Velkommen til Rogalandgata 108!

Særpreget enebolig med garasje - Godkjent hybelleilighet i kjeller

Prisantydning:
 3 500 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
206/252 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 500 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1917
Primærrom
206 kvm.
Bruksareal
252 kvm.
Bruttoareal
272 kvm.
Soverom
4
Tomt
413 m²
Kommune
Haugesund
GNR
30
BNR
692
Oppdragsnr.
1-0190/20
Finnkode
179489825

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Boligen er innredet over tre plan, i tillegg til delplan, og inneholder:

Hovedplan:
Vindfang, hall, gang m/bi-inngang (brukes av hybelleilighet), wc, spisestue, kjøkken og stue med utgang til terrasse.

Andre etasje:
Gang, 3 soverom, klesrom/kontor og bad. Hovedsoverom har utgang til balkong.

Underetasje:
Gang, bad/vaskerom, wc, kjøkken, soverom og stue med utgang til terrasse.

Garasje og to utvendige sportsboder.

+- Standard

Boligen holder en bra standard og er oppusset de senere år. Den er hovedsakelig innredet med parkett/eikegulv og tapetserte/malte vegger.

Spisestue, stue og kjøkken i åpen løsning med effektfull nivåforskjell. Her er en-stavs heltre eikegulv som er nylakket. Her er varmepumpe, peis, vedovn og downlights. Fra nedre del av stuen er det utgang til skiferplatting. Nye vinduer og ny terrassedør med soldemping. Terrassedør har også sikkerhetsglass.

Kjøkken er fra 2010 med hvit innredning og benkeplate i eik. Integrert stekeovn/platetopp.

Hovedbad er flisebelagt i 2010 (med ny membran) og har varmekabler i gulv. Dette inneholder wc, seksjon med nedfelt vask, dusjkabinett og uttak for vaskemaskin. Vindu produsert 2009.

Samtlige soverom i hoveddelen har eikeparkett på gulv. Praktiske og plassbygde garderobeløsninger. Hovedsoverom har utgang til balkong. Ny terrassedør med sikkerhetsglass produsert 2019.

Hybelleiligheten er pusset opp og godkjent i 2014 og holder en god utleiestandard. Stue har eikeparkett på gulv, vedovn og downlights. Stor vindusfasade i stue med vinduer og terrassedør produsert i 2009. Kjøkken har flisebelagt gulv, hvit innredning og varmekabler. Fullfliset bad m/dusjnisje, seksjon med nedfelt vask, uttak vaskemaskin og varmekabler. Separat wc med wc/vask og flisebelagt gulv.

Se forøvrig selgers egenerklæring og vedlagt tilstandsrapport.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger like ovenfor sentrumskjernen i Haugesund med sentrum kun et par minutter unna.Her er gode shoppingsmuligheter – enten du vil ta turen til Markedet kjøpesenter eller besøke en av butikkene i den koselige gågata.

I sentrum finner du i tillegg et bredt utvalg av restauranter og kafeer, samt underholdning og kulturtilbud. På den solrike kaien kan du nyte et glass vin, en bedre middag, eller danse natten igjennom på et av utestedene.

Fra Rogalandgata 108 er det i tillegg kort vei til byens flotte rekreasjons- og friluftsområder, som Steinsfjellet og Djupadalen. Dette er områder som blir benyttet til turgåing hele året. Et nettverk av stier og turveier gir byens innbyggere fantastiske muligheter til å oppleve den flotte naturen. Om sommeren er det stor badeaktivitet i Eivindsvannet

Her kan man leve bilfritt og de fleste attraksjoner kan nås på sykkel eller til fots. På tross av umiddelbar nærhet til byens puls ligger eiendommen skjermet og tilgangen grøntarealer er gode.

Kort avstand til bl.a. Solvang, Haraldsvang, og Vardafjell skole, samt byens største idrettsanlegg.

+- Omkostninger

87 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
0 000,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
100 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til boligformål.

+- Parkering

Parkering på egen tomt og i garasje. Forøvrig parkering i offentlig gate etter gjeldende bestemmelser.

+- Byggemåte

Boligen er iflg. takstmann oppført med grunnmurskonstruksjon av betong. Trebindingsverk kledd med trepaneler. Vegg mellom garasje med pusset teglsteinsmur. De fleste vinduer og utvendige dører er av nyere dato (2010-2018), levert av Førre Trevare. Saltakskonstruksjon av tre tekket med teglsteinspanner.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Oppvarming via vedfyr (i hoveddel og hybelleilighet), varmepumpe i hoveddel. Forøvrig elektriske varmekabler og panelovner.

+- Diverse

Radonmåling: Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?