Velkommen til Eivindstadvegen 17!

Tiltalende og innflytningsklar enebolig med skjermet uteområde - Oppusset i 2011-2020 - Carport! BUD FORELLIGGER!

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
104/115 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1994
Primærrom
104 kvm.
Bruksareal
115 kvm.
Bruttoareal
129 kvm.
Soverom
3
Tomt
466 m²
Kommune
Haugesund
GNR
31
BNR
309
Oppdragsnr.
1-0132/20

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

1. etasje:
Stor hall/trappegang, garderoberom/bod, vaskerom, bad og 2 gode soverom.

2. etasje:
Stue og spisestue med utgang terrasse, kjøkken med spiseplass, egen matbod og utgang altan. Gjestetoalett med vask.

+- Standard

1. etasje:
Eivindstadvegen 17 har lys og innbydende gang med garderobe som ønsker deg velkommen inn. I tillegg er det garderoberom med god plass til alt av familiens sko- og yttertøy. To gode soverom er det også her, der det ene har meget god plass til dobbeltseng eventuelt både sofa og spillmaskin.. Badet er stort og har god dusj, vask i seksjon og wc. Vaskerom med utslagsvask og arbeidsplass.

2. etasje:
Oppgang til luftig stue med koselig atomsfære og plass til flere salonger, samt utgang stor terrasse og hagestue. Store vindusflater løfter en allerede god romfølelse og sørger for godt med naturlig lys inn i rommet. Varmepumpe gir god oppvarming i eneboligen, men på kalde dager kan en fyre i vedovnen.
Moderne kjøkken med tiltalende, hvite fronter. Integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Kjøkkenet er av god størrelse som gir god skap- og benkeplass. Egen matbod på kjøkkenet. I rommet har en god plass til spisebord og utgang til altan i forkant av eneboligen.

+- Beliggenhet

Beliggende i barnevennlig boligområde med kort vei til skole, barnehage, flotte turområder rundt Eivindsvannet, samt dets mange badeplasser. Særdeles kjekke naboer og med snarvei til sentrum. Boligen og området må ses, velkommen til visning.

+- Omkostninger

69 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
82 222,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt. Det er carport i forbindelse med boligen. Fra byggår var det tiltenkt som garasje der carporten er, men søknad til dette ble ikke sendt inn slik det står om i pkt 3 i Den midlertidige ferdigattesten og det er heller ikke sendt inn i forbindelse med byggingen av carporten og er følgelig ikke godkjent.

+- Adkomst

Fra Kiwi i Skåredalen kjører en 700 meter nordover i Skjoldavegen. Ta til venstre inn i Eivindstadvegen like før Eivindsvannet og deretter første til høyre. Boligen kommer da på venstre hånd. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Enebolig bygget over to etasjer.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmekabler, varmepumpe, vedovn og ellers elektrisk oppvarming.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Lurer du på noe?