Velkommen til Vassbrekkevegen 52!

4-roms selveierleilighet ny i 2014

Prisantydning:
 2 460 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
89/89 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 460 000
Fellesutg.
kr  2 331 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2014
Primærrom
89 kvm.
Bruksareal
89 kvm.
Bruttoareal
95 kvm.
Soverom
3
Tomt
5438 m²
Kommune
Haugesund
GNR
1
BNR
71
Oppdragsnr.
1-0178/20
Finnkode
180324061

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Leiligheten ligger i nederste etasje i bygget og inneholder: Gang, vaskerom, bad, stue/kjøkken og 3 soverom.

I tillegg medfølger rett til fast parkeringsplass i carport, samt bod.

+- Standard

Boligen holder en moderne, normal standard.

– Stue med arealeffektiv og sosial åpen kjøkkenløsning. God plass til både sofa og spisegruppe. Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys i rommet. Varmepumpe og utgang til stor, herlig terrasse. Her er god plass til lounge, spisebord m.m.
– Lekker, tidløs kjøkkeninnredning med mye oppbevarings- og benkeplass. Hvitevarer er integrert (platetopp, komfyr, mikro, oppvaskmaskin, kjøleskap og ventilator).
– Romslig hovedsoverom med stor og flott garderobeløsning.
– Leiligheten har ytterligere 2 soverom, begge med garderobeskap.
– Helfliset, moderne bad med dusjkabinett, veggmontert klosett og servant nedfelt i baderomsinnredning. Varmekabler i gulv.
– Separat vaskerom som inneholder varmtvannsbereder, opplegg for vaskemaskin og sprinklersentral. Det er i tillegg fordelerskap for rør-i-rør for tappevann.
– Gang/entré med stor skyvedørsgarderobe.

Overflater:
Gulv: Parkett, fliser og belegg.
Vegger: Tapetserte flater, malt glassfibervev, malte flater og fliser
Himlinger: Malte bygningsplater.

+- Beliggenhet

Leiligheten ligger i landlige, men samtidig sentrumsnære omgivelser på Vassbrekke, like øst for Raglamyr. Fra leiligheten er det gangavstand til barnehage og alle fasilitene på Amanda storsenter og ellers på Raglamyr. Kort vei til fantastiske turområder i blant annet Djupadalen og på Steinsfjellet. Strategisk beliggenhet med enkel adkomst til E-134.

Djupadalen er kanskje det mest populære rekreasjonsområdet i Haugesund. Enten du skal lufte den firbeinte, jogge eller ta med familien på søndagstur finnes det et vell av muligheter med stier og turveier. I hjertet av Djupadalen ligger Eivindsvatnet, som er et godt utgangspunkt for spennende turer. Herfra kan dere til eksempel gå opp til Steinsfjellet, Kattanakk, utsiktspunktet Årkjå eller en barnevennlig runde rundt selve vannet, gjerne med en velfortjent sjokoladepause i gapahuken. I sommerhalvåret er Eivindsvatnet et yndet sted for badeglade i alle aldre. Her finnes barnevennlige badeplasser, felles grill og benker.

Steinsfjellet er en slags samlebetegnelse for friområdet/platået øst i Haugesund. På toppen av Steinsfjellet troner den gamle tv-masten – Dette er et flott utsiktspunkt hvor man kan skue utover byen og havet i vest. Videre kan man bevege seg østover på platået. Her er det anlagt turvei inn til Krokavatnet, og ellers er det turstier opp til topper som Søre Krokvassnut, Presten, Såt og helt bort til Nesheim og Håvåshytta. Steinsfjellet har egen kafé/seter, Kringsjå, som normalt holder åpent søndager mellom kl. 10 og 14. Kringsjå er et ypperlig mål for de minste turgåerne, ikke minst ettersom det er mulighet for vafler og saft når man kommer frem (i åpningstiden). Det går sti inn til Kringsjå både fra Skåredalen og parkeringen på Steinsfjellet. Deler av Steinsfjellet “holdes ryddig” av villsauer hele året.

+- Omkostninger

61 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
70 022,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert/avsatt til boligformål. Både kommuneplanen og reguleringsplan (detaljregulering for Vassbrekke øst – RL1670) er gjeldende. Kopi av planbestemmelser og kart, kan fås ved henvendelse til megler.

+- Parkering

Boligen har fast parkeringsplass i carport like utenfor inngangspartiet.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Flermannsbolig bygget i 2014. Boligen er oppført på støpt såle, med plassstøpt grunnmur i bakkant(mot grunn. Betonggulv. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler og noe fasadeplater. Kompakttak som er tekket med asfaltpapp. Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk. Luft/luft varmepumpe. Varmekabler i gulv på baderom. Det er installert ventilasjonsanlegg i boligen.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?