Velkommen til Skrevegen!

Fastlands Karmøy - Kolnes - Delvis opparbeidet tomt med båtfeste og flott utsikt

Prisantydning:
 1 750 000
Eiendomstype:
Tomt
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 750 000
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Tomt
1393 m²
Kommune
Karmøy
GNR
114
BNR
9
Oppdragsnr.
1-0165/20
Finnkode
197748633

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Beliggenhet

Flott beliggenhet med fantastisk utsikt over Førresfjorden. Tomten er stor og skråner mot øst. Den er delvis opparbeidet.

Beliggende i skånet terreng og utsyn mot sjø- og fjellandskap bor en virkelig i ett med naturen. På Kolnes bor en litt på landet samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finnerman de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino.

Et svært barne- og familievennlig område. Trygg gangveg til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Kolnes barneskole, Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene går like nedenfor leiligheten.

I nærområde er det et godt miljø samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL som har et idrettsanlegg med både kunstgress, hall og grasbane. Golfbanen har seilt opp som et populært samlingspunkt.

+- Omkostninger

43 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
56 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kommuneplanens bestemmelser er også gjeldende her. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i plankart og de gjeldende planbestemmelsene for området. Kopi av reguleringsbestemmelser, regulerings- og kommuneplankart og ligger vedlagt i salgsoppgaven. Bestemmelser til kommuneplanen kan rekvireres hos megler.

+- Adkomst

Ta av E134 mot Kolnes. Følg skrevegen i retning Aksnes. Ta av til høyre mot hest og deretter en U-sving/første avkjørsel til høyre. Tomten ligger som første avkjørsel på venstre side.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Mulighet for tilknytting til fiberbredbånnd (Altibox).

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?