Velkommen til Holmegata 31!

Haugesund - Hasseløy - Gjennomført og lekker leilighet over 2 etasjer - Altan - Parkeringsplass - Sentral beliggenhet!

Prisantydning:
1 890 000,-
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
70/75 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr 1 890 000,-
Fellesutg.
kr 600,- per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Eierform
Eierseksjon
Byggeår
1918
Primærrom
70 kvm.
Bruksareal
75 kvm.
Bruttoareal
86 kvm.
Soverom
1
Tomt
398 m²
Kommune
Haugesund
GNR
38
BNR
102
Oppdragsnr.
1-0038/20
Finnkode
169896894

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Leiligheten består av to plan (2. etasje og loft/hems) og inneholder stue, kjøkken, bad, hems og bod/teknisk rom. Entré/inngangsparti ligger i 1. etasje.

Leiligheten disponerer i tillegg parkeringsplass. Selger opplyser videre om at det medfører en bod, samt terrasse på bakkeplan.

+- Standard

Leiligheten holder en normal standard – Moderne og fin med tidsriktige fargevalg. Utstrakt bruk av listfrie overganger mellom slett tak og vegger.

– Behagelig og veldig koselig stue med god plass til sofakrok. Utgang til altan.
– Romslig kjøkken med delvis åpen løsning mot stuen. God benkeplass og oppbevaring. God plass til spisebord! Kjøkkenet er malt i en mørkeblå farge som gir en flott kontrast mot den hvite IKEA-innredningen (ny i 2007).
– Romslig soverom med god plass til dobbelseng og garderobe.
– Helfliset, tidløst bad pusset opp i 2007. Opplegg for vaskemaskin og plass til trommel. Dusjnisje og gulvmontert klosett. Servant nedfelt i baderomsinnredning med skap. Mekanisk vifte. Varmekabler i gulv.
– Bod/teknisk rom i 2. etasje som inneholder varmtvannsbereder, skyllekar og fordelerskap for tappevann. Flislagt gulv med sokkelflis og sluk.
– Hemsen benyttes i dag som gjesterom og garderobe. Hemsen er ikke godkjent som oppholdsrom, grunnet lav takhøyde.
– Entré i 1. etasje med plass til yttertøy og sko. Varmekabler i gulv. Fra entréen går det trapp opp til 2. etasje.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig parkett. Flislagt gulv på bad og bod/teknisk rom. Belegg i entré i 1. etasje.
Vegger: Hovedsakelig slette gipsvegger. Fliser på baderom.
Himlinger: Hovedsakelig slett tak med listfrie overganger i store deler av leiligheten.

+- Beliggenhet

Hasseløy (Bakarøy) er den nordligste av byens to sentrumsøyer og ligger like utenfor Haugesund sentrum. Leiligheten ligger på den vestre delen av øya. Kort gangavstand til alle fasilitetene i sentrum, høyskole og stadion.

Ellers kort avstand til Pitters Kafe som ligger på øya. Dette er en liten og koselig bar med alle rettigheter. Baren er normalt åpen hver fredag. Ellers i uka leies lokalet ut til private arrangement.

Vakre Vibrandsøy med sitt fantastisk natur- og kulturlandskap, ligger rett over sundet fra Skagen Brygge. Turistforeningens «Villa Vibrandsøy» settes nå i stand for ca.13 millioner kroner. Les mer om Vibrandsøy her: https://villavibrandsoy.no/

+- Omkostninger

47 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
56 022,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Sentrumsplanen for Haugesund er gjeldende. Området er også regulert, hovedsakelig til bolig – Gjeldende reguleringsplan er RL 1700. Holmegata 31 inngår i Hensynssone 7 Hasseløy; Alle arbeider på eksteriør (fasader og takflater) må avklares med byantikvar.

+- Parkering

Parkering på del av felles tomt (iht seksjoneringsbegjæring) og ellers i offentlig gate. Det er lagt opp stikkontakt fra denne leiligheten til parkering utenfor.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmepumpe. Varmekabler i gulv på bad.

+- Diverse

Leiligheten er del av Sameiet Holmegata 31 (org.nr. 924 485 922). Sameiet består av 3 seksjoner på gnr. 38 bnr. 102 i Haugesund kommune. Det er utarbeidet vedtekter for sameiet (vedlagt i salgsoppgaven). Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, skal fordeles mellom sameierne etter sameiebrøken, med mindre særlige grunner taler for å fordele kostnaden etter nytten for den enkelte bruksenhet etter forbruk. Planlagt felles vedlikehold: Grunnmuren i bygningen skal pusses og males. Kostnaden dekkes av sameiets oppsparte midler (ca. kr. 12 000,-).

I følge selger har leiligheten eksklusiv bruksrett til terrasse og bod på bakkeplan. Selger opplyser videre at dette er noe sameierne i felleskap er blitt enige om. Dette kan dog ikke verifiseres i de eiendomsopplysningene megler har mottatt.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?