Velkommen til Viervegen 10!

Haugesund - Lysskar - VISNINGSPÅMELDING -Stor enebolig over tre plan. Garasje på ca. 50m2!

Prisantydning:
 3 990 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
230/303 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 990 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1986
Primærrom
230 kvm.
Bruksareal
303 kvm.
Bruttoareal
326 kvm.
Soverom
4
Tomt
870 m²
Kommune
Haugesund
GNR
35
BNR
1232
Oppdragsnr.
1-0106/20
Finnkode
174906191

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Enebolig oppført over tre etasjer.

Underetasje: Kjellerstue m/ sovealkove, kjellerstue, to boder, verksted, gang, bad, trimrom og et soverom.

Hovedetasje: Vindfang, hall m/ trapp, bad, vaskerom, kjøkken, stue, wc og tre soverom.

Loft: Gang, loftstue og et stort, uinnredet loftsrom.

+- Standard

Boligen fremstår hovedsakelig med laminat/belegg på gulvene, malte eller tapetserte veggflater og tak-essplater i himling. Baderom i underetasje og hovedetasje er flislagt på gulv. På vegger er det fliser, baderomsplater og malt glassfiberstrie.

Fra inngangspartiet ønskes du velkommen inn til en lys og romslig bolig. Entréen har plass til oppbevaring av yttertøy og sko, og direkte adgang til vaskerom med opplegg for vaskemaskin og skyllekar med veggbatteri. Svært nyttig for barnefamilier!

Fra hallen er det kort vei til tre soverom, gjeste-wc og fliselagt hovedbad med bl.a. badekar, dusj, nytt toalett fra 2018 og baderomsmøbel med vask/speil. Det er varmekabler i gulv på baderom.

Hovedsoverom
Hovedsoverommet er av god størrelse, og det er rikelig med plass til å innrede med dobbeltseng og tilhørende nattbord. Her kan vi nesten garantere en god natts søvn da rommet er vendt mot hagen og et rolig nabolag. Utgang til terrasse.

Fra hallen i entréen beveger vi oss videre inn til stuen. Store vindusoverflater slipper inn mye naturlig lys og skaper en god atmosfære. Med god plass til sofagruppe, bord og mediebenk og annet tilhørende møblement ligger alt til rette for at rolige stunder så vel som større, sosiale sammenkomster kan finne sted her. Stuen deles inn i naturlige soner, både med sofagruppe og spisegruppe. Stuen har forøvrig peis, noe du vil sette pris på ved kaldere årstider, eller bare som ren hygge. Fra stuen er det dessuten utgang til lun terrasse og hagen forøvrig.

Kjøkkeninnredning fra byggeår, som er blitt malt i senere tid. Benkeplate ble skiftet i 2008. Det er integrert platetopp, komfyr og ventilator, samt oppvaskmaskin. Her er det plass til spisebord. Godt med lagringsplass i over- og underskap!

Underetasjen har god takhøyde og fremstår som en fullverdig etasje. Imidlertid kan man merke seg at det på de originale bygningstegningene i all hovedsak er tegnet inn bodareal og lignende. Deler av etasjen, slik den er innredet nå, avviker fra dette. Etasjen har et bra potensial, da flere andre eneboliger i området har etablert sokkelleiligheter i denne type areal. Selger kan naturligvis ikke garantere at det lar seg gjøre, da ny eier eventuelt må søke kommunen om godkjennelse hvis man ønsker å gjøre et slikt tiltak. Slik etasjen er innredet nå er det et vell av lagringsplass, verksted til hobbybruk, oppholdsrom til for eksempel gjester og baderom.

Loftsetasjen er heller ikke søkt godkjent brukt til rom for varig opphold. Imidlertid har den i likhet med underetasjen et bra potensial hva angår vinduer og takhøyde, til å ha noen skikkelig kjekke familierom. Per nå er det innredet med en loftstue.

+- Beliggenhet

Eiendommen befinner seg i barnevennlige omgivelser, på populære Lysskar i Haugesund. Plasseringen er ypperlig, da man har kort vei til både sentrum og næringsområdet på Raglamyr, samtidig som at skog og mark ligger like ved. Fine turmuligheter på Hemmingstad!

+- Omkostninger

99 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
112 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål, i tillegg til noen offentlige tjenester. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.
Vi oppfordrer interessenter til å sette seg godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

+- Parkering

Parkering i egen, stor garasje samt på eget tun.

+- Adkomst

Adkomst via E134 – avkjørsel mot Svehaug. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Bolig over flere plan, bygget i 1986, med garasje. Boligen er oppført på plassstøpt grunnmur i betong. Etasjeskillere i tre. Yttervegger i bindingsverk, som er utvendig kledd med trepaneler. Saltak med halvvalm, som er tekket med sutaksplater og betongtakstein.

Garasje oppført på støpt såle, med betonggulv. Yttervegger i bindingsverk, som er utvendig kledd med trepaneler. Saltak med halvvalm som er utvendig tekket med betongtakstein.
Fra tilstandsrapport:

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige. I denne saken avviker de originale byggetegningene noe fra hvordan huset er innredet i dag. Byggetegninger er vedlagt i salgsoppgave.

Kontakt

Torbjørn Håvås Tjønn

Stilling
Fagansvarlig / Jurist / Eiendomsmegler MNEF
E-post
torbjorn@meglerhuset-rele.no
Telefon
99246965

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?