Velkommen til Solvangvegen 26!

Familiebolig med attraktiv beliggenhet og super planløsning - Moderniseringsbehov - Stort potensial!

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
139/203 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1951
Primærrom
139 kvm.
Bruksareal
203 kvm.
Bruttoareal
218 kvm.
Soverom
3
Tomt
590 m²
Kommune
Haugesund
GNR
28
BNR
276
Oppdragsnr.
1-0194/20
Finnkode
180239314

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Eneboligen er oppført over 3 plan og inneholder:

1. etasje: Stue, kjøkken, bad, trapperom, hall med trapp og vindfang.
Loft: 3 soverom, stue, bad, wc og hall med trapp.
Kjeller: Gang, vaskekjeller og 5 boder.

I tillegg er det oppført garasje med et BRA på 12 m2.

+- Standard

Innvendig har boligen velholdt, men eldre/umoderne standard og et generelt behov for modernisering. Den er hovedsakelig innredet med eikeparkett, vinylbelegg og vegg-til-vegg tepper på gulv, samt tapetserte vegger

Hovedetasje:
– Romslig stue med mange innredningsmuligheter! Vedkamin.
– Spisestue med god plass til stor spisegruppe. Utgang til lun og solvendt terrasse med plass til f.eks utemøbler og grill.
– Kjøkkenet med plass til frokostbord. Kjøkkeninnredning med folierte fronter.
– Bad som inneholder vask, toalett og dusjkabinett. Avtrekksvifte i vegg og vindu. Vinylbelegg med oppbrett på vegg. Baderomsplater på vegger.
– Hall/trappegang som gir et fint førsteinntrykk av boligen.
– Vindfang med oppbevaringsplass for yttertøy og sko.

Loftsetasje:
– Denne etasjen har 3 gode soverom. Hovedsoverom har plassbygget garderobeløsning.
– God loftstue – Ideell som «ungdomsavdeling» eller TV-stue.
– Romslig bad med badekar og baderomsinnredning med vask. Vinylbelegg med oppbrett på vegg. Våtromstapet på vegger. Ventil i vegg og vindu.
– Separat WC-rom innredet med klosett.
– Hall/gang med trapp ned til hovedetasje. Utgang til altan.

Kjeller:
– Vaskekjeller som inneholder opplegg for vaskemaskin, utslagsvask og stoppekran med vannmåler. Det er varmtvannsbereder i gang på ca. 200 liter fra 2003. Betongvegger, trepaneler og betonggulv.
– Meget gode lagringsmuligheter i kjelleren – Her er til sammen 5 boder.

+- Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet på Solvang, med gangavstand til barnehager, skoler (inkludert Solvang og Haraldsvang) dagligvareforretninger, treninssenter, idrettsanlegg og fantastiske rekreasjonsområder som Djupadalen og Vangen – Kanskje de mest populære rekreasjonsområdene i Haugesund!

Enten du skal lufte den firbeinte, jogge eller ta med familien på søndagstur finnes det et vell av muligheter med stier og turveier her. I hjertet av Djupadalen ligger Eivindsvatnet, som er et godt utgangspunkt for spennende turer. Herfra kan dere til eksempel gå opp til Steinsfjellet, Kattanakk, utsiktspunktet Årkjå eller en barnevennlig runde rundt selve vannet, gjerne med en velfortjent sjokoladepause i gapahuken. I sommerhalvåret er Eivindsvatnet et yndet sted for badeglade i alle aldre. Her finnes barnevennlige badeplasser, felles grill og benker.

Haraldsvang Naturpark, også kalt “Vangen”, er et av de mest sentrumsnære turområdene i Haugesund – Lett tilgjengelig enten du går, sykler eller kjører bil. I hjertet av Vangen ligger Skeisvannet hvor det er anlagt sandstrand og stupetårn på østsiden. På varme sommerdager er dette et yndet sted for avkjøling, bading og hygge for Haugesundinger i alle aldre. Vangen tilbyr fantastiske turmuligheter for både store og små. Et nettverk av turveier og stier strekker seg fra Vangen til Kattanakk, Djupadalen og helt opp til Steinsfjellet.

Sørvest for Vangen ligger den store idrettsparken i Haugesund. Parken byr på fotballbaner, ballbinger, volleyballbaner, ishall, klatrevegg, skytebane, svømmehall, turnhall, skatehall, tuftepark, friidrettsarena med mer.

Fra eiendommen er det i tillegg kort vei til sentrum og alle fasilitetene som befinner seg her.

+- Omkostninger

49 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
62 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Gjeldende planer for området er kommuneplanen i Haugesund (1106PLAN-KP3), samt reguleringsplan for Solvang- Ramsdalen (RL779) og Reguleringsplan for Astreavegen (RL1260). Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til/avsatt til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkeringsmuligheter i garasje og gårdsrom.

+- Byggemåte

Boligen er i følge takstmann oppført med grunnmur i betong, trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler. Saltak i trekonstruksjon tekket med skifertakstein. Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

Garasje: Gulv av skiferheller og ringmur i betong, det er vegger i bindingsverk. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med bølgeeternitt og takrenne i sink. Vippeport, vindu i trekonstruksjon. Det er ett felt i veggen som er kledd med plastfolie.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Vedovn i loftsetasje og vedkamin i 1. etasje.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?