Velkommen til Salhusvegen 100!

Haugesund - Salhusvegen - Stor og ærverdig enebolig - Altan og terrasse - Gangavstand til det meste - Sjøutsikt!

Prisantydning:
 2 450 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
169/244 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 450 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1937
Primærrom
169 kvm.
Bruksareal
244 kvm.
Bruttoareal
270 kvm.
Soverom
5
Tomt
494 m²
Kommune
Haugesund
GNR
35
BNR
1090
Oppdragsnr.
1-0088/20
Finnkode
172276705

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Enebolig innredet over 4 plan, som inneholder:

1.etasje.:
Gang, trapperom, stue, spisestue, kjøkken og gjestetoalett.

2. etasje:
Gang, 2 bad og 3 soverom.

Underetasje/kjeller:
Gang, kjellerstue/kjøkken, bad/vaskerom og 2 soverom. Etasjen er ikke godkjent innredet og betegnelsen henviser kun til bruken av rommene.

Loft:
Gang og 2 boder.

I tillegg er det oppført garasje på eiendommen (byggeår 2017).

+- Standard

Boligen har, i følge takstmann, et godt «skall». Flere vinduer er nylig skiftet ut. Det må likevel påregnes vedlikehold og oppgraderinger – Bygningsmassen må til dels anses som et oppussingsobjekt. I gamle hus må en generelt regne med noe knirk og skjevheter. Dette er en tomannsbolig som pt er brukt som enebolig. Boligen ble byggemeldt i 1935 med ferdigattest. I ettertid er bruken endret til enebolig, og rominndeling noe forandret. Endringen er ikke byggemeldt. Kjeller er ikke byggemeldt innredet til bolig slik at utleie vil ikke være lovlig.

1. etasje/hovedetasje:
– Romslig hovedstue med flere innredningsmuligheter. Elementpeis.
– Spisestue med plass til stor spisegruppe. Utgang til sydvestvendt terrasse med åpen hagestue. Adkomst fra stuen via doble dører med glass, samt adkomst til kjøkken.
– Kjøkken med eldre kjøkkeninnredning. Laminerte fronter. Høytrykkskomprimert benkeplate i laminert spon. Opplegg for oppvaskmaskin.
– Gjeste-wc med veggmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil. Belegg på gulv og malte flater på vegger.
– Entré/trappegang med adkomst til 2. etasje og underetasje. Varmepumpe.

2. etasje:
– 3 romslige soverom, alle med garderobeskap.
– Bad/vaskerom inneholder veggmontert klosett, dusjkabinett, baderomsseksjon med servant, overskap, speil, lys/stikk og opplegg for vaskemaskin i veggnisje. Fliser på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Dette badet er gitt tilstandsgrad 3, og det må påregnes oppgradering/renovering.
– Bad nr. 2 inneholder gulvmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil. Dusjløsning med garnityr. Fliser på vegger og gulv. Dette badet er gitt tilstandsgrad 3, og det må påregnes oppgradering/renovering.
– Trappegang med adkomst til loft og hovedetasje. Utgang til altan med flott utsikt mot Karmsundet.

Ikke godkjent innredet underetasje/kjeller:
– Åpen stue/kjøkkenløsning. Plass til både sofa og spisebord.
– Eldre kjøkkeninnredning med opplegg for oppvaskmaskin. Fliser mellom overskap og benkeplate.
– 2 rom innredet som soverom.
– Bad/vaskerom etablert ved egeninnsats. Her er gulvmontert klosett, baderomsseksjon med vask og speil, dusjløsning med garnityr og varmtvannsbereder. Opplegg for vaskemaskin. Flislagt gulv og delvis flislagte vegger. Takstmannen bemerker at flisleggingen ikke er fagmessig installert. Det ikke er synlig membran på gulvet og dårlig med silikonfug i overgang gulv/vegg. Rommet har fått tilstandsgrad 3, og det må påregnes oppgradering/renovering her.

Loft:
– Loftet har svært godt med lagringsplass i 3 rom. Enkel adkomst til loftet fra 2. etasje via skikkelig trapp.

For øvrig: Automatsikringer og AMS strømmåler.

Overflater:
Gulv: Laminat, fliser og belegg.
Vegger: Malte flater, tapetserte flater, 70-tallspanel, smartpanel, malt glassfiberstrie og fliser.
Himlinger: Takplater/takess og malte bygningsplater.

+- Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet, like utenfor bykjernen i Haugesund. Gangavstand til til alt som rører seg i sentrum, Haraldsgata og Markedet med shoppingmuligheter, Indre kai, spisesteder, kaféer, kino, høyskolen, Festiviteten, Bibiloteksparken, Haugesund sykehus m.m. Ønsker dere en lettvint lørdagsfrokost, kan Salhusvegen hjemmebakeri by på ferdigsmurte herligheter og kaker. For øvrig ligger Kiwi kun et steinkast unna!

Fra eiendommen er det enkel adkomst til E134, samt Meny Karmsundgata og Aerobicsenteret. Ellers kort vei til Raglamyr, Amanda og Oasen med alle fasilitetene som er tilgjengelige her.

Kort vei til skoler og barnehager med St. Olavs barnehage, Lillesund Skole (1-7 kl.) og Håvåsen skole (8-10 kl.) som de nærmeste.

+- Omkostninger

61 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
74 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Eiendommen omfattes også av Kommuneplanen i Haugesund. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Parkering

Parkering i garasje, samt på egen grunn.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Bolig bygget i 1937 med garasje bygget i 2017. Boligen er oppført på støpt grunnmur, betonggulv. Yttervegger i tømmer som er utvendig kledd med trepaneler. Det er etasjeskiller i tre. Pipe i tegl fra byggeåret. Det er saltak i trekonstruksjon med bærende åser som er utvendig tekket med skifer. Garasje: Garasjen er ikke fagmessig bygget. Det er ikke brukt reisverk som er dimensjonert for denne typen bygg. Bunnsville ligger nedstøpt i betong, dette fremskynder råtningsprosessen. Det regnet på befaringsdagen og det er store lekkasjer i taket.Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elementpeis i stuen. Varmepumpe. For øvrig elektrisk oppvarming av boligen.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?