Velkommen til Spannavegen 15!

Innholdsrik enebolig i familievennlige Solvang skolekrets - 220 kvm med 4 soverom og 3 stuer - Garasje

Prisantydning:
 2 490 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
190/220 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 490 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1917
Primærrom
190 kvm.
Bruksareal
220 kvm.
Bruttoareal
251 kvm.
Soverom
4
Tomt
379 m²
Kommune
Haugesund
GNR
32
BNR
52
Oppdragsnr.
2-0044/20
Finnkode
179288112

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

I underetasjen:
Gang med oppbevaringsplass, mellomgang, vaskerom, disponibelt rom innredet som soverom, disponibelt rom innrede som kjellerstue.

Underetasjen er varierende innredet og har takhøyde fra ca. 2,0 m – 2,23 m.

Gang, mellomgang og vaskerom er ikke innredet og hovedsakelig med betonggulv og vegger eller lignende. Disponible rom er innredet med gulv, vegger og tak.

I hovedetasjen:
Hall med garderobeplass, toalett, kjøkken, spisestue og stue.

I hall som ønsker deg velkommen inn i Spannavegen 15 har en stort gulv-areal med andre god plass til alt av familiens sko- og yttertøy. Oppusset toalett rom med moderne overflater, toalett og innredning.

I etasjen finner en stort kjøkken-rom med stort kjøkken og med god plass til spisebord i rommet. Solid kjøkken med medfølgende kjøl/fryseskap, komfyr og oppvaskmaskin.

Herlig, luftig stue som er todelt som de ofte var på begynnelsen av 1900-tallet. En faller naturlig som spisestue med plass til spisebord for alle anledninger og den andre perfekt for stort sofahjørne. Vedovn.

Gjennomgående i eneboligen er et luftig preg med gode takhøyder og en rekke store vindusflater for godt med naturlig lys.

I 2. etasje:
Gang, bad, 4 soverom og mindre loftstue.

Takhøyde på 2,5 m og det merkes.

Tiltalende, oppusset bad med belegg på gulv og lyse, baderomsplater på vegg, Pen baderomsinnredning med sideskap, overskap med speil, toalett og dusjkabinett. I etasjen finner en 4 gode soverom og det er mindre loftstue.

I loftsetasjen:
Gang, stort lagringsrom, 3 boder og 2 rom tidligere brukt som soverom.

+- Standard

– Ærverdig enebolig/villa oppført i ca. 1917 som er påbygd i 1978.
– Det ble opplyst i tidligere salgsoppgave att skifer ble lagt om i ca. 1974.
– Varierende alder på vindu i eneboligen, det registreres vindu fra 2000 på kjøkken, disponibelt rom og kjellerstue. Utskiftinger på enkelte/flere vinduer må påregnes.
– Sikringsskap i underetasjen og i hoved-delen, det er nyere automatsikringer og nyere inntak i hoveddelen av eneboligen.
– Toalett oppusset i 2016 med belegg på gulv, baderomsplater på vegg, ny innredning og toalett.
– Flott kjøkken som ble satt inn i 2001.
– Bad oppusset i 2017 med ny sluk i gulv, belegg på gulv og baderomsplater på vegg. Ny, flott innredning, sideskap, overskap, toalett og dusjkabinett. Arbeid belegg utført av MP Service AS, vegger utført som egeninnsats.
– Sentralstøvsuger i eneboligen, slangen antas att trenger utskiftning.
– Det er innlagt tv og internett fra Canal Digital. Det er varslet att det kommer GET-fiber i gaten.

+- Beliggenhet

Spannavegen 15 har barne- og familievennlig beliggenhet sentralt i Haugesund, like ved Vardafjell videregående skole. Fra eneboligen har barna trygg gangavstand til populære Solvang barneskole. Ellers kort avstand til skoler i alle alderstrinn og en rekke barnehager.

Eiendommen ligger fint til med sol fra morgen til langt på kveld. Solen kan nytes i bakgård, på terrasse eller i hagen mot vest.

Ellers kort gang/sykkelavstand til Vangen. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Lett tilgang til turområdene i Hollenderhaugen, i Vangen, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid.

Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse.

En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

Her har en alt i nærområde

+- Omkostninger

62 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
75 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering i asfaltert gårdsrom eller i enkel garasje.

+- Byggemåte

Enebolig oppført i tre på mur av tegl/sparesteinsmur og betong, taket er tekket med skifer og det er hovedsakelig doble vinduer.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Oppvarming

Eldre vedovn i stue, hovedsoverom og kjellerstue.

Ellers elektrisk oppvarming.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

+- Diverse

– Kun kjøl/fryseskap, komfyr og oppvaskmaskin medfølger i handelen.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Roger Frøyland

Stilling
Backoffice
E-post
roger@meglerhuset-rele.no
Telefon
93062776

Lurer du på noe?