Velkommen til Asalvikvegen 46!

Asalvikvegen - Særpreget 6-roms leilighet over 2 plan med altan og nydelig utsikt - Garasjeplass medfølger

Prisantydning:
 3 390 000
Eiendomstype:
Aksjeleiliget
P-rom/BRA:
128/149 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 390 000
Fellesutg.
kr  2 923 per mnd.
Eiendomstype
Aksjeleiliget
Byggeår
1948
Primærrom
128 kvm.
Bruksareal
149 kvm.
Bruttoareal
16 kvm.
Soverom
4
Tomt
1145 m²
Kommune
Haugesund
GNR
28
BNR
487
Oppdragsnr.
1-0105/20
Finnkode
180343417

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Leiligheten er innredet over 2 plan og inneholder:

Hovedplan: Gang/hall, wc, bad, soverom, bibliotek/soverom, kjøkken, spisestue og stue

Sokkelplan: Gang, bad, 2 soverom

Kjeller: Bod

Loft: Gjesteværelse ( Ypperlig som hjemmekontor), felles gang, bod samt halvpart av tørkeloft

+- Standard

Sjarmerende og særpreget leilighet med god atmosfære. Leilighetens romløsning, størrelse og materialvalg gjør denne leiligheten til en unik mulig i dagens marked.

– Romslig hall som inneholder plassbygget garderobe samt plassbygget seksjon med speil. Hallen har mange særpregede detaljer tegnet av arkitekten. Den lekre, originale trappen med håndlaget rekkverk går ned til sokkeletasjen herfra.

– Behagelig stue med en flott utsikt mot Smedasundet. Store vindusflater mot vest og syd gir godt med naturlig lys. Utgang til sydvendt altan. Adkomst mellom stue og spisestue via store skyvedører. Dørene er tegnet av arkitekten og er godt ivaretatt.

– Lyst og trivelig kjøkken med plassbygget innredning, god skapplass samt plass til spisebord. Fra kjøkkenbordet kan man sitte og nyte et godt måltid mens man ser ut av de vakre takvinduene som er med på å gi leiligheten et ekstra særpreg. Kjøkken og spisestuen er adskilt. Kjøkkenet er malt i lyse farger og kombinert med det flotte gulvet i sjakkmønster får man her en helt riktig stemning i tråd med leilighetens stil.

– Biblioteket i leiligheten er originalt og meget særpreget. Dette rommet er tegnet av arkitekten og alle de ærverdige teakdetaljene er bevart. Her er plassbygde bokhyller , skrivebord samt vedovn. Her kan man jobbe hjemmefra mens man nyter utsikten sydover mot Smedasundet. Rommet kan også benyttes som soverom.

– Leiligheten har 3/4 romslige soverom. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, samt garderobeskap. Soverom nr. 2 er innredet som bibliotek og ideelt som gjesterom/kontor eller barnerom.

– Badet på hovedplan er originalt og tegnet av arkitekten. Badet har mosaikkfliser og er særpreget. Toalett er bygget i et eget rom og holder samme stil som bad. For tilstand på bad/wc se tilstandsrapport.

Sokkeletasjen:

Gang og begge soverom har særpregede elementer. Senger og garderobeskap er plassbygget i teak. Baderom har fliser på gulv og vegger. Bad er bygget med inspirasjon fra skipsindustrien og er i tråd med leilighetens stil. Badet er meget godt utnyttet på tross av størrelsen. Bad er originalt.

Overflater:
Gulv: Gang, soverom, stuer har parkettgulv – Mosaikkfliser på baderommene.
Vegger: Malte flater. Fliser på baderom
Himlinger: Malte flater

+- Beliggenhet

Attraktiv, sentral og samtidig tilbaketrukket beliggenhet i rolige omgivelser. Asalvikvegen er en ettertraktet adresse i Haugesund. Veien strekker seg fra Byparken til Asalvik Bad, og mange av eiendommene her har meget gode solforhold og nydelig utsikt mot vest. Det gjelder også denne leiligheten – Altanen er romslig og lun, sydvestvendt med flott utsikt.

Fra leiligheten er det behagelig gangavstand (kun ca. 10 minutter) til alle fasilitetene i sentrum, Byparken og den vakre Kyststien som starter ved Killingøy – Her kan du med andre ord la bilen stå og beina gå. Asalvik Bad byr på barnevennlig sandstrand, grill, solstoler og flytebrygge. Stranda ligger kun et par hundre meter fra boligen.

+- Omkostninger

4 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
——————————————–
4 100,- (omkostninger totalt)

Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil endre de totale omkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Følgende plan er pt til høring hos kommunen: «AKH AS arkitekter ønsker på vegne av forslagsstiller å omregulere Asalvikvegen 40 & 42 på Hauge, regulert til industri/bolig (RL 793). Reguleringsarbeidet skal legge til rette for boligbebyggelse i 4-5 etasjer med leiligheter på eiendommen. Planområdet omfatter i tillegg noe sjøareal da det er ønske om å etablere småbåthavn. Vi ønsker også å vurdere adkomstveien. Behovet for konsekvensutredning er vurdert. Planen faller ikke inn under forskriftens vilkår. Planforslag vil være i samsvar med Kommunedelplan for Sentrum (RL 1700).»

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i egen garasje eller på felles parkeringsplass.

+- Adkomst

Fra Byparken: Kjør mot Skåre kirke og Hauge skole. Ta inn til venstre i Asalvikvegen. Følg veien et lite stykke, og du får leilighetsbygget på venstre hånd. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Se kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Det er peisovn i stuen.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige. Det er tillatt med dyrehold, så fremt dette ikke medfører utilbørlig sjenanse.

Bygget skal pusses opp i 2019/2020, i følge styreleder i boligaksjelaget.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?