Velkommen til Svennahaugen 55!

Haugesund - Gard - Innholdsrik familiebolig over 3 plan med 2 bad og 5 soverom - Stor terrasse - Barnevennlig område

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
185/191 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1995
Primærrom
185 kvm.
Bruksareal
191 kvm.
Bruttoareal
211 kvm.
Soverom
5
Tomt
511 m²
Kommune
Haugesund
GNR
24
BNR
433
Oppdragsnr.
1-0080/20
Finnkode
187906551

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Innholdsrik enebolig over tre etasjer som inneholder:

Underetasje:
Entré, gang, bad, vaskerom, tre soverom og bod.

1. etasje:
Vindfang, stue, kjøkken, spisestue, bad og soverom.

Loft:
Gang, loftstue og soverom.

Loftet ble isolert og innredet i 2014/2015. Arbeidene ble utført av Byggmester Gunnar Hammer, Malergruppen Vest og Frøland Elektro. Arbeidene er ikke byggemeldt til kommunen og rommene på loftet er derfor ikke godkjent for varig opphold.

+- Standard

Underetasje:
Entré: Entré med god plass til garderobeløsning. Gulvbelegg på gulv.
Gang: Gang med gulvbelegg på gulv.
Bad: Romslig bad med malte baderomsplater på vegger og vinylbelegg på gulv. Badet er innredet med wc, servant i seksjon, samt praktisk dusjnisje med glassdører(2019). Varmekabler i gulv.
Vaskerom: Praktisk vaskerom med vinylbelegg på gulv og plater på vegger. Vaskerommet har utslagsvask, varmtvannsbereder på ca. 200 liter, samt opplegg for vaskemaskin.
Tre soverom: Romslige soverom med god plass til seng og garderobeløsning. Rommene passer ypperlig som barnerom, gjesterom eller hjemmekontor dersom det er behov for det.
Bod: Stor bod med rikelig lagringsplass.

1. etasje:
Stue: Lys og romslig stue med god plass til flere sofagrupper. Parkett på gulv. Fra stuen er det direkte adkomst til solrik og usjenert terrasse.
Spisestue: Hyggelig spisestue som ligger i tilknytning til kjøkkenet.
Kjøkken: Innholdsrikt Ikea kjøkken fra 2011med god benkeplass og rikelig oppbevaringsmuligheter i skuffer og overskap. Fliser over kjøkkenbenk. Kjøkkenet har tidløs, hvit innredning fra Ikea med integrert oppvaskmaskin, platetopp, komfyr og mikro. Frittstående kjøl- og fryseskap fra Samsung. Parkett på gulv.
Bad: Bad med fliser på gulvet og baderomsplater på vegger. Badet er innredet med wc, dusjkabinett og servant i seksjon. Varmekabler i gulv.
Vindfang: Parkett på gulvet.
Soverom: Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Rikelig med lagringsplass i nyere garderobeskap. Fra soverommet er det direkte utgang til hyggelig balkong.

Loft:
Gang: Parkett på gulv.
Loftstue: Koselig loftstue som i dag brukes som multimediarom. Muligheter for innebyggingshøyttalere som gir gode muligheter for musikk og hjemmekino. Smarte nisjer i veggene for oppbevaringsmuligheter. Spotter i tak.
Soverom: Boligens femte soverom befinner seg i toppetasjen og har god plass til seng og tilhørende nattbord.

Terrasser og rekkverk utvendig, samt utvendig bod er oppført i Møre Royal Grå og er fra hhv. 2015 og 2018.

+- Beliggenhet

Boligen har en barnevennlig beliggenhet i veletablert boligfelt. Kort vei til skoler, barnehager, flotte rekreasjonsområder, dagligvarebutikk, Gard senter og Kvalasenter med butikker og post. I nærområdet finner dere blant annet populære Kvalsvik med badeplass, for ikke å snakke om noen av byens mest populære turområder; Vangen og Kyststien via Haraldshaugen og Kvalen Fyr.

+- Omkostninger

84 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
98 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke E og oppvarmingskarakter RØD.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt. Det er montert elbillader og det er også klargjort for en lader til. Max effekt er 7.4 kW (32A).

+- Byggemåte

Bolig med kjeller, 1. etasje og loft som er bygget i 1995. Boligen er oppført med grunnmur i betong, trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler, trebjelkelag. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein. Boligen er godt vedlikeholdt og har god håndverksmessig standard. Drenering utført i 2014.Se for øvrig tilstandsrapport fra takstmann som er vedlagt i salgsoppgaven for utfyllende informasjon om boligens byggemåte/standard.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Boligen varmes hovedsakelig opp elektrisk. Det er installert varmekabler på begge badene.

+- Diverse

Som eier av Svennahaugen 55 er man pliktet til å være medlem av nabolagets velforening. Årlig medlemskontigent er kr 400,- Medlemskontigenten inkluderer mulighet for leie av tilhenger, partytelt og ryddesaker til en rimelig pris. Kontigenten inkluderer også klipp av fotballøkke, vedlikehold av lekeplass, samt sosiale arrangement.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?