre side av veien.

+- Byggemåte

Bygget er hovedsakelig oppført i tre.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Lånevilkår

Lånenummer: 32408351331
Haugesund Sparebank, Hovedkontor
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 26.05.2020: 2.45% pa.
Antall terminer til innfrielse: 45
Saldo per 26.05.2020: 4 180 488
Andel av saldo: 275 361
Første termin/første avdrag: 30.12.2017 ( siste termin 30.06.2042 )

Borettslaget forventer at i løpet av en 5 års periode, så bør takene utbedres. Kostnaden med dette er usikker, men det vil bli låneopptak.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på baderom i hovedetasjen.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?