Velkommen til Svoldergata 1!

VISNING V/PÅMELD- Lekker leilighet i attraktivt område - Flott og solrik uteplass - Epoq kjøkken - Ekstra rom på loft - Bod på 50 kvm.

Prisantydning:
 1 500 000
Eiendomstype:
Aksjeleiliget
P-rom/BRA:
70/129 m2
Visning:
04.06.2020 16:00 - 18:00
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 500 000
Fellesgjeld
kr  99 855
Totalpris
kr 1 599 855,-
Fellesutg.
kr  2 900 per mnd.
Eiendomstype
Aksjeleiliget
Byggeår
1950
Primærrom
70 kvm.
Bruksareal
129 kvm.
Bruttoareal
143 kvm.
Soverom
2
Tomt
1392 m²
Kommune
Haugesund
GNR
28
BNR
921
Oppdragsnr.
1-0175/20
Finnkode
179486075

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Kjeller: Uinnredet kjellerrom.
1. etasje: Gang, stue, kjøkken, 2 soverom, baderom.
Loft: Innredet loftsrom

+- Standard

Gang:
Praktisk og hyggelig entrè med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Praktiske oppbevaringsløsninger.

Stue:
Romslig stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig dagslys. Stuen er malt i farger som gir et moderne preg. Det er montert peis som varmer godt på kalde dager. Fra stuen er det utgang til en svært hyggelig terrasse med gode solforhold. Trapp ned til hagen.

Kjøkken:
Lekkert og stilrent Epoq kjøkken fra 2017 med god skap- og benkeplass. I 2020 ble det lagt fliser på veggen for beskyttelse. Selger har åpnet opp ved å fjerne en vegg mot stuen. Integrert platetopp, komfyr, ventilator, kjøleskap og oppvaskmaskin. Kjøkkenet har fått tilstandsgrad 1 av takstmann.

Soverom:
2 romslige soverom i leiligheten. God plass til oppbevaring av klær og evt. installasjon av skyvedørsgarderobe. Soverom 2 passer utmerket som barnerom/kontor eller gjesterom. Det som i dag brukes som hovedsoverom er lydisolert med lydbøyler og to lag standardgips i tillegg til 6mm kryssfinerplater.

Rom på loft:
I tillegg er det et rom på loftet som kan innredes etter ønske, for eksempel ekstra stue eller soverom.

Baderom:
Baderommet innholder dusjkabinett, servant og toalett. Malt gulvbelegg og malte vegger.

Bod i kjeller:
Stor bod på ca. 50 kvadrat i kjelleren, andre aksjeeiere har bygget seg ned med trapp til kjeller. Dersom dette skal gjennomføres må det legges inn søknad til aksjelaget.

Overflater:
Gulv: Laminat, for det meste.
Vegger:
Himlinger:

+- Beliggenhet

Enten du går eller sykler, vil du uansett oppleve at det aller meste er innen kort avstand når du bor i Svoldergata 1. Det som er så fantastisk med Hauge er følelsen av å bo i et trygt og barnevennlig nabolag, samtidig som du kan rusle ned til liv og røre i sentrum på bare 10-15 minutter. Dere vil sette stor pris på nærheten til skoler, barnehager og den innholdsrike idrettsparken i Haugesund. Barne-, ungdomsskole og videregående finner dere i nærområdet (Hauge skole, Skeisvang og HTG).

Er dere glad i friluftsliv, eller kanskje det er viktig med grøntarealer for å lufte den firbeinte? Lotheparken, en grønn liten lunge, ligger få steinkast unna. Her kan dere klatre opp trappene og nyte flott utsikt på toppen av berget, mot havet i vest. Opplev den ville og vakre Kyststien, som starter i enden av Skillebekkgata, eller legg joggeturen i retning Vangen, opp til Kattanakk og derfra til Djupadalen og Eivindsvatnet. På varme sommerdager er det herlig å kunne kjøle seg ned i Skeisvannet eller Asalvika, hvor det er anlagt barnevennlig sandstrand, stupetårn og solstoler. I Vangen finner dere også en stor, familievennlig lekeplass.

Haugesund har investert mye i idrett de siste årene, og dette gjenspeiles i den store idrettsparken beliggende få minutter øst for Hauge. Her er det anlagt stort fotballanlegg, volleyballbaner, flerbrukshall, innendørs klatrevegg, ishall, svømmehall m.m. Man finner i all hovedsak et godt idrettstilbud til de aller fleste.

+- Omkostninger

480,- Hjemmelsovergang
480,- Pantsettelse
202,- Attestgebyr
4 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
——————————————–
5 262,- (omkostninger totalt)

I tillegg til ovennevnte kommer medlemskap i Haubo kr. 400,-. Deretter kr. 250,- per år. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil endre de totale omkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Kommuneplaner:
Id: 1106PLAN-KP3
Navn: Kommuneplanens arealdel 2014-2030
Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende

Reguleringsplaner:
Id: RL540
Navn: Karmsundgta/Rogalandgata/Skjoldavegen/Stiklestadgata

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

+- Parkering

Parkering i offentlig gate etter gjeldene bestemmelser.

+- Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Boligen er oppført på plassstøpt grunnmur, betonggulv. Etasjeskiller i tre. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Seksjoneringsvegg i betong/mur. Saltak i trekonstruksjon som er utvendig tekket med skifer.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn og elektrisk oppvarming.

+- Diverse

Husdyr er tillatt med forbehold om tillatelse fra de andre i samme oppgang. Dersom husdyret er til sjenanse for de andre leietakerne, kan husdyret bli krevet fjernet ved avstemming jf. husordensreglene punkt 13.

Det anbefales å sette seg godt inn i aksjelagets husordensregler og vedtekter.

Kommentarer fra takstrapporten:
TG 2 Grunn og fundamenter: Det er saltutslag på vegger i kjeller. Dette er grunnet manglende eller foreldet drenering.
TG 2 Yttervegger: Tilstandsgrad settes grunnet alder.
TG 2 Piper, ildsted: Tilstandsgrad settes grunnet alder.
TG 2 Bad Tilstandsgrad settes grunnet alder.
TG 3 Det er motfall på gulvet mot sluk.
TG 2 luftbehandling baderom: Det er ikke luftespalte i dør, og det er ikke installert mekanisk avtrekksvifte. Dette bør etableres.
TG 2 Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Tilstandsgrad settes grunnet alder.

Kommentarer fra egenerklæringen:
Har sparklet over våtromstapet med våtromssparkel og malt med våtromsmaling. Gulvet er malt.
Saltutslag i grunnmur.
Sprekk i mur i kjellerbod.
Tussetroll i kjellerbod.
Haugaland Kraft har skiftet til ny strømmåler. Samsvarserklæring foreligger.

Satt opp nye vegger fra stue mot soverom. Soverom 2 er lydisolert med lydbøyler og to lag standardgips i tillegg til 6mm kryssfinerplater. Satt opp wallls to paint plater og nytt gulv. Soverom 1 har fått nytt gulv. Kjøkken, satt opp nytt kjøkken fra Epoq i 2017. Fliset i 2020. Nye vegger i 2017. Har åpnet opp mellom stue, kjøkken og gang, dette ble gjort i 2017. Nye gulv i alle rom. De fleste flater er malte i 2020. Varmtvannstank flyttet fra kjøkken til kjellerbod i 2017.

Selskapets aksjekapital er på kroner 580.000,- fordelt på 10 aksjer a kr. 58.000,- jf. aksjelagets vedtekter pkt. 2.

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Lurer du på noe?