Velkommen til Botnetjønnvegen 43 og 45!

Vågslid - Botn Aust - Nye og tiltalende duohytter - Umiddelbar nærhet til flotte turløyper

Prisantydning:
 3 350 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
96/107 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 350 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2020
Primærrom
96 kvm.
Bruksareal
107 kvm.
Soverom
4
Tomt
744 m²
Kommune
Vinje
GNR
100
BNR
135
Oppdragsnr.
1-0030/20
Finnkode
169251066

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Hyttene er innredet over to etasjer, og inneholder:

Første etasje:
Gang m/trapp, soverom, bod x 2, baderom m/wc/vask/dusj/opplegg for vaskemaskin, stue og kjøkken m/utgang til uteplass.

Andre etasje:
Loftstue, baderom m/wc/vask/opplegg for dusj og 3 soverom.

+- Standard

To splitter nye og tiltalende douhytter med gjennomførte farger og smakfull innredning. Hyttene er hovedsakelig innredet med en-stavs eikeparkett/hvitpigmentert furu på gulv, samt panelte vegger og tak.

Første etasje:
Stue og kjøkken i åpen løsning innredet med en-stavs eikeparkett på gulv. Gjennomgående lys og downlights i tak. Vedovn. Skyvedør ut til uteplass.

Delikat kjøkkeninnredning i sort utførelse med integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap. Rikelig med skap- og benkeplass.

Baderom innredet med fliser på gulv som har varmekabler. Dette har vegghengt toalett, seksjon med servant og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder. Downlights i tak.

Soverom innredet med en-stavs eikeparkett på gulv.

Gang innredet med fliser på gulv som har varmekabler. Downlights i tak.

Andre etasje:
Trivelig loftstue innredet med hvitpigmentert furugulv.

Baderom innredet med fliser på gulv som har varmekabler. Dette har vegghengt toalett, seksjon med servant og opplegg for dusj.

Tre soverom innredet med hvitpigmentert furugulv.

+- Beliggenhet

Hyttene ligger på Vågslid, Haukeli i et nyetablert hytteområde. Her fra har man adkomst direkte ut i flotte tur- og skiløyper – sommer som vinter.

Alpinanlegget på Vågslid ligger ca. 10 minutters kjøring unna. Her har man hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere varmestue med afterski. Nyere lysløype går fra feltet og videre mot Botn og hytten. Vågslid er et meget attraktivt vintersportsted med en fantastisk beliggenhet i Vinje kommune i Telemark. Området er meget ettertraktet og de gode vær og føreforholdene trekker folk fra både Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, samt fiske og jakt.

Hyttene ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågsli går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågsli er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Abuvollen kiosk et par minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.

Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

Omkostninger per hytte:
10 620,- Dokumentavgift (2,5% av tomteverdi)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
23 492- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommene, men disse er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommene har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på tomten.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommene etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler i gulv på begge baderom, i stue og i gang.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Eiendommen er under seksjonering, og hyttene vil få tildelt seksjonsnummer innen overtagelse.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Tina Undheim

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
tina@meglerhuset-rele.no
Telefon
98484511

Lurer du på noe?